Şimdi Ara

ASUS X61S Serisi Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Serinin bir kaç çeşit bilgisayarı var.
    Bendeki bu X61SF253DV

İlk kez Asus kullanıyorum, şimdilik çok memnunum.
    Ürün de özellikleri ve kasa kalitesi açısından çok iyi görünüyor.
    Umarım ben de alan herkes de sorunsuz, gönlünce kullanır

• Yapay Zekanın Yanıtı

ASUS X61S Serisi Kullanıcıları İçin Kapsamlı Bir Kılavuz

ASUS X61S Serisi dizüstü bilgisayarlar, günlük kullanım, eğlence ve hafif işler için ideal bir seçenek sunan çok yönlü cihazlardır. Bu kılavuz, ASUS X61S Serisi cihazlarından en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak kapsamlı bilgiler sağlayacaktır.

ASUS X61S Özellikleri

ASUS X61S dizüstü bilgisayarlar, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli özellikler sunar:

• 15,6 inç LED ekran
    • Intel Core i3 veya i5 işlemci
    • 4GB veya 8GB DDR3 RAM
    • 500GB veya 1TB HDD
    • DVD-RW sürücü
    • Kablosuz bağlantı
    • HDMI ve USB bağlantı noktaları

Teknik Özellikler

• İşlemci: Intel Core i3-2350M veya Intel Core i5-2450M
    • RAM: 4GB veya 8GB DDR3
    • Depolama: 500GB veya 1TB HDD
    • Ekran: 15,6 inç LED, 1366 x 768 çözünürlük
    • Grafik: Intel HD Graphics 3000
    • Batarya: 6 hücreli Li-ion batarya
    • Ağırlık: 2,4 kg

Kullanım Alanları

ASUS X61S dizüstü bilgisayarlar, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli kullanım alanları için uygundur:

• Günlük kullanım: İnternette gezinme, e-posta gönderme, belge oluşturma
    • Eğlence: Film izleme, müzik dinleme, oyun oynama
    • Hafif işler: Ofis uygulamaları, sunumlar oluşturma, veri girişi

Avantajlar ve Dezavantajlar

Avantajlar:

• Uygun fiyat
    • Çok yönlülük
    • Sağlam yapı

Dezavantajlar:

• Düşük çözünürlüklü ekran
    • Sınırlı depolama kapasitesi
    • Ağır

Sonuç

ASUS X61S Serisi dizüstü bilgisayarlar, günlük kullanım, eğlence ve hafif işler için uygun fiyatlı ve güvenilir bir seçenektir. Uygun özellikleri, sağlam yapısı ve çok yönlülüğü ile ASUS X61S Serisi, çok çeşitli kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende bu bilgisayarı almayı dülşünüyorum 10 güne kadar.
    Yanlız ben laptopla birlikte yedek batarya da almak istiyorum fakat internetteki asus bataryalara baktığımda bu cihazınkini bulamadım x61 uyumlu bulamadım yanlış mı aradım bilmiyorum hangi batarya bu laptopla uyumlu yazarmısınız
  • Bende cumartesi günü X61sf 210dv-c modelini adım ama i türlü bluetooth u ayarlayamadım yani aktif gözüküyor ama diğer bilgisayarımla yada cep telefnumla bağlanamıyorum(eşleşme yaptığım halde) neyse zaten kurcalamaya pek vaktim olmadı..hd kalitesinde videolar izledim , görüntü kalitesi bana göre çok güzel..ama maalesef oyunsever arkadaşlarıma verebileceğim bi bilgi yok bende

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveAttack87

Bende cumartesi günü X61sf 210dv-c modelini adım ama i türlü bluetooth u ayarlayamadım yani aktif gözüküyor ama diğer bilgisayarımla yada cep telefnumla bağlanamıyorum(eşleşme yaptığım halde) neyse zaten kurcalamaya pek vaktim olmadı..hd kalitesinde videolar izledim , görüntü kalitesi bana göre çok güzel..ama maalesef oyunsever arkadaşlarıma verebileceğim bi bilgi yok bende

Hayırlı olsun
    Benim de kurcalama imkanım olmadı henüz.Kurcaladıktan sonra sorununla alakalı bir şeyler bulabilirsem yazarım

• Arkadaşlar bende ASUS X61SF280DV modeli var 20 gün önce aldım ve memnunum alacak arkadaşlarıma tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fazem16

Arkadaşlar bende ASUS X61SF280DV modeli var 20 gün önce aldım ve memnunum alacak arkadaşlarıma tavsiye ederim.

Hayırlı olsun bendeki de aynısı ben de memnunum çok şükür
  • Merhaba arkadaşlar bende ASUS X61SF210DV kullanıcısıyım benim ürünün kısaca teknik özelliklerinden bahsedersem;

Intel Core 2 Duo 2.1 Ghz 800 Mhz 2 MB

Nvıdia GT220M VRAM 1 GB

4 GB DDR-2 800MHZ( DENİYOR ANCAK SAĞDECE 667 OLARAK KULLANILIYOR ) bu yüzdende ram puanı çok düşük.

İntel 802.11n+bt wireless (nette 300 ms/s 'ye destek veren bir kart oldugunu okudum ama yanılıyor olabilirim.

320 GB HDD

16.0 HD/LED

Ayrıca üründe 2. bir basit işletim sistemi var bu işletim sistemi 3-4 sn gibi bir sürede açılıyor ve nette dolaşmak ve maillerinize bakmak gibi özellikleri sunuyor.

Unutmadan üründe kesinlikle ısınma sorunu yok 1 saat gtaIV oynadım ve Touchpad haricinde ısınan kısım yoktu orada rahatsız etmiyecek bir düzeydeydi.
    Oyunlara deyinmişken fsb lerden bahsedeyim

GTAIV herşey FULL'de 22fsb

NFS shift tüm ayarlar full AAx4 de 25-30 fsb arası (AAx8 i denemedim )

Crysis herşey full'de akıcıydı ancak ona bakacak vaktim olmadı.

Umarım almak istiyen arkadaşlara azda olsa yardımcı olur bu bilgiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P535 KULLANICILARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbizx

Merhaba arkadaşlar bende ASUS X61SF210DV kullanıcısıyım benim ürünün kısaca teknik özelliklerinden bahsedersem;

Nvıdia GT220M VRAM 1 GB

4 GB DDR-2 800MHZ( DENİYOR ANCAK SAĞDECE 667 OLARAK KULLANILIYOR ) bu yüzdende ram puanı çok düşük.

İntel 802.11n+bt wireless (nette 300 ms/s 'ye destek veren bir kart oldugunu okudum ama yanılıyor olabilirim.

320 GB HDD

16.0 HD/LED

Ayrıca üründe 2. bir basit işletim sistemi var bu işletim sistemi 3-4 sn gibi bir sürede açılıyor ve nette dolaşmak ve maillerinize bakmak gibi özellikleri sunuyor.

Unutmadan üründe kesinlikle ısınma sorunu yok 1 saat gtaIV oynadım ve Touchpad haricinde ısınan kısım yoktu orada rahatsız etmiyecek bir düzeydeydi.

Hayırlı olsun sana da

Bende de ram 4 GB mesela fakat dxdiag da 3070 MB görünüyor.
    Ama bunun sebebi 32 bit işletim sistemi kullanıyor olmamız.64 bit kullandığın zaman
    makinanın gerçek özelliklerine ulaşabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: AXU

quote:

Orijinalden alıntı: xbizx

Merhaba arkadaşlar bende ASUS X61SF210DV kullanıcısıyım benim ürünün kısaca teknik özelliklerinden bahsedersem;

Nvıdia GT220M VRAM 1 GB

320 GB HDD

16.0 HD/LED

Hayırlı olsun sana da

Bende de ram 4 GB mesela fakat dxdiag da 3070 MB görünüyor.
    Ama bunun sebebi 32 bit işletim sistemi kullanıyor olmamız.64 bit kullandığın zaman
    makinanın gerçek özelliklerine ulaşabilirsin

Saol ancak ram ile ilgili dediğimi yanlış anlamışsın ben ram'ların bellek hızındaki sorundan bahsettim bizim anakartlardaki sis yongası ddr-2 667 leri destekliyor üstüne ddr-2 800'lük belleklerde taksak 667 olarak kullanılıyor bu yüzdende windows ram puanı çok düşük.
    Bu arada Asus ücretsiz windows 7 yükseltmesi için 60 tl civarı kargo ücreti istiyor bilginize.

2. olarak NFS shift'i AA değerlerin hepsi full olarak oynadım ve fsb 25+ da devam etti.Ve bu üründe kesinlikle ısınma gibi bir durum yok, kışın sıcak olması iyi olabilir ama

• ASUS X61SF280DV modelini 1 ay önce aldım. Şimdilik memnunum ama şu win7 ye yükseltme işine bir türlü karar veremedim.
    Kargo parası olarak 35 Euro istiyorlar, hesapta ücretsiz yükseltme... Elimde full win7 var ve arkadaşım masaüstü PC sine kurdu 1,5 aydır sorunsuz kullanıyor. Kendiliğinden otomatik de güncelliyormuş.
    Değer mi değmez mi karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

ASUS X61SF280DV modelini 1 ay önce aldım. Şimdilik memnunum ama şu win7 ye yükseltme işine bir türlü karar veremedim.
    Kargo parası olarak 35 Euro istiyorlar, hesapta ücretsiz yükseltme... Elimde full win7 var ve arkadaşım masaüstü PC sine kurdu 1,5 aydır sorunsuz kullanıyor. Kendiliğinden otomatik de güncelliyormuş.

Bu win7 nin şifresi elindeki vista şifresiyle aynı değil mi?
    Aynıysa normal bir cd bulup yüklesen o şifreyi girsen sonuçta yine orjinal yazılım oluyor.Farklı şifrelerse cd yi almayalım şifresini isteyelim olmuyor mu?
    Çok mu uyanıklık yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: AXU

quote:

Orijinalden alıntı: nightbird

ASUS X61SF280DV modelini 1 ay önce aldım. Şimdilik memnunum ama şu win7 ye yükseltme işine bir türlü karar veremedim.

Bu win7 nin şifresi elindeki vista şifresiyle aynı değil mi?
    Aynıysa normal bir cd bulup yüklesen o şifreyi girsen sonuçta yine orjinal yazılım oluyor.Farklı şifrelerse cd yi almayalım şifresini isteyelim olmuyor mu?
    Çok mu uyanıklık yaptım

Ben ürünü alırken Vista şifresi ile Win7 yi yüklüyeceksiniz dediler ancak Win7 siparişi vermeden bizim keyler Win7 için aktif oluyormu o konuda Asus'tan bilgi almak lazım.

• ASUS X61SF280DV
    arkadaşlar kısa süre sonra bu laptopu almayı düşünüyorum..sizlere bir kaç sorum olacak
    1-ekran kartı 9600mgt ile aynı imiş..size göre performansı nasıl,ısnma sorunu var mı
    2-ekran kartının band genişliği nedir? kullandığı bellek türü gddr2 mi gddr3 mü..sanırım ikisi de kyllanılıyormuş..bu model hangisini kullanıyor
    3-vista puanı kaç
    4-kasa kalitesi tatmin edicimi

bu ürünü kullanan arkadaşlar sorularımı cevaplarlarsa çok memnun olacağım..karar aşamasındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekale

ASUS X61SF280DV
    arkadaşlar kısa süre sonra bu laptopu almayı düşünüyorum..sizlere bir kaç sorum olacak
    1-ekran kartı 9600mgt ile aynı imiş..size göre performansı nasıl,ısnma sorunu var mı
    2-ekran kartının band genişliği nedir? kullandığı bellek türü gddr2 mi gddr3 mü..sanırım ikisi de kyllanılıyormuş..bu model hangisini kullanıyor
    3-vista puanı kaç
    4-kasa kalitesi tatmin edicimi

bu ürünü kullanan arkadaşlar sorularımı cevaplarlarsa çok memnun olacağım..karar aşamasındayım

Merhaba ben ASUS X61SF210DV kullanıcısıyım yaklaşık 1 hafta önce aldım.

Bendeki modeldeki kart gddr2 gt220m ancak arkadaşın 9600gt gddr3 lü nb si ile aynı seviyede oyun oynuyoruz fsb olarak.
    Vista puanı ürünle ilgili ilk yorumumda belirttigim nedenlerden dolayı Ram puanı olarak 4.4 ancak diğer en düşük puan 5.1.
    Kasa kalitesi olarak bence çok güzel, klavyeside gayet kaliteli.
    Hiç ısınma sorunu yok olursa touchpad civarında ısınma oluyor.
    Fan sesi çok az Acer 5520g ye göre :)

• Fan altında olmadığından bende ısınma sorunu yaşamadım hiç
  • Benim cihaz biraz fazla sesli çalışmaya başladı sanırım fan kirlendi.
    Servisine götürmeden bunu temizlemenin bir yolu yokmu acaba
  • arkadaşlar ben de x61sf-280dv modelini kullanıyorum. bilgisayarı açtıktan bir süre sonra harddisk'ten çok rahatsız edici bir ses geliyor, cızırtı gibi. (gerçi hdd olduğundan da emin değilim.) sizde de benzer bir problem yaşayan oldu mu? sizce ne yapmam gerekiyor?
  • 210 dv kullanıyorum. Pek de memnun degılım fanı sureklı faal halde cıhaz sureklı ısınıyor touch pad de alt tarafıda yakında kısır olacam sayesınde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4can

210 dv kullanıyorum. Pek de memnun degılım fanı sureklı faal halde cıhaz sureklı ısınıyor touch pad de alt tarafıda yakında kısır olacam sayesınde.

İçi kirlenmiş olabilir ben 1 yıldır aralıksız kullanıyorum pc sürekli açık ve en ufak ısınma yok özellikle internette dolaşırken. Birde sen sürekli ısınıyor derken yüksek sistem gerektiren oyunları oynarkenmi ısınıyor yoksa sistem boşta oldugundamı? eğer oyun diyorsan ısınması normal ( Dell, HP ve Toshiba'nın üs modellerini kullanım aralarında en az ısınan Asus) oyun oynarken olabildigince düz ve sabit bir zeminde oynamak en iyisi hem hdd yide bu şekilde korumuş olursunuz. En olmadı içini açın temizleyin ancak içerde dikkatli olun orda garanti etiketi var o kısmı sökmeyin ancak kapagı rahatlıkla açabilirsiniz Asus ileriyi düşünerek garanti etiketini başka yere yapıştırmış.

Hazır konu hortlamışken birde orjinal win7 yükseltmesi yapan arkadaşlara bilgi olarak vereyim gelen key ile 64 bit Home Pre işletim sistemide yükleyip aktivite edebiliyorsunuz ve hiçbir sorun olmuyor 6 aydır 64 bit olarak kullanıyorum.

• Selam millet, ben de X61SF280DV modelini yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum, son derece memnunum, şu ana kadar can sıkıcı bir problemle karşılaşmadım. Yalnız özellikle son 2-3 aydır oyun oynamak gibi sistemi zorlayan işler yaptığımda bilgisayar eskisine göre daha fazla ısınıyor ve fan eskisine göre daha fazla, daha gürültülü çalışmaya başladı. Bana fan kirlendiğinden bu sorunlar başladı gibi geliyor.
    Fanı temizlemek istiyorum, ama garanti mührüne zarar verme korkusuyla kapağı bilmeden açmak da istemiyorum. İnternette bu tarz durumlar için en doğru şekilde laptopun nasıl açılıp nasıl temizleneceğini anlatan rehberler var, ama ben bu modele ait birini bulamadım.

Böyle bir resimli rehber bilen/bulabilecek olan var mı?
    Ya da aranızda daha önce bu işi yapmış, ayrıntılı bir şekilde anlatabilecek biri?
    Hiç olmadı, fan temizleme bahanesiyle Asus servisine gitsem, ne cevap verirler, ne kadar sürede hallederler, herhangi bir ücret talep ederler mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.