Şimdi Ara

<< Asus XONAR D1 - D2 - HDAV1.3 - ESSENCE - ROG Ses kartı kullananlar >> (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
6
Favori
32.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam merak ettiğim bir konu var.ben xonar d2 alacam kısmet olursa, sn;Technics arkadaşlada konuşmuştum.kulaklık için bir uzatma kablosuyla kulaklığa bağlayıp hemde 3lü giriş kablolarıyla ses sitemime bağladığımda sesi her ikisinden alabiliyormuyum.yoksa hangisini dinliceksem o'mu takılı olması gerekiyor?
    örneğin hd audio kablosunu anakarta bağladığımızda,kulaklığımızı taktığımızda kasa bağlantısına,haporlerde ses kesiliyor.şimdi herikisini arkaya bağladığımızda (kasayı ikidebir oynatmamak için) hem kulaklık hemde haporleden ses alabilecekmiyim?
    (yaa biraz karışık oldu ama) şimdiden teşekkürler...
  • sn. memo prag; sorunun cevabından tam emin değilim. Fakat bildiğim D2 lerde arkada ayrı olarak kulaklık çıkışı malesef yok. Kulaklık için ön hoparlör çıkışını kullanman gerekecek veya kasa önündeki kulaklık jakını takacaksın. Kartın arayüzünden, hoparlör ayarlarından kulaklık seçtiğin zaman tahminimce hop çıkışını kesecektir. Uzatma kablosu ve stereo çoklayıcı aparat ile arka çıkışlardan hem 5.1 hem kulaklığı aynı anda kullana bilme olasılığın var. Bu bağlatıyı denemediğim için bu konuda bir yorum yapmam yanlış olur.

Zaten bu kartı kullanmış olan sn. Technics arkadaşım size en iyi yardımı yapacağından eminim.
  • tesekkürler umur bey,sanırım söz technics arkadaşta...
  • Asus Rog Xonar Phoebus un Windows 8 destekli deneme sürümü sürücülerini yayımladı bilginize arkadaşlar. Ben hemen eski sürücüyü kaldırıp bunu kurdum ciddi anlamda bir fark hissettim seslerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchLord

Asus Rog Xonar Phoebus un Windows 8 destekli deneme sürümü sürücülerini yayımladı bilginize arkadaşlar. Ben hemen eski sürücüyü kaldırıp bunu kurdum ciddi anlamda bir fark hissettim seslerde.

Bilgi için teşekkür ederim. win8 denedim, hatta diz üstümde 3 aydırda kullanıyorumda, masa üstün sürücü sorunlarım var. 26 ekimde tam sürüm çıkınca bir daha denerim.
  • bu asus ses kartınlarından birini kullanıpta daha önceden audigy zs kullanan var mı ?

sormamdaki sebep daha iyi ses kalitesi veriyor mu yada aynı kalitede ses verebiliyor mu, vistaya geçişle birlikte creative ve ses kartı konusunda çok canım sıkıldı istemeye istemeye zs i elden çıkarmak zorunda kalmıştım xp deki sesi alamadığımdan bu sebepten soruyorum.. sese önem veren biri olarak tekrar boşa para vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 21 Eylül 2012; 23:28:59 >
  • quote:

Öncelikle konuyu başlatan kardeşime bende teşekkür ediyorum bu foruma bu tür başlıklar lazım gerçekten. Bugün itibariyle bende mania26 kardeşiminde tavsiyesi ile Asus ROG Xonar Phoebus kullanmaya başladım. Sistemden çıkardığım ses kartımsa Cretive Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion du. Rocat Kave 5.1 kulaklığımla ilk olarak müziklerde kötülendiği için dinlediğim müziklerde denedim kartı ve açıkçası abartıldığı gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil hiçbir fark hissetmedim doğrusu ki kulaklarım bu konuda çok hassastır dinlediğim müziklerin tamamı FLAC. Daha sonra hemen Counter-Strike: Global Offensive ile denedim merak ettiğim ses konumlandırması Asus söylediği kadar varmı diye Sonuç kesinlikle muhteşem ses seviyesinde ve netliğindeki artışı hemen hissettim ayrıca ses konumlandırması kesinlikle takdire şayan bu kadar diyorum sesin nereden geldiğini çok net bir şekilde anlayabiliyorsunuz Creative bu konuda Asus un eline su dökemez şu an. Almak isteyen arkadaşlar düşünmeden gönül rahatlığı ile alabilirler gerçekten kalite. Ancak yazılımsal olarak Xear3D EX teknolojisi gerçekten sorunlu şu an ama çıkacak yeni sürücülerle mutlaka düzeltilecektir. Windows 8 kullanıyorum beta sürücü kurulu uymluluk modunda kurdum yakın zamanda yeni sürücü çıkacaktır zaten. Sorusu olan arkadaşların sorularını yanıtlamaktan mutluluk duyarım.

hayrlı olsun archlord, çok güzel bir kart sahibi olmuşsun umurbey hocam la güzel paslaşırsınız artık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: memo prag

hocam merak ettiğim bir konu var.ben xonar d2 alacam kısmet olursa, sn;Technics arkadaşlada konuşmuştum.kulaklık için bir uzatma kablosuyla kulaklığa bağlayıp hemde 3lü giriş kablolarıyla ses sitemime bağladığımda sesi her ikisinden alabiliyormuyum.yoksa hangisini dinliceksem o'mu takılı olması gerekiyor?
    örneğin hd audio kablosunu anakarta bağladığımızda,kulaklığımızı taktığımızda kasa bağlantısına,haporlerde ses kesiliyor.şimdi herikisini arkaya bağladığımızda (kasayı ikidebir oynatmamak için) hem kulaklık hemde haporleden ses alabilecekmiyim?
    (yaa biraz karışık oldu ama) şimdiden teşekkürler...

memo prag ben d2 yi çok oldum satalı denemedim dediğin şeyi ama kulaklık takılı iken iptal eder diye tahmin ediyorum diğer çıkışı.
  • quote:

Asus Rog Xonar Phoebus un Windows 8 destekli deneme sürümü sürücülerini yayımladı bilginize arkadaşlar. Ben hemen eski sürücüyü kaldırıp bunu kurdum ciddi anlamda bir fark hissettim seslerde.

kart oturana kadar asus desteğini sürdürecektir,
    nasıl memnunmusun şuan ki performansından kartın aldığına deydimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

bu asus ses kartınlarından birini kullanıpta daha önceden audigy zs kullanan var mı ?

sormamdaki sebep daha iyi ses kalitesi veriyor mu yada aynı kalitede ses verebiliyor mu, vistaya geçişle birlikte creative ve ses kartı konusunda çok canım sıkıldı istemeye istemeye zs i elden çıkarmak zorunda kalmıştım xp deki sesi alamadığımdan bu sebepten soruyorum.. sese önem veren biri olarak tekrar boşa para vermek istemiyorum.

ben tüm creative ses kartlarını kullandım hocam, zs güzel karttı ama bu kartlardan çok daha iyi performans alacağınıza şüphen olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

bu asus ses kartınlarından birini kullanıpta daha önceden audigy zs kullanan var mı ?

ben tüm creative ses kartlarını kullandım hocam, zs güzel karttı ama bu kartlardan çok daha iyi performans alacağınıza şüphen olmasın.

Burada, sn. Technics arkadaşıma tamamen katılıyorum. Creativenin audigy serisinin çok güzel kartları vardı, bunlarda biride zs idi. Asusun bütün kartlarında aynı ses kalitesini veya daha iyi ses kalitesi alacaksın. Bu konuda kafanda bir şüphe olmasın.

• quote:

quote:

kart oturana kadar asus desteğini sürdürecektir,
    nasıl memnunmusun şuan ki performansından kartın aldığına deydimi?

Sayın Technics gerçekten memnunum ve pişman değilim aldığıma değdi kesinlikle. Creative i kötülemek gibi bir maksadım yok ancak çok çakal bir firma olur kendisi asıl şimdiye kadar hep Creative kart kullandığım için pişmanım. Son çıkardığı Recon kartlarına bile doğru düzgün Windows 8 uyumlu sürücü çıkaracağını sanmıyorum beta olarak kalacaktır. Sebebi ise yeni kart çıkaracak ve bakın bu Windows 8 ile tam uyumlu bunu alın diyecek her zaman yaptığı gibi yeni ses kartlarını tanıttı zaten haberiniz varmıdır bilmiyorum. Diğer yandan Asus kartın yazılımını benim ve seninde dediğin gibi kesinle sürekli güncelleyecektir biz kullanıcılar karttan tam performans alana kadar. Xear3D EX i sürekli kullanabilmek istiyorum çünkü bu teknoloji açıkken oyundaki seslerin değişimini anlatamam yaşanması lazım ancak sorun yaşatıyor umarım kısa zamanda düzelir.

• Sn. ArchLord, Creative'nin yeni kartları derken heralde Z serisinden bahsediyorsunuz!! Z modeli ekimde, Zx ve Zxr modellerini aralık ayında piyasaya süreceğini biliyorumda, teknik özellikleriyle ilgili bir bilginiz veya vere bileceğiniz bir kaynak varmı? Ben bulamamıştımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

quote:

quote:

Burada, sn. Technics arkadaşıma tamamen katılıyorum. Creativenin audigy serisinin çok güzel kartları vardı, bunlarda biride zs idi. Asusun bütün kartlarında aynı ses kalitesini veya daha iyi ses kalitesi alacaksın. Bu konuda kafanda bir şüphe olmasın.

cevaplar için teşekkür ederim..

• quote:

Sn. ArchLord, Creative'nin yeni kartları derken heralde Z serisinden bahsediyorsunuz!! Z modeli ekimde, Zx ve Zxr modellerini aralık ayında piyasaya süreceğini biliyorumda, teknik özellikleriyle ilgili bir bilginiz veya vere bileceğiniz bir kaynak varmı? Ben bulamamıştımda

http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=21383&nav=0&listby=usage

• quote:

Orijinalden alıntı: 80800

quote:

Sn. ArchLord, Creative'nin yeni kartları derken heralde Z serisinden bahsediyorsunuz!! Z modeli ekimde, Zx ve Zxr modellerini aralık ayında piyasaya süreceğini biliyorumda, teknik özellikleriyle ilgili bir bilginiz veya vere bileceğiniz bir kaynak varmı? Ben bulamamıştımda

http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=21383&nav=0&listby=usage

Link için teşekkürler bunu nasıl atlamışım anlamadım
    Titanium HD yerine anlaşılan ZXR modeli geçecek, normal kullanıcılar için ise zx ve z modelleri var. Kart olarak aynılar fakat ayrı olan zımbırtının adı neyse bir tek o fark var. Büyük ihtimal kumanda heralde oda benim kullanımıma gerek yok duyan olabilir ayrı mesele. SNR 127 db diyor. Hayli iddaalı geliyor Creative anlaşılan eski şaşalı günlerine dönmekmi istiyor aceb Kartlar çıkınca RMAA testleri yapan siteler olacaktır oralardan bakarız artık.

• Merhaba arkadaşlar,sonunda elimize ulaştı.driverlardan başlıcaz sanırım ama cok cd var burda.bide en güzel yanı.düz modeli olarak almıştım,bf3 serisi olarak geldi...
    model ise xonar d2...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo prag -- 27 Eylül 2012; 19:55:30 >
  • ilk izlenimlerim olarak;5+1 eskiye oranla biraz daha iyi ama aman aman bir fark göremedim oda sanırım sistemin zayıflığından kaynaklanıyo gibime geldi. (150 tl lik bir sistem :) ama kulaklıkta bariz fark var.bas olsun ses seviyesinde artış olsun on numara.kurulum olarakta sistesinden indirdiğim w7 sürümü oldu ve kolayca kurulum yaptım.diğer arkadaşların yaşadığı problemleri yaşamadım.ses denetim seçeneğinden ''asus xonar d2 audio device''yi işaretledikten sonra d2 audio center'danda 5+1 sectim bitti :)
    Kulaklıkta değince dün biraz arştırdım,şüyle orta halli birşey varmı diye.''CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Sigma'' modeli gözüme çarptı,iyi yonunde güzel yorumlarda var,diyorum kısmetse tam olsun ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo prag -- 27 Eylül 2012; 23:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo prag

ilk izlenimlerim olarak;5+1 eskiye oranla biraz daha iyi ama aman aman bir fark göremedim oda sanırım sistemin zayıflığından kaynaklanıyo gibime geldi. (150 tl lik bir sistem :) ama kulaklıkta bariz fark var.bas olsun ses seviyesinde artış olsun on numara.kurulum olarakta sistesinden indirdiğim w7 sürümü oldu ve kolayca kurulum yaptım.diğer arkadaşların yaşadığı problemleri yaşamadım.ses denetim seçeneğinden ''asus xonar d2 audio device''yi işaretledikten sonra d2 audio center'danda 5+1 sectim bitti :)
    Kulaklıkta değince dün biraz arştırdım,şüyle orta halli birşey varmı diye.''CREATIVE Sound Blaster Tactic 3D Sigma'' modeli gözüme çarptı,iyi yonunde güzel yorumlarda var,diyorum kısmetse tam olsun ....

Yeni kartınız hayırlı olsun.
    Peki düz modelle, BF3 kart arasında ne fark var acaba? Biliyormu sunuz?

• tesekkürler umur bey,tek farkı içinden oyun çıkıyor olması.tum internette hep bf3 lü satılıyordu.aldığım yerde ise bf3 süz satılıyordu,ona görede fiyatı baya hesaplıya denkgeldi...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.