Şimdi Ara

ASUS Z87 PLUS VS ASUS GRYPHON Z87

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kardeş diğer sistem özelliklerin nedir hangi işlemci ile kullanıcaksın ?
  • Z87-PLUS almani oneririm fakat hangi parcalarla kullancaksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candance

Z87-PLUS almani oneririm fakat hangi parcalarla kullancaksin?
    Sistemim bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbaySWAT

Sistemim bu :)
    Hocam bir de kasadan, falan kısıp 780Tİ almalımıyım sizce ? 2 3 yıl idare eder mi beni 780 ?
  • quote:

Hocam bir de kasadan, falan kısıp 780Tİ almalımıyım sizce ? 2 3 yıl idare eder mi beni 780 ?

Kasayi 400r 750w yap daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

Kasayi 400r 750w yap daha iyi.

Alıntıları Göster
    780 kâfidir
  • quote:

eder tabiki abartma

rami gskill ripjawsx yap

anakartı mutlaka MSI Z87 G45 Yap

birsürü + özelliği var asusa göre asus bu parayı istemeyi haketmiyor düz standart karta ayrıntılı özelliklerini yazarım istersen ama bu devirde dediğim anakartı almamak enayilik gibi birşey olur yok yok çünkü kartta special oyuncu kartı diğeri dümdüz bir kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Nisan 2014; 16:04:04 >
  • Hocam bu kasa ondan daha iyi corsair çok sade hoparlör gibi malesef sevemedim o kası bu kasa aynı kalitede daha şık :)

---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbaySWAT -- 13 Nisan 2014; 16:08:07 >
  • Hocam Corsair Ramlar kalitesini belli etmiş ramlar o yüzden değiştirmek istemiyorum :D O ZAMAN G45 yapıyorum hocam ?
  • AlbaySWAT kullanıcısına yanıt
    Tabi ki Corsair kötü değil, ama G.Skill'in diğer bir avantajı Türkiye'de 5 yıl garanti sunması. Gerçi normalde bellekler Ömür Boyu Garantili, ama bizde geçerli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Tabi ki Corsair kötü değil, ama G.Skill'in diğer bir avantajı Türkiye'de 5 yıl garanti sunması. Gerçi normalde bellekler Ömür Boyu Garantili, ama bizde geçerli değil.
    Hocam sonuçta ram 2 yıl olsa nolur 5 yıl olsa ne olur :D
  • quote:

Hocam Corsair Ramlar kalitesini belli etmiş ramlar o yüzden değiştirmek istemiyorum :D O ZAMAN G45 yapıyorum hocam ?

tabiki yapacaksın hocam artık asusun anakart egemenliğine son verdi MSI bu gaming ve military class kartlarıyla nerdeyse hiç sorun yaşamadan kaliteli kartlar çıkarıyorlar helal olsun

en az 2 3 kat daha fazla satıldığını tahmin edebiliyorum zaten burada öncelikle ben ve biz öneriyoruz sağolsun lafımız dinleniyor ve istanbulda çoğu zaman ben önermeye başladığım andan itibaren o kartın stoklarını bitiriyor insanlar demekki kullanıyorlar ve memnunlar.

asus çok kalmaz seneye felan o da ya parasını düşürecek yada daha özellikli kartlar çıkartmak zorunda kalacak böyle giderse buda işimize gelir.

@dominic

ram konusunda dominic hocama kulak ver ne demek 5 yıl olsa ne olur ? 2 yıl geçtikten sonra ramin birinde arıza çıktı ne yapacaksın ? gitti 4 gb bunu düşünemiyormusun ?

hocam bilmiyordum 5 yıl garanti olduğunu sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Nisan 2014; 16:14:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Hocam Corsair Ramlar kalitesini belli etmiş ramlar o yüzden değiştirmek istemiyorum :D O ZAMAN G45 yapıyorum hocam ?

tabiki yapacaksın hocam artık asusun anakart egemenliğine son verdi MSI bu gaming ve military class kartlarıyla nerdeyse hiç sorun yaşamadan kaliteli kartlar çıkarıyorlar helal olsun

en az 2 3 kat daha fazla satıldığını tahmin edebiliyorum zaten burada öncelikle ben ve biz öneriyoruz sağolsun lafımız dinleniyor ve istanbulda çoğu zaman ben önermeye başladığım andan itibaren o kartın stoklarını bitiriyor insanlar demekki kullanıyorlar ve memnunlar.

asus çok kalmaz seneye felan o da ya parasını düşürecek yada daha özellikli kartlar çıkartmak zorunda kalacak böyle giderse buda işimize gelir.

@dominic

ram konusunda dominic hocama kulak ver ne demek 5 yıl olsa ne olur ? 2 yıl geçtikten sonra ramin birinde arıza çıktı ne yapacaksın ? gitti 4 gb bunu düşünemiyormusun ?

Hocam kasa hakkında ne düşünüyorsunuz ? G45 yaptım içime sus serptiniz gerçekten kararsız kalmıştım :)) Ramlar hakkında Corsairden yana bir ısrar var içimde bilemiyorum :D :D

• quote:

Hocam kasa hakkında ne düşünüyorsunuz ? G45 yaptım içime sus serptiniz gerçekten kararsız kalmıştım :)) Ramlar hakkında Corsairden yana bir ısrar var içimde bilemiyorum :D :D

Ben olsam böyle yaparım

Z11 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    223 TL

CORSAIR
    CX SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI GÜÇ KAYNAĞI
    223 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

@dominic

3 yıl fazladan garantinin zararı olmaz, aksine yararı olur :) 2 yıldan fazla garantiye sahip ürünleri tercih etmeye bakıyorum ben.

Asus, Corsair, G.Skill gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

3 yıl fazladan garantinin zararı olmaz, aksine yararı olur :) 2 yıldan fazla garantiye sahip ürünleri tercih etmeye bakıyorum ben.

Asus, Corsair, G.Skill gibi.

Alıntıları Göster
    Hocam zalman düşünmüyorum, kasayı da beğenmedim :D Hocam peki garanti uzatılamaz mı ?
  • quote:

Hocam zalman düşünmüyorum, kasayı da beğenmedim :D Hocam peki garanti uzatılamaz mı ?
    Ben şu anda o.c yapmayı düşünmüyorum stok soğutucu ile idare edebilirmiyim acaba ? hazirana doğru alsam ?
  • quote:

Garanti uzatma yok.

Corsair 300R alın o halde.
    http://www.vatanbilgisayar.com/carbide-serisi%E2%84%A2-300r-midt-atx-siyah-kasa.html
  • quote:

zevkine kalmış kardeş sabaha kadar sana burada kasa atmayalım sen bak bize sor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.