Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI-Samsung S20 Plus Kılıflar ve Ekran Koruyucu Satın Al 13 Mart 2023 13:17 1 1 SATILDI-Samsung S20 Plus Kılıflar ve Ekran Koruyucu Ürünü Adana'dan satıyorum. Yanlış konum girmişim. Kargoyla satış yapabilirim.Telefonumu değiştirdiğim için kılıflarımı satıyorum. Üç tanesi spigen marka ve üçünde de telefon tutması için yine spigen marka magmetleri var. 2 tanesinin biraz arkası yıprandı. Diğer kılıf orjinal Samsung marka. Sadece onu 400 liraya Amazon'dan yurtdışından getirtmiştim. Çok az kullanıldı.Ayrıca bir adet Spigen Neoflex ekran koruyucu da yollanacaktır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 5 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Maltepe Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Benks iPhone 15 Pro Max Ekran Koruyucu [SATILDI] Apple Watch Series 9 45mm GPS Midnight [SATILDI] 15 Pro Max 512Gb Natural Titanyum SATILDI-Samsung S20 Plus Kılıflar ve Ekran Koruyucu