Şimdi Ara

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
6
Favori
32.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de tam Creative alacakken Xonar'a yöneldim. D1 düşünüyorum ancak bir şey kafama takıldı. Ekstar bir güç kablosu gerekiyormuş, kartı yuvaya takmakla çalışmıyormuş. Bu güç kablosu nereye takılıyor, içinden çıkıyor mu bana yardımcı olur musunuz? Ona göre alacağım kartı. Kasam aerocool'un bayağa iyi bir modeli ve 600 watt güç kaynağım var. Ekran kartı da güç kaynağından besleniyor. Nasıl takacağım ben bu ses kartını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

İçinde dahili kulaklı amfisi var mı bu ses kartlarında? 300 ohm luk bir kulaklığı rahat sürebilecek bir kart lazım.

Xonar XENSE Modeli buna özel hazırlanmış bir model,
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleee17

Arkadaşlar ben de tam Creative alacakken Xonar'a yöneldim. D1 düşünüyorum ancak bir şey kafama takıldı. Ekstar bir güç kablosu gerekiyormuş, kartı yuvaya takmakla çalışmıyormuş. Bu güç kablosu nereye takılıyor, içinden çıkıyor mu bana yardımcı olur musunuz? Ona göre alacağım kartı. Kasam aerocool'un bayağa iyi bir modeli ve 600 watt güç kaynağım var. Ekran kartı da güç kaynağından besleniyor. Nasıl takacağım ben bu ses kartını?

Asusları bilen çok olmadığındanmıdır nedir bu söylentiyi bolca duyabilirsiniz, ama d1 için ekstra güç ihtiyacı diye bir şey yok, alıp slotuna takıp kullanabilirsiniz direk, ekstra herhangi bir şeye ihtiyacınız yok başka.
  • Çok teşekkür ederim içimi rahatlattı bu bilgi. Bir şey daha sorayım. Ben de Creative x-fi usb pro ses kartı var. Kartı değiştirmek istememin en büyük nedeni üzerinde bas ve tiz ayarı olmaması. Hal böyle olunca karttan fazla para verdiğim Roccat Kave kulaklığımda yeteri kadar performans alamıyorum. Herkes asus'un çok iyi olduğundan bahsetmiş, Creative ile kıyaslayınca oyun deneyimlerinde bir düşüş yaşar mıyım yoksa tatmin eder mi? Yani hayal kırıklığına uğratır mı beni, yoksa oyunlarda da iş görür mü? Kimileri oyun performansı kötü falan diye yazmış aklıma takıldı. Bu konuda da yardımcı olabilirseniz kartı bugün almayı planlıyorum. Her şey için teşekkürler.
  • quote:

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattı bu bilgi. Bir şey daha sorayım. Ben de Creative x-fi usb pro ses kartı var. Kartı değiştirmek istememin en büyük nedeni üzerinde bas ve tiz ayarı olmaması. Hal böyle olunca karttan fazla para verdiğim Roccat Kave kulaklığımda yeteri kadar performans alamıyorum. Herkes asus'un çok iyi olduğundan bahsetmiş, Creative ile kıyaslayınca oyun deneyimlerinde bir düşüş yaşar mıyım yoksa tatmin eder mi? Yani hayal kırıklığına uğratır mı beni, yoksa oyunlarda da iş görür mü? Kimileri oyun performansı kötü falan diye yazmış aklıma takıldı. Bu konuda da yardımcı olabilirseniz kartı bugün almayı planlıyorum. Her şey için teşekkürler.

Suan yeni nesil tum oyunlarda asuslardan gayet iyi performans alirsiniz. Amac sadece oyun ise buna ozel karti bile var asusun. Baslikta tum sorularinizin cevabini bulacaksiniz. Olurda takilirsaniz yine buradan cevaplarz. Asuslar creativelerden acik ara iyidir bence de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdiye kadar piyasada sadece cretive olduğu için, asus kartlara pek samimi bakılmadı. Fakat şu vista çıktıktan sonra durum tersine döndü. Önceden XPde donanımsal destek vardı. x-fi çipide gerçekten çok güçlü olduğudan ve oyunların hemen hepsi Creativenin çıkarmış olduğu EAX oyun ses efeklerini kullandığı için açık ara önde idi. Durum artık değişti diyebiliriz, Asus kartlar şuan alına bilecek en iyi kartlardır.
  • Arkadaslar tesekkür ederim sayenizde kararımı verdim ve dün kartı sipariş geçtim.cretive satacağım gelince sanırım iyi bir karar verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kartım geldi biraz kurcaladım gerçekten müzikte sesler çok iyi. Henüz roccat kave ile deneme yapmadım yapınca onunla ilgili bir inceleme de yazmak istiyorum. Forumlarda bu ikili hakkında pek bilgi yok merak edenlere aydınlatıcı olur. Yalnız şu bütün kolonlardan ses gelme işini çözemedim müzik dinlerken. Creative'dekine benzer bir ayarı var mı kartın stereo yayınları 5+1'e dağıtan. Şimdiden teşekkürler yardımcı olabileceklere.
  • quote:

Arkadaşlar kartım geldi biraz kurcaladım gerçekten müzikte sesler çok iyi. Henüz roccat kave ile deneme yapmadım yapınca onunla ilgili bir inceleme de yazmak istiyorum. Forumlarda bu ikili hakkında pek bilgi yok merak edenlere aydınlatıcı olur. Yalnız şu bütün kolonlardan ses gelme işini çözemedim müzik dinlerken. Creative'dekine benzer bir ayarı var mı kartın stereo yayınları 5+1'e dağıtan. Şimdiden teşekkürler yardımcı olabileceklere.

iyi günlerde olsun, güle güle kullanın bu ne hız yav

ayarları bende aşağıdaki gibi, kontrol panel ayarlarını böyle yaparsanız 5.1 ses alırsınız, sesler creativeden sonra sana baya bi iyi gelecektir şüphesiz. 5.1 ne ?

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >>

• Hayırlı olsun HDAV almışsın. İyi kart uzun süre kullandım. Crossfire olmasaydı, satmazdım. Senin şu tom clanys indirdim şöyle bir baktımda pek sarmadı. Bu sıralar şu LA Noireyi bitirmeye çalışıyorum. En sonunda ben katil olacam o olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

Hayırlı olsun HDAV almışsın. İyi kart uzun süre kullandım. Crossfire olmasaydı, satmazdım. Senin şu tom clanys indirdim şöyle bir baktımda pek sarmadı. Bu sıralar şu LA Noireyi bitirmeye çalışıyorum. En sonunda ben katil olacam o olacak

heheh sağol o kartın hikayesini sen yazdın biliyorsun, senin gönderdiğin linkteki arkadaşla anlaşarak aldım, d2x in güzel yanı o tek kartla bitiriyor işi, bunda birde ilave modul var dediğin gibi..beğenmedinmi grfs yi? demek senin tarzın daha böyle adventure vari oyunlar. mafia gibi, tom clancy sıkma aksiyon :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

demek senin tarzın daha böyle adventure vari oyunlar. mafia gibi, tom clancy sıkma aksiyon :D

Yok benim tarzım becerebildiklerim. O adamları hem çatışıp, hem yönlendirmek zor oluyor
  • quote:

quote:

Arkadaşlar kartım geldi biraz kurcaladım gerçekten müzikte sesler çok iyi. Henüz roccat kave ile deneme yapmadım yapınca onunla ilgili bir inceleme de yazmak istiyorum. Forumlarda bu ikili hakkında pek bilgi yok merak edenlere aydınlatıcı olur. Yalnız şu bütün kolonlardan ses gelme işini çözemedim müzik dinlerken. Creative'dekine benzer bir ayarı var mı kartın stereo yayınları 5+1'e dağıtan. Şimdiden teşekkürler yardımcı olabileceklere.

iyi günlerde olsun, güle güle kullanın bu ne hız yav

ayarları bende aşağıdaki gibi, kontrol panel ayarlarını böyle yaparsanız 5.1 ses alırsınız, sesler creativeden sonra sana baya bi iyi gelecektir şüphesiz. 5.1 ne ?

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >>

Kartin bu kadar hizli gelmesinde sanalmarketim yetkililerin payi buyuk. Sagolsunlar hemen yolladilar.ses sistemi eski creative inspire ama onu da degistirecegim yakinda.edifier 3500 alacagim.eski ses kartimi hemen satabilirsem. ilgilenenlere duyurulur.laptoplar icin daha ideal bir kart.fiyat uygun birakirim.bu arada foruma yazdiktan sonra biraz yabanci kaynaklari gezdim.ses cikisi 2 secip hoparloru 5+1 yapinca dolby 2 seciyoruz ses guzel oluyor.birde oyun denedim cave ile ses kartinin gx ozelligini acip yeni sniper oyununa girdim. bu kadarini beklemiyordum. kesinlikle creativele kavein performansindan daha iyi.ve kulakligin bas titresimi costu.yeni oyunlar deneyeyip izlenimlerimi aktarmaya devam edecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eve gelir gelmez bilgisayarın başına oturup kartla müzik dinlemeye başladım. Technics arkadaşım iyi ki bu konuyu açmışın. Doyamıyorum yav müzik dinlemeye. Bu kadar mı pürüzsüz ses olur ki kolonlarda çok ahım şahım bir şey değil. Teşekkürler bu kartı keşfetmemi sağladığın için.
  • quote:

quote:

demek senin tarzın daha böyle adventure vari oyunlar. mafia gibi, tom clancy sıkma aksiyon :D

Yok benim tarzım becerebildiklerim. O adamları hem çatışıp, hem yönlendirmek zor oluyor

• quote:

Eve gelir gelmez bilgisayarın başına oturup kartla müzik dinlemeye başladım. Technics arkadaşım iyi ki bu konuyu açmışın. Doyamıyorum yav müzik dinlemeye. Bu kadar mı pürüzsüz ses olur ki kolonlarda çok ahım şahım bir şey değil. Teşekkürler bu kartı keşfetmemi sağladığın için.

quote:

Kartin bu kadar hizli gelmesinde sanalmarketim yetkililerin payi buyuk. Sagolsunlar hemen yolladilar.ses sistemi eski creative inspire ama onu da degistirecegim yakinda.edifier 3500 alacagim.eski ses kartimi hemen satabilirsem. ilgilenenlere duyurulur.laptoplar icin daha ideal bir kart.fiyat uygun birakirim.bu arada foruma yazdiktan sonra biraz yabanci kaynaklari gezdim.ses cikisi 2 secip hoparloru 5+1 yapinca dolby 2 seciyoruz ses guzel oluyor.birde oyun denedim cave ile ses kartinin gx ozelligini acip yeni sniper oyununa girdim. bu kadarini beklemiyordum. kesinlikle creativele kavein performansindan daha iyi.ve kulakligin bas titresimi costu.yeni oyunlar deneyeyip izlenimlerimi aktarmaya devam edecegim.

2 kanal ses kalitesini bilemiyorum ama sağlıklı olan 6 kanal kullanmak. hocam ben de şuan koydum trance - chill out tracklerimi dinliyorum, her gece asus ses kartlarına dua ediyorum resmen :) kulaklarım bayram ediyor, creativele geçirdiğim günlere yanıyorum
    creative e göre çok fena detail var asuslarda, tiz gerçekten tiz, bas gerçekten bas, midler ona keza..

aşağıdaki başlıktaki mp3 yazılımını da tavsiye ederim, deneyin mutlaka,

http://forum.donanimhaber.com/m_6274146/mpage_1/key_media+center/tm.htm

• ses kartları beni pek cezbeden donanımlar değil sadece kaliteli bir ses kartı arıyorum pcı-e slot yapılı olarak bana ne önerirsiniz bide en son çıkan xonar phoebus modeli nasıldır rog anakart çok aldım ama ses kartı daha önce hiç almadım fiyatına deger mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

ses kartları beni pek cezbeden donanımlar değil sadece kaliteli bir ses kartı arıyorum pcı-e slot yapılı olarak bana ne önerirsiniz bide en son çıkan xonar phoebus modeli nasıldır rog anakart çok aldım ama ses kartı daha önce hiç almadım fiyatına deger mi

Aslında oyuncular için ekran kartı ne ise ses kartı ve ses sistemide aynı şeydir. Nasıl köşe yumuşatmayı kapatınca; kenarlarda saklanan düşmanları vurmak veya seçmek zor oluyorsa, sağda solda saklanmış sadece silah sesi olan keskin nişancıyı bulmakta öyle zor oluyor.

Diğer konu, kullanacağın ses sistemine göre kart önerelim. Misal 100tl lik ses sistemi içinde 500tl ses kartı almayı ben tavsiye etmiyorum açıkcası. Phoebusu ben kullanıyorum ve XPden sonra ilk defa bu kadar doğru ve keskin ses kalitesi duymadım. (Bu sadece oyunlar için ve kendi tecrübemdir).

Bende sana bir soru sorayım? İşlemcine voltajı offsetmi yoksa manuelmi veriyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: groll

İçinde dahili kulaklı amfisi var mı bu ses kartlarında? 300 ohm luk bir kulaklığı rahat sürebilecek bir kart lazım.

Arkadaşımda Asus Xonar Essence STX modelinde (özür dileyerek söylüyorum ki: "hayvani" ) bir kulaklık amfisi var. İki kademeli ve 2. kademeyi seçince sesi yarıya kadar getirmeye korkuyoruz. Kulaklığı patlatma riski çok fazla. Kulaklığınızın çok çok sağlam olması lazım. Genelde kapalı duruyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

ses kartları beni pek cezbeden donanımlar değil sadece kaliteli bir ses kartı arıyorum pcı-e slot yapılı olarak bana ne önerirsiniz bide en son çıkan xonar phoebus modeli nasıldır rog anakart çok aldım ama ses kartı daha önce hiç almadım fiyatına deger mi

Aslında oyuncular için ekran kartı ne ise ses kartı ve ses sistemide aynı şeydir. Nasıl köşe yumuşatmayı kapatınca; kenarlarda saklanan düşmanları vurmak veya seçmek zor oluyorsa, sağda solda saklanmış sadece silah sesi olan keskin nişancıyı bulmakta öyle zor oluyor.

Diğer konu, kullanacağın ses sistemine göre kart önerelim. Misal 100tl lik ses sistemi içinde 500tl ses kartı almayı ben tavsiye etmiyorum açıkcası. Phoebusu ben kullanıyorum ve XPden sonra ilk defa bu kadar doğru ve keskin ses kalitesi duymadım. (Bu sadece oyunlar için ve kendi tecrübemdir).

Bende sana bir soru sorayım? İşlemcine voltajı offsetmi yoksa manuelmi veriyorsun?

açıklama için teşekkürler voltajı manuel ayarlarım her zaman sadece cpu degil oc yaptıgım tüm donanımlar için geçerlidir bu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.