Şimdi Ara

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
6
Favori
32.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaleee17

Kartın performansı tam oldu şimdi. 2 gün önce Edifier M3500 aldım. Performans süper. Edifier'in akustiği çok iyi. Baslarda tam istediğim gibi. 200 kart + 200 edifier 400 liraya süper sistem oldu valla. Salonda LG'nin 3d bluray sinema sistemi var. Onun kadar olmasa da gayet iyi zevk veriyor diyebilirim. Bilgisayar için fazlasıyla yeterli bir sistem. Oyunlardan F1 2010 ve Inversion'da test ettim. filmlerden Mission Impossible'da. Filmlerdeki çevresel ses etkisi oyunlardan daha iyi ama oyun performansı da fena değil. En iyi performansı ise müzikte aldım. Bu ikiliyi düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Sorusu olan varsa samimiyetle cevaplanır.

F1 2010dan öte daha güncel oyunlardan daha iyi performans alabileceğinizi tekrar edeyim. D2 bence de Müzik konusunda rakipsiz kartlardan birisi, Film konusunda beni de fazlasıyla tatmin ediyordu. Daha önce de tavsiye ettiğim J River ile ses testinizi devam ettirirseniz beğeneceğinizi tahmin ediyorum. yeni speakerlar hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ard8rdm

gerçekten çok yararlı olacak bi konu başlatmışsınız şahsen kendi adıma konuşuyorum şu ana kadar yapılan bütün yorumları okudum anlamadığım çok terim ve özellikler olsada herkes tarafından beğenilen bir ses kartları asuslar...buna bi açıklık getirmişsiniz..şimdi benimde planımda iyi bir ses kartı almak ki sizden bu konuda yardım istiyorum...sistemim şöyle windows 7 32 bit yakın zamanda 64 bite geçecem...ses sistemimde logitech z623 2+1...kulaklığımda Sennheiser HD-650 Kulaklık....creative ses kartım var ancak istediğim ses alamıyorum bi eksiklik hissediyorum filmde olsun oyunda olsun müzikte yani ne bilim bişey var beni tatmin etmiyor sesi....bu yüzden ses kartımı değiştirmek istiyorum bu istediklerime yanıt verebilecek ses kartı arıyorumm...değerli yorumlarınızı paylaşırsanız benim için çok iyi olur gidipte yanlış bi kart almak istemiyorum...

Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Creative'in hemen hemen tüm kartlarını kullanmış birisi olarak sizin psikolojinizi aynen bende yaşamıştım zamanında, alıyosun kartı, takıyorsun, güzel geliyor, ama bir şeyler eksik..detail alamadım ben hiç bir creative den misal, Asuslar bilhassa bu ayrıntı konusunda kulağınızı manyapa çevirecektir.

Aslında çok seçme şansınız yok Tr'den alacaksanız eğer, Film için öncelikli HDAV Modeli, Profesyonel kullanım için Essence serisi, dengeli bir kullanım için ise yine D2 serisini de tavsiye edebilirim..

• Siyau paylaşımın için teşekkürler, senin ses konusunda benim gibi takıntılı birisi olduğunu biliyorum

zaten kasan seçiminden de belli oluyor bu. Kasa gerçekten de çok güzelmiş bu arada.
    Hi-fi ler gibi görünüyor aynı. "0" desibel konusunda mütaala yaptığını düşünüyorum.
    ses kartı performansından bahsedersen biraz essence kullanan birisi olarak, ilgilenen arkadaşlara rehber olacaktır sözlerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

gerçekten çok yararlı olacak bi konu başlatmışsınız şahsen kendi adıma konuşuyorum şu ana kadar yapılan bütün yorumları okudum anlamadığım çok terim ve özellikler olsada herkes tarafından beğenilen bir ses kartları asuslar...buna bi açıklık getirmişsiniz..şimdi benimde planımda iyi bir ses kartı almak ki sizden bu konuda yardım istiyorum...sistemim şöyle windows 7 32 bit yakın zamanda 64 bite geçecem...ses sistemimde logitech z623 2+1...kulaklığımda Sennheiser HD-650 Kulaklık....creative ses kartım var ancak istediğim ses alamıyorum bi eksiklik hissediyorum filmde olsun oyunda olsun müzikte yani ne bilim bişey var beni tatmin etmiyor sesi....bu yüzden ses kartımı değiştirmek istiyorum bu istediklerime yanıt verebilecek ses kartı arıyorumm...değerli yorumlarınızı paylaşırsanız benim için çok iyi olur gidipte yanlış bi kart almak istemiyorum...

Creative'in hemen hemen tüm kartlarını kullanmış birisi olarak sizin psikolojinizi aynen bende yaşamıştım zamanında, alıyosun kartı, takıyorsun, güzel geliyor, ama bir şeyler eksik..detail alamadım ben hiç bir creative den misal, Asuslar bilhassa bu ayrıntı konusunda kulağınızı manyapa çevirecektir.

Aslında çok seçme şansınız yok Tr'den alacaksanız eğer, Film için öncelikli HDAV Modeli, Profesyonel kullanım için Essence serisi, dengeli bir kullanım için ise yine D2 serisini de tavsiye edebilirim..

anladım ben ağırlıklı olarak müzik dinliyorum sonra film beni müzik konusunda cezbedebilecek ses kartı hangisi..d2 dediğiniz modellerden d2 ve d2x var bunların arasındaki fark nedir..forumda satan varsa ikinci el forumdanda alabilirim... ve bi sorum daha olcak bilmiyorum site ismi verliyormu verilmiyor mu diye bir sitede

Asus Xonar D2X 7.1 PCI-E Ses Kartı fiyatı 492 tl
    Asus Xonar D2/PM Dolby/DTS Destekli Yüksek Duyarlılıklı 7.1 PCI-E Ses Kartı fiyatı 422 tl
    Asus ROG Xonar Phoebus Kulaklık Amplifikatörlü 7.1 PCI-E Ses Kartı fiyatı 532 tl bu üç kart bu fiyatlarda bunlardan hangisi benim istediğim gibidir...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

anladım ben ağırlıklı olarak müzik dinliyorum sonra film beni müzik konusunda cezbedebilecek ses kartı hangisi..d2 dediğiniz modellerden d2 ve d2x var bunların arasındaki fark nedir..forumda satan varsa ikinci el forumdanda alabilirim... ve bi sorum daha olcak bilmiyorum site ismi verliyormu verilmiyor mu diye bir sitede

Asus Xonar D2/PM Dolby/DTS Destekli Yüksek Duyarlılıklı 7.1 PCI-E Ses Kartı fiyatı 422 tl
    Asus ROG Xonar Phoebus Kulaklık Amplifikatörlü 7.1 PCI-E Ses Kartı fiyatı 532 tl bu üç kart bu fiyatlarda bunlardan hangisi benim istediğim gibidir...

Sizin aradığınız kart HDAV,
    onu bulamazsanız D2 veya D2X

aralarında ki fark D2 pci D2X pci-x ara birimli

• quote:

Birde bu site var. Fiyatları biraz daha uygun. Ben 2 veya 3 kere alışveriş yaptım çok memnun kaldım. Siparişimden yarım saat sonra ürün kargoya veriliyor ve hiç şikayet duymadım bu site hakkında.

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urunler&first=group&grup_id=139&marka=ASUS

Birde sn. Technics dediği gibi sadece bağlantı farkı var.

d2x - pcı e arabirimi, d2 pcı arabirimi kullanıyor.

• tmm anladım d2 almaya karar verdim madem d2x le farkları yok fazladan para vermeyelim dimi :D umut bey saolun site önerimi için burda gayet hesaplı diğer sitelere göre... Sn. Technics teşekkür ediyorum verdiği bilgiler için çok saolun yardımcı olduğunuz için...
  • Hocam tekrardan tesekkürler (sn technics).aparat olarak kastetiğim resimlerdeki 3lü olan parca (ses kartına bağlanan).sanırım güc olarakta resimdeki 4 pinli soketi bağlıyoruz ?
    Benim esas bahsettiğim konu hocam kasa resminde guruluyordur ses kartı montajı yaptığımızda kasanın on panel Audio Ses Kablosu (9 pinlik soket) takabiliyormuyuz? yoksa resimdeki gibi boştamı kalacak (resimde kasanın alt kısmında bosta duran kablo kasanın audio kablosu )...

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >>

• quote:

Orijinalden alıntı: memo prag

Hocam tekrardan tesekkürler (sn technics).aparat olarak kastetiğim resimlerdeki 3lü olan parca (ses kartına bağlanan).sanırım güc olarakta resimdeki 4 pinli soketi bağlıyoruz ?
    Benim esas bahsettiğim konu hocam kasa resminde guruluyordur ses kartı montajı yaptığımızda kasanın on panel Audio Ses Kablosu (9 pinlik soket) takabiliyormuyuz? yoksa resimdeki gibi boştamı kalacak (resimde kasanın alt kısmında bosta duran kablo kasanın audio kablosu )...

estafurullah hocam,
    sorduğunuz 9 pinlik bağlantı gördüğüm kadarıyla essence serisinde var sadece.

http://www.overclock3d.net/reviews/audio/asus_xonar_essence_stx_-_pci-e_audiophile_soundcard/3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 2 Eylül 2012; 16:37:23 >

• evet bahsettiğim o girişti :(
    giriş seviyesindeki birkaç karttada mevcuttu,dikkatimi cekmişti.ama arka panelde kulaklık girşi mevcut sanırım.ordan dinlenebilir dimi ?
    kulaklıga onem vermemin sebebi iş dolayısıyla eve geç gelmemin muzik dinlemedeki ses kısıtlamasını ortadan kalldırmak.malum haporler sesi :)
  • quote:

evet bahsettiğim o girişti :(
    giriş seviyesindeki birkaç karttada mevcuttu,dikkatimi cekmişti.ama arka panelde kulaklık girşi mevcut sanırım.ordan dinlenebilir dimi ?
    kulaklıga onem vermemin sebebi iş dolayısıyla eve geç gelmemin muzik dinlemedeki ses kısıtlamasını ortadan kalldırmak.malum haporler sesi :)

kartların arkasında stereo jack var tabii
  • peki şöyle bir durum mumkunmu;kasa Audio bağlantısı onceki gibi kalsa(anakarttan alsam sesi),eski yerinde.
    Ses kartımada 5+1 bağlasam herikisindende ses alabilirmiyim...
  • quote:

peki şöyle bir durum mumkunmu;kasa Audio bağlantısı onceki gibi kalsa(anakarttan alsam sesi),eski yerinde.
    Ses kartımada 5+1 bağlasam herikisindende ses alabilirmiyim...

hiç kasmayın, tek bir uzatma kablosu tüm sorularınızı yanıtlar, sizide rahata çıkartır
  • d1 kullanıcısı olarak çok memnunum
  • arkadaşlar merhaba bende aynı ses kartından kulalnıyorum ve yanında logitech x540 kulalnıyorum bir sorunum var programdan 5.1 seçip windows ses yapılandırdan da 5.1 mi seçicez ne yapıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

arkadaşlar merhaba bende aynı ses kartından kulalnıyorum ve yanında logitech x540 kulalnıyorum bir sorunum var programdan 5.1 seçip windows ses yapılandırdan da 5.1 mi seçicez ne yapıcaz.

Normalde olması gereken budur. Fakat; bu kartlarda bazen anakart pcı/pcı-e yongası ile kartın pcı/pcı-e köprüleri anlaşamıyor. Varsa başka slotta dene veya açtığın konudaki yöntemi dene.

Windows --> 7.1
    Asus --> 5.1
  • Öncelikle konuyu başlatan kardeşime bende teşekkür ediyorum bu foruma bu tür başlıklar lazım gerçekten. Bugün itibariyle bende mania26 kardeşiminde tavsiyesi ile Asus ROG Xonar Phoebus kullanmaya başladım. Sistemden çıkardığım ses kartımsa Cretive Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion du. Rocat Kave 5.1 kulaklığımla ilk olarak müziklerde kötülendiği için dinlediğim müziklerde denedim kartı ve açıkçası abartıldığı gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil hiçbir fark hissetmedim doğrusu ki kulaklarım bu konuda çok hassastır dinlediğim müziklerin tamamı FLAC. Daha sonra hemen Counter-Strike: Global Offensive ile denedim merak ettiğim ses konumlandırması Asus söylediği kadar varmı diye Sonuç kesinlikle muhteşem ses seviyesinde ve netliğindeki artışı hemen hissettim ayrıca ses konumlandırması kesinlikle takdire şayan bu kadar diyorum sesin nereden geldiğini çok net bir şekilde anlayabiliyorsunuz Creative bu konuda Asus un eline su dökemez şu an. Almak isteyen arkadaşlar düşünmeden gönül rahatlığı ile alabilirler gerçekten kalite. Ancak yazılımsal olarak Xear3D EX teknolojisi gerçekten sorunlu şu an ama çıkacak yeni sürücülerle mutlaka düzeltilecektir. Windows 8 kullanıyorum beta sürücü kurulu uymluluk modunda kurdum yakın zamanda yeni sürücü çıkacaktır zaten. Sorusu olan arkadaşların sorularını yanıtlamaktan mutluluk duyarım.

• Sn. ArchLord arkadaşım kartın hayırlı olsun. Aramızada hoş geldin..
    Müziklerle ilgili şöyle bir durum söz konusu, kötü denmesinin nedeni 500-550 tl lik bir ses kartının kendinden daha eski modellerine göre kötü buradaki yanlışlığı bir kere düzeltelim. Fakat oyun için yapılmış Creative kartların hepsinden kat ve kat iyi bir müzik performansı olduğuda aşikar. Heleki; Titanium Fatality champion kartından daha iyi..

Bir de şu bir gerçek bende uzun zamandır, aynı kartı kullanıyorum ve baya bir yazılımsal sorunları olduğu bir gerçek. Counter-Strike: Global oyunun kullandığı ses motorunu bilmiyorum (openal,F-mod,EAX vb.). Fakat, XEAR3D ses işleme teknolojisi C-MEDİA'nın, EAX tabanlı oyunları vista/win7 altında çalışması daha doğrusu oyun seslerini ses işlemcisine işletmesi için çıkardığı bir çeşit yazılımdır. Aynı, Creative'deki Alchemy yazılımı gibi. Eski veya EAX tabanlı bir oyun oynamıyorsanız, kesinlikle XEAR3D ve Soundradarı kapatmanızı öneririm. Nedenini kendinizde fark etmişsiniz, zaten Yeni oyunlarda sorunlar yaratıyor.

İnşallah Creativenin yaptığı gibi Asusta bizi madur etmez. Asustan bu durumu beklemesemde, neticede sonuçta C-Medianın sürücülerini kullanıyoruz sonuçta.

• Teşekkür ederim hoşbulduk umur BEY. Sözlerin derdime derman gerçekten yani söylediklerinin üzerine koyacak başka bişi yok aslında gayet açık bir şekilde anlatmışsın özellikle müzik konusunu. Xear3D EX bir garip gerçekten Şöyleki yazılım devredeyken Counter-Strike: Global Offensive i çevrimdışı sadece botlarla oynarken hiçbir sorun yok sesler muhteşem gerçekten kendini hissettiriyor yazılım. Ancak online olarak bağlanıp oynamaya başlasığımda ses garipleşiyor doğrusu çözemedim ve anlam veremedim bu duruma. Xear3D EX ve Soundradar kapalı şekilde oynuyorum şu an yapacak bişi yok malesef. Fakat şunu söyleyebilirim Asus yazılım cephesinde kesinlikle bizi madur etmeyecektir bundan eminim biraz daha sabredeceğiz. Bu konuda Asus a baya bir geri dönüş var forumlarına baya baktım. Şu anki zaten beta sürücü nihai sürümde bu sorunlar aşılacaktır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.