Şimdi Ara

ASUS xonar dsx 7.1 ses kartı incelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Nasıl hala memnun musun hocam bu ses kartından.. Almayi düşünüyorum da.. Veya başka bişey mi önerirsin.

ben sattım, sistem üzerinde gitti. ama gerçekten güzel bir karttı (fiyatına göre)

sıfırı var mı? yok biliyorum

tavsiye ederim..

SPDIF out adaptor olmadan alinamiyor mu, bu adaptor kalite dususune yol acar mi?
    Adaptor kayip olmus ise OPTIC sesi nasil alabiliriz ?
    Creative kartlarda da buna benzer ortak cikistan OPTIC almaya calisirdik.

bu arada RESMI OLMAYAN ASUS SURUCULERI Burada

• quote:

Orijinalden alıntı: yeappa

quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Nasıl hala memnun musun hocam bu ses kartından.. Almayi düşünüyorum da.. Veya başka bişey mi önerirsin.

ben sattım, sistem üzerinde gitti. ama gerçekten güzel bir karttı (fiyatına göre)

sıfırı var mı? yok biliyorum

tavsiye ederim..

SPDIF out adaptor olmadan alinamiyor mu, bu adaptor kalite dususune yol acar mi?
    Adaptor kayip olmus ise OPTIC sesi nasil alabiliriz ?
    Creative kartlarda da buna benzer ortak cikistan OPTIC almaya calisirdik.

bu arada RESMI OLMAYAN ASUS SURUCULERI Burada

spdfi çıkış yani orada optik olan çıkışı optik kablo ile yanızca optik girişli bir amfiye bağlayabilir. çok kanallı ses alabilirsin. burada kalite kaybı aktarım sırasında olmaz. digital veri taşındığı için kayıpsız gider, burada kaliteyi belirleyen optical girişin bağlandığı amfiye bağlıdır.

adaptör dediğin orada ki optik çıkışı çeviren plastik parça ise onun kalite ile bir alakası yok çünkü bakır bir kablo geçmiyor içinde. bildiğin ışık geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 29 Ağustos 2016; 5:18:09 >

• Kusura bakmayın konu actim bakan olmadi sizde kullanmissiniz o yuzden yaziyorum.
    Açtığım konuya yazdığım;

Herkese selam beyler, Asus H170 Pro Gaming ankarta sahibim. Asus Xonar DSX 7.1 ses kartı satın aldım hepsiburada.com sitesinden. Sennheiser Game Zero kulaklıkta kullanmak için aynı zamanda 5.1 sistemde ayarlamayı düşünüyordum. Arkadaş çok bilgisayar montajladım. Gel gelelim ben bir ses kartını takıpta kullanamadım. Kartı hemen yuvaya oturttum vidaladım. Bastım güç tuşuna o da ne !? Bilgisayarın fanları dönüyor 5-6 sonra kendini kapatıp tekrar açıyor. Bir kaç kez tekrarladı, kapattım hemen PSU’dan. Şimdi çıkardım nalet ses kartını, haydaaa. Bilgisayar yine aynı... Neyse ne yaptım ne ettim m, güç düğmesine basılı tuttum RAM leri çıkartıp taktım. Kabloları söktüm-taktım. Bi dünya uğraş yok açılmıyor. Gitti diyorum bizimki aha diyorum ayvayı yedik. Neyse yemek yemeye gittim geldim bidaha bi bastım. Aha açıldı. Hemen kuzenimin PC de deniyorum ses kartını hobaaa aynı sorun. Onunkide açılmadı neyse ki uzun sürmedi kendine geldi. Ne oluyor bu PC lere bu ses kartı ne yapıyo la diyoruz statik elektrik olamaz bütün tedbirleri aldım ki her zaman alırım. Herhangi bir güç kablosu çıkmadı bende herhangi bir kablo takmadım. Tak çalıştır mantığı olarak. Asusu arıyorum ürünü garantiye kabul etmiyolar... hepsiburada asusa yönlendiriyor... bu olaydan sonra bilgisayar ping sorunu olmaya başladı seste bozulmalar yaşıyorum. Kimse yanlış anlamasin kimlerde ne muhtesem sistemler var tabi de benimkide bana göre pahali bi sistem aga ben ne yapacam simdi. Bilgisi olan olm o oyle takilmaz becerememissin cekil kenara bak soyle yapacaksin diyen veya olm sunuda yapaydin diyen? Ne yapsak aga...

Ben boyle bir sorun yaşadım. Montajı nasil yaptiginiz acaba kablo taktiniz mi hic?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanydn -- 1 Nisan 2018; 3:30:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.