Şimdi Ara

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
6
Favori
32.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memo prag

ilk izlenimlerim olarak;5+1 eskiye oranla biraz daha iyi ama aman aman bir fark göremedim oda sanırım sistemin zayıflığından kaynaklanıyo gibime geldi. (150 tl lik bir sistem :) ama kulaklıkta bariz fark var.bas olsun ses seviyesinde artış olsun on numara.kurulum olarakta sistesinden indirdiğim w7 sürümü oldu ve kolayca kurulum yaptım.diğer arkadaşların yaşadığı problemleri yaşamadım.ses denetim seçeneğinden ''asus xonar d2 audio device''yi işaretledikten sonra d2 audio center'danda 5+1 sectim bitti :)
    Kulaklıkta değince dün biraz arştırdım,şüyle orta halli birşey varmı diye.''CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Sigma'' modeli gözüme çarptı,iyi yonunde güzel yorumlarda var,diyorum kısmetse tam olsun ....

iyi günlerde olsun çok sevindim,
    speakerlar nedir?
    ben 100 tllik t6060 de bile zangır zangır farkediyordum 3-4 sene önce farkı.
    ayarlara ait ss atarsanız bir bakalım her şey normalmi.

kulaklık için aynı kulaklığı kullanıyorum, tam f/p kulaklığı 100 tl gibi bir fiyatı vardı sanıyorum. kulak içi kulaklıkta hemen hemen her türlü markayı kullanmış birisi olarak bana performansı gayet yeterli geldi, daha iyisi elbetteki var ama bence fiyatı için performansı çok çok çok iyi. düşünmeden alabilirsiniz, ben hepsiburadadan almıştım 50 tl indirim çekim vardı 50 tlye gelmişti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 28 Eylül 2012; 21:26:40 >

• Speaker olarak PHİLİPS MMS-460 kullanmaktayım.
    fotoları birtürlü ykleyemedim,format gif boyut 200kb fakat bilgi bulunamadı msj veriyo...
    kulaklık dedğin gibi f/p ürünü gibi gordum bende,yarın vatanda indirim olacak gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo prag -- 28 Eylül 2012; 22:40:23 >
  • speakerlar kötüymüş gerçektende
    halledelim teamviewerla
  • UniXonar v1.62 beta driver yayınlandı

http://www.mediafire.com/?vbspyd1dz5zsp7s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

speakerlar kötüymüş gerçektende
    halledelim teamviewerla

yardımlarında dolayı sn;Technics hocama teşekkürlerimi iletirim,teamviewarla üstesinden geldik.
    çıkmayan sesler gelmeye başladı :)
    bu arada yeni sürümüde ilk biz kurmuş olduk sanırım
  • quote:

quote:

halledelim teamviewerla

yardımlarında dolayı sn;Technics hocama teşekkürlerimi iletirim,teamviewarla üstesinden geldik.

estafurullah dostum, keyifti benim için.
    aynen ilk sana sonra bana kurduk

• quote:

quote:

quote:

halledelim teamviewerla

ya hocam bugun Sound Blaster Tactic3D Sigma aldım çok şükür.cihaz inliyor,avuçiçimle kulaklığı tutuyorum titriyor resmen...
    bilmiyorumda artık 5+1 nekadar gerekli bana diyorum kendikendime

• quote:

quote:

quote:

quote:

halledelim teamviewerla

ya hocam bugun Sound Blaster Tactic3D Sigma aldım çok şükür.cihaz inliyor,avuçiçimle kulaklığı tutuyorum titriyor resmen...
    bilmiyorumda artık 5+1 nekadar gerekli bana diyorum kendikendime

iyi günlerde kullan, forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine almıştım bende, bilhassa film ve oyun performansını çok beğenerek kullanırım hala. parasının karşılığını veren bir donanım

• merak ettimde hocam sesi kulaklığın kendi yazılımdaki kalitedenmi alıyor yoksa ses kartınındanmı sağlıyor...
  • quote:

merak ettimde hocam sesi kulaklığın kendi yazılımdaki kalitedenmi alıyor yoksa ses kartınındanmı sağlıyor...

Eğer bahsettiğiniz kulaklık analog ise kaliteyi belirleyen ses kartı ve kartı çalıştıran yazılımdır. Usb üzerinden kullanıyorsanız ses kartı devre dışı kalacağı için belirleyici etken usb ses kartı ve bunu çalıştıran yazılımdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

quote:

merak ettimde hocam sesi kulaklığın kendi yazılımdaki kalitedenmi alıyor yoksa ses kartınındanmı sağlıyor...

Eğer bahsettiğiniz kulaklık analog ise kaliteyi belirleyen ses kartı ve kartı çalıştıran yazılımdır. Usb üzerinden kullanıyorsanız ses kartı devre dışı kalacağı için belirleyici etken usb ses kartı ve bunu çalıştıran yazılımdır.

teşekkürler...
  • quote:

malzeme kalitesinden kaynaklanıyor bence.
  • Asus ses kartlarına hep soğuk bakmıştım ama bu konuyu okuduktan sonra alacağım ses kartı asustur.
  • Kulaklarınızı kaliteli sesten mahrum etmeyin
  • Asus Xonar Essence STX stoklara girermi. D2X ile arasında çok fark varmıdır müzik konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

Asus Xonar Essence STX stoklara girermi. D2X ile arasında çok fark varmıdır müzik konusunda

Essence STX asıl amacı müzik, D2X ise multimedia yani hepsi için yapılmış kart. Bence arada fark vardır. Essence serisi kartları incelemediğim için kesin hüküm vermem yanlış olur.
  • quote:

Asus Xonar Essence STX stoklara girermi. D2X ile arasında çok fark varmıdır müzik konusunda

Bu kart Türkiye'de satılacak bir kart değil; o yüzden eğer ilgiliyseniz yurtdışından getirtme yolunu seçeceksiniz. Ben öyle yapmıştım; kart bana kargosu dahil 500 TL'ye malolmuştu.

Saygılar
  • X-Fi Titanium HD aldım saolun. Asus'un Tüm modellerinden üstünmüş
    http://www.overclock.net/t/1138393/asus-xonar-essence-stx-or-creative-x-fi-titanium-hd/10
  • quote:

X-Fi Titanium HD aldım saolun. Asus'un Tüm modellerinden üstünmüş
    http://www.overclock.net/t/1138393/asus-xonar-essence-stx-or-creative-x-fi-titanium-hd/10

Kulak zevkine ve istek/beklentilerine göre değişir. Yapılan testlerde kullanılan hop. takımlarınında sese etkisi çok büyük onun için tamamen göreceli testtir bunlar. Bu CPU veya ekran kartı değilki! bechmark yapıpta karşılaştırma yapasın.

• Asus rog xonar phoebus a keşke nin o aparatı. 5.25 sürücüye takılabilen bir konsol şeklinde olsaydı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.