Şimdi Ara

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆ (604. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.287
Cevap
134
Favori
462.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlar →erişebilirlikteki , talkback ya da select to speak açılmış olmasın, farklı şeyler ama ayarlarda başka bişr yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biezard jer -- 15 Ocak 2018; 21:4:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok onlarda kapalı.telefon hala kekoların telefonu gibi isim söyleyerek çalıyor.ne yaptıysam bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Biezard jer

Hayatımda gördüğüm en saçma sorunu yaşamassın, kartları değiştirince peki yani 1 i 2 ye 2 yi 1 e takınca ne oldu

Aynı.Değişen bişey yok
  • Telefon 2 ay önce falan kapandı daha sonra bir daha açılmadı, yurt dışındaki tamirciler yapamadı. Şimdi ise öğrendiğime göre ana kartta sorun varmış ve yurt dışındaki tamirci zarar vermiş. Anakart değişimi serviste kaç TL'ye olur tahmini? Ya da anakart sipariş ettirip, kendimin takabilme ihtimali var mı?
  • murathanx kullanıcısına yanıt
    Tty modu açıktır. Telefon uygulaması ayarlar erişilebilirlik kısmından bakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-calibur kullanıcısına yanıt
     ☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆

☆☆ ASUS ZenFone 2 Ana Konu / Kullanıcı Kulübü ☆☆

• Hepsi kapalı.Hala isim okuyarak çalıyor telefon.bulamadım bir türlü çaresini

Buradan değil hocam, bende General mobile var Android 7.1 tam tarif edemedim. Hanımın telefondan bakıp size yazayım

Bulamadım hocam kusura bakmayın bununla alakalı değil herhalde bu durum.

• Bir daha asus almam aldırmam. Telefonu 1 seneye yakındır kullanıyorum. kasa çok dandik kesin soyuluyor çatlıyor. yazılım desteği sıfır. Telefonu 6ya güncellediğimden bu yana bildirimlerde titreşim oluyor. Titreşim hiçbir şekilde kapatılmıyor. Kimseye tavsiye etmiyorum asusu görünce kaçın.

Ekleme: sim kart yuvası sorunlu simkartı ara ara görmüyor. Üzerine bant yapıştırarak simkartı sabitledim yine de arada gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felix88 -- 26 Ocak 2018; 1:1:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix88

Bir daha asus almam aldırmam. Telefonu 1 seneye yakındır kullanıyorum. kasa çok dandik kesin soyuluyor çatlıyor. yazılım desteği sıfır. Telefonu 6ya güncellediğimden bu yana bildirimlerde titreşim oluyor. Titreşim hiçbir şekilde kapatılmıyor. Kimseye tavsiye etmiyorum asusu görünce kaçın.

Ekleme: sim kart yuvası sorunlu simkartı ara ara görmüyor. Üzerine bant yapıştırarak simkartı sabitledim yine de arada gidiyor.

Aynen öyle yaklaşık 2 hafta önce başka bir markaya geçiş yaptım bir daha asla ASUS almam.Benim telefonum da kendi kendine kapandı bir daha açılmadı servise yolladık 600 lira masraf çıkardılar.Uzak durun asustan.
  • Sorunlar bitmiyor. Daha yeni ekran değiştirmiştim garanti dışı.

Şimdi de günde 3 kere falan kilitleniyor. (Birşeylerle uğraşırken bir anda ekran dokunmatiği çalışmıyor, aşağıdaki 3 tuşta çalışmıyor, sadece ses tuşları ve açma kapama çalışıyor. Beklersem telefon kendiliğinden kapanıyor ama açılaMIyor yada kapatma tuşuna basılı tutarak yeniden başlatıyorum, o zaman normale dönüyor.)

Bu olay esnasında arayan olursa telefonda hiçbir hareket olmuyor ama karşı tarafta normal bir şekilde çalıyor ve kapatıp açıldığında o arayan kayıtlarda da görünmüyor

• Ben de iki buçuk yıllık eziyetten kurtuldum. Mi 5s plus aldım, rahat ettim.

• Benimde radarımda Mi 6 var ama daha yeni ekran değişimi için bayaa para bayıldık, biraz daha kullanalım istiyorum.
  • salur kazan S kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var tüm denemeleri yaptım.(Şarz soketini, bataryasını ekranını hepsini yedek telefon ile değiştim...) Ya telefonun anakartında sorun var yada yazılımsal sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lori2 -- 1 Şubat 2018; 13:55:58 >
  • lori2 kullanıcısına yanıt
    gecmis olsun, ben dokunmatik soketi getirttim Çinden, Ankara Balikcioglunda yaptirmaya calistim 3 ay bekledim yapamadilar, kusura bakmayin icine ettiler, su anda samsung c9 pro kullaniyorum, gayet memnunum, sansini dene yaptirmak icin ama cok sıkıntılı ise hic ugrasma canini sıktıgına degmez, evde duruyor su anda mouse la kullaniyorum bazen film falan izlemek icin. Anakartida zor bulunuyor, bataryasi zaten evlere senlik

• kotbycb K kullanıcısına yanıt
    Ya hocam sorma 2 senedir verem etti o kadar çok sorun yaşadım ki içini açıp kurcalaya kurcalaya her şeyini öğrendim. Zaten telefoncular veriyorsun tamir etmeleri için adamlar anlamıyor içine ediyor var olan bozukluğu gidermeyi bırak başka yerlerini de bozuyorlar. Yapabilirsem yapacağım Yapamazsam atacam ne yapayım artık. :S Zenfone 2 ZE551ML bunun en son çıkan güncellemesi 6.01 bumuydu indirip kurayım bari belki düzelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lori2 -- 1 Şubat 2018; 14:56:19 >
  • lori2 kullanıcısına yanıt
    Zenfone 2 simi ile ilgili kronik bir sorun var diye duymuştum.

Yazılımsal olduğunu pek sanmıyorum.

Ama istersen 6 yı da bir dene. Zaten pek bir işe yaramıyorsa tek yol.

Bence 6. Ya yükselt

Düzelmez ise sıfırla

Yok yine düzelmez ise RAW BACKUP ile ilk günkü haline getir.

Düzelmez ise donanımsaldır herhalde.

• Robot Doktoru R kullanıcısına yanıt
    Sıfırlamayı yaptım olmadı. Raw backup nasıl yapılıyor.

Bu zenfone 2 ile çok problemler yaşadım. Uğraşa uğraşa Telefon tamircisinden daha iyi biliyorum asus zenfone 2 yi :S
    4 5 tane kronik sorunlar var= titreyip titreyip açılmıyor, sol tarafta ekran sararması, ekran kendi kendine sağa sola giriyor, sim okumama.... Verem etti beni.

Düzenleme: 6.01 de yeni sürüm yükledim oda işe yaramadı :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lori2 -- 2 Şubat 2018; 23:0:44 >
  • Merhaba arkadaşlar.
    4-5 ay garantisi olan sıkıntısız temiz 32 gb lık zenfone 2 ye son 500 diyorlar 450 ye alıym dedim haber bekliyorum.
    bu fiyatlar nasıl sizce.
    eskiden zenfone 2 kullanıyordum,babama verdim o kullanıyor 1 yıldır.sıkıntımız yok şimdilik.
    bende de a7 2017 vardı servise verdim bikaç sıkıntıdan,o gelene kadar kullanayım diyorum.
    ne dersiniz bu fiyata.
    alırken nelerine bakmalıyım,telefoncudan değil kullanıcıdan alacağım.
    test falan nasıl yaparım yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.