Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 için Ekran Koruyucu ( Cam )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Asus Zenfone 2 siparişimi verdim.Buluınduğum bölgede telefoncuları gezdim.Fakat Zenfone 2 için henüz ekran koruyucu jelatin veya cam bulamadım.İnternetten baktım ve 1 tane gözüme kestirdim.

urun.n11.com
    Telefon Ekran Koruyucu Çeşitleri ve Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/asus-zenfone-2-ekran-koruyucu-temperli-kirilmaz-cam-P66966879

Yetkili satıcı ile de mesajlaştım.Tek bir sorum vardı.O da cam jelatin ön kamerayı da içine alıyor yani boşluk yok görselde de belirtiliyor.Acaba bu ekran koruyucunun ön kamerayı da içine alması fotoğraf çekiminde bir sıkıntı teşkil eder mi ? Yani herhangi bir bulanıklaşma veya görsel anlamda bir sıkıntı olur mu ? Cevabınızı bekliyorum arkadaşlar.

• Aynı durum bende de var. 5" için jelatin yok. Var ama tam olarak uymuyor. İşin ilginç tarafı telefoncularda 5" ekran koruyucu var ama hiçbiri telefona uymadığının farkında değil. Güler misin ağlar mısın. Ben telefonu gosterince bu nasıl zenfone2 diyorlar. Tam da welcome to Turkey lik bir durum. Her önüne gelene sen dükkan açma izni verirsen. Denetlemede yapmazsan olacağı bu. bugün esnafından en büyük teknoloji mağazalarına kadar hepsi rezil durumdalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoyle bi uyarı yapayım sensoru kapayan kırılmaz cam alma :D çünkü telefonla konusurken ekran kapanıyor çektiğin zaman açılmıyor tabiki kırılmaz cam sensoru etkilediği için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.