Şimdi Ara

ASUS Z87 PLUS VS ASUS GRYPHON Z87 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Talona resmen aşık oldum hocam :D Malzeme kalitesi de güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbaySWAT

Talona resmen aşık oldum hocam :D Malzeme kalitesi de güzel

tamam al o zaman sıkıntı yok
  • Hocam G45 yaptım anakartı, inşallah canavar gibi oyun oynıyacağım :D
  • Asus isde rog diyor fazladan para aliyor tuf diyor fazladan para aliyor degmez cidden gryphon ozelligi saglam ve 5 yil garantili olmasi baska + yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: AlbaySWAT

Hocam bir de kasadan, falan kısıp 780Tİ almalımıyım sizce ? 2 3 yıl idare eder mi beni 780 ?

eder tabiki abartma

rami gskill ripjawsx yap

anakartı mutlaka MSI Z87 G45 Yap

birsürü + özelliği var asusa göre asus bu parayı istemeyi haketmiyor düz standart karta ayrıntılı özelliklerini yazarım istersen ama bu devirde dediğim anakartı almamak enayilik gibi birşey olur yok yok çünkü kartta special oyuncu kartı diğeri dümdüz bir kart

bence anakarta o kadar para vermek saçma.
    msi z87 g45 gaming 466TL
    asus h87 plus 300 TL

overclock yapılmayacaksa z87 ve h87 arasında fark yok.
    dümdüz anakart ne demek? hangi özelliği için ekstra 166TL ödeyelim?
    oyuncu anakartı sadece süslü bir ifade. oyunlara , bilgisayar hızına anakartın katkısı yok.
    Önemli olan güncel bir anakart almak. asus olur, gigabyte, msi olur. farketmez.
    para olsun olmasın ekonomik olması 1. öncelik olmalı.

• dreamerci D kullanıcısına yanıt
    he kardeş anakartın önemi ders 1 git izle öğren ben sana öğretemem sana kalsa b85 alalım 180 liraya oda anakart
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

he kardeş anakartın önemi ders 1 git izle öğren ben sana öğretemem sana kalsa b85 alalım 180 liraya oda anakart

evet sadece sen anlıyorsun bu işlerden.
    ne dedim ben yukarda anakartın güncel olması lazım dedim. b85 güncel mi?
    overclock yapılmayacaksa
    bir sistemi g87 anakartla kur, birini de h87 ile kur. ikisi arasında hiçbir fark olmayacaktır.
    oyunlarda aynı fps'yi alacaksın, ram ve işlemci yine aynı hızda çalışacak.
    military quality filan hikaye. tamamen göz boyama. anakartın üzerine trofo kurmuyoruz. anakarta yıldırım da çarpmayacak.
    evet parası olan daha sağlam olsun diye gider alır. ama performans artışı görmez.
    belli markaların bütün anakartları zaten sağlam. her türlü sıcaklık,voltaj testlerine tabii tutuluyorlar.
    o yüzden anakart için 500,600,vs TL paraların ödenmesi son derece anlamsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamerci -- 15 Nisan 2014; 22:25:04 >

Kardes murat hoca haklı ve ayrıca military class falan hikaye degil gerçek military class kapalitor ve fazlarin daha dayanikli ve sağlam kaplamalarla yapılması ve kaliteli bilesen kullanilmasidir. Buda demek oluyor ki mesela sıradan bi kart bir işlemciye voltaj verirken mesela biz işlemciyi 4.2ghz hızında o.c ile kullanalım voltaj verirken sıradan anakart daha fazla ısınabilmekte ama military class aynı hızda daha kararli voltaj vererek hemde daha az isinarak daha güvenli ve sağlıklı performans vermektedir

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_1907

Kardes murat hoca haklı ve ayrıca military class falan hikaye degil gerçek military class kapalitor ve fazlarin daha dayanikli ve sağlam kaplamalarla yapılması ve kaliteli bilesen kullanilmasidir. Buda demek oluyor ki mesela sıradan bi kart bir işlemciye voltaj verirken mesela biz işlemciyi 4.2ghz hızında o.c ile kullanalım voltaj verirken sıradan anakart daha fazla ısınabilmekte ama military class aynı hızda daha kararli voltaj vererek hemde daha az isinarak daha güvenli ve sağlıklı performans vermektedir

arkadaşım yazdığımı dikkatli okursan göreceksin ki overclock yapılmayacaksa diye yazdım.
    overclock yapmadıktan sonra millitary class'ın bir etkisi yok.
    çoğu kişi overclock yapmıyor. Bu yüzden anakarta fazladan para vermeye gerek yok.
    yukarıda söyledim overclock yapmıyorsam neden 166TL fazla ödeyim?
    h87 ile z87 arasında "overclock, SLI/crossfire" dışında bir fark yok. çok benzer iki chipset.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamerci -- 15 Nisan 2014; 23:11:10 >

Tabi overclock yapilmicaksa eğer bütçe kısıtlı ise mantıklı kardes

Kardes bide eklemeyi unuttum b85 veya h87 düşük bütçeli orta seviye sistem için olabilir overclock yapilmayacaksa ama üst seviyelerde performans sistemlerde overclock yapilmasa bile z87 daha iyi olur
    Hee bide kardes ben sana açıklarken chipsetleri değil sen demişsin ya military classfalan hikaye diye ben onu acikladim o military class bilesenler sadece z87 değil diğer chipsetli anakartlardada var

• Military Class'a çok güveniyorsa MSI yapsın garanti süresini Asus Gryphon gibi 5 yıl da görelim.

Anakartta sağlamlık istiyorsanız Asus'un Gryphon ve Sabertooth'larına bakacaksınız.

MSI Gaming oyuncular için ses ve latency konusunda iyi şeyler vaad ediyor ancak bunlardan yararlanabileceğiniz bir internet bağlantısı ve ses sisteminiz yoksa bunlar da hikaye. Pazarlama taktiği. Çocukların gözünü boyamadır başka bir şey değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.