Şimdi Ara

Asus z370 Anakart seçimi Yardımı Asus uzmanları buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geleceğe yatırım yap ilerde Bluetooth,Wifi almak istersen dandik wifi cihazları alman gerekir.

Anakart ile gele wifi çok kaliteli bir wifi cihazı bende Maximus Hero Wifi-AC olan modeli alıcağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Asus Strix - E alman daha iyi olur.
    Geleceğe yatırım yap ilerde Bluetooth,Wifi almak istersen dandik wifi cihazları alman gerekir.

Anakart ile gele wifi çok kaliteli bir wifi cihazı bende Maximus Hero Wifi-AC olan modeli alıcağım

Wifi ve bt gerçekten oyuncu bilgisayarımda kullanmayacağım özellikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batabata B kullanıcısına yanıt
    Ben Wifi ve Bluetooth kullanıyorum.

AC destekli olduğu için Kablolu bağlantı gibi oluyor.

AC desteği olan modem kullanıyorum.
  • batabata B kullanıcısına yanıt
    Bilmez olur muyum hiç :) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bu duruma.. İki taraf içinde, bükemediğin bileği öpmek oldu bu.. Bu iişten en zararlı çıkacak olan kişi ise nvidia :)

ryzen 2400g'nin apu performansı ortada.. Bunu laptop tarafına taşırlarsa, nvidia pazar payında büyük darbe alır gibi. En azından giriş ve orta seviyede nvidia ciddi kan kaybeder. Ama 1060 ve üzeri kart olan laptoplarda ne kadar karşı koyabilirler vega gpu ile bilemem. Açıkçası pek ümidim de yok vegaların güç tüketimlerini gördükten sonra
  • 8700k için anakart önerisi olan var mı? Kesinlikle ultra stabil bir kart istiyorum.Harici ses kartı var .Yani LED ses kartı vb para vermek gerekli değil ancakk aynı zamanda bios ve bileşen tarafında kaliteli Z370 tavsiyeniz var mı? 2.elde uyguna MSI z370 SLI Plus var nasıldır? diğer alternatif Asroc Z370 Extreme 4.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.