Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
36
Favori
49.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MMPDR

Media Markt'te 3 farkli rengini yan yana koymuslar incelerken bir tanesinin ekrani digerlerinden net bi sekilde parlak geldi bende digerlerininde ekraninin parlakligini acmak istedim ki meger digerleride son parlakliktaymis. 3 ayni model farkli telefonun 3'ununde ekran parlakligi net bir sekilde birbirinden farkli ve 2 tanesininki cok dusuktu digeri ise normaldi. Alacaklarin dikkatine parlakliklar resmen cok farkli bu arada parlak olan kirmizi renkti. :) bi incedlemede de ekran parlakliginincok dusukoldugun bahsetmisler.

selam hocam sorun şöyle olabilir.ufak bir yazılım hatası var orada.cihazda eğer parlaklaık otomatiğe alındıysa siz full yapsanız bile çıkmıyor o moddan gidip otomatik tik ini kaldırmanız gerekiyor.biraz önce 16 gb lığını alan bir arkadaştaki cihazda başıma geldi.cihazı biraz kullandım bayada hoşuma gitti 32 liği gelsede alsak...

• 2.3 ghz li versiyonunu satan yok mu türkiye'de?
  • renk seçenekleri kısıtlı ve hizlialda kalmamış. Ben şahsen 1.8 ghz işlemcili modelin bana fazlasıyla yetecegini düşünüyorum ama işte puan ve çek ile hizlial dan almadım renk seçeneği yoktu sonra onlarda bitmiş
  • Ben vatanda deneme fırstaı buldum,g3le kıyasladım. Kamera performansı yakın g3e ama biraz hantal gibi geldi telefon bana. Reaksiyon zamanlaması iyi değil olumlu bir enerji alamadım pek .Belki telefon böyle ayarları kurcalana kurcalana böyle oldu orasını bilemem 5-10 dk deneyebildim çok uğraşmadım ama şekil ve tutuş hissiyatı olarak iyi bir model.
  • Ben de yakın zamanda almayı düşünüyorum Gold 40 TL yakıt veriyor başka kampanya bulamadım
    Fiyat bana normal geldi zenfone 6 899 liralık fiyatını korurken 1099 dan başlayan zenfone 2 fiyatları abartılı değil ancak 1499 luk model gerçekten pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 liraya Asus 5 almıştım. Şimdi bi 500 daha veremem. Çok dehşet telefon halbuki ):
  • Arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum şu an 1000 TL civarına alabileceğim hangi kampanya var acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar acemice isler vatan elindeki mal i bitirdi. Teknosa daha satisa baslamadi.

• elimde mediamarkt ürünü kutu açılmamış 16 gb kırmızı renk mevcut 950tl satmayı düşünüyorum ilgilenen varsa pm.
     Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogokce -- 8 Temmuz 2015; 18:07:08 >
  • 32 gb sitesinde, renkleri mevcut. Bekleyenlere duyurulur....

http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon?asus_storage_layered=718&cat=2775
  • quote:

Orijinalden alıntı: sem.29

32 gb sitesinde, renkleri mevcut. Bekleyenlere duyurulur....

http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon?asus_storage_layered=718&cat=2775

Demek diğer sitelerde de satışa çıkacak yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-ze551ml-16gb-4gb-ram-cift-hatli-177451700

1059 TL ASUS TR GARANTİLİ.. 50 TL BONUS

Benim gibi 150 tllik çeki olanlara 1059-150-25 = 884 tlye geliyor baya iştah açıcı şuan GMD den buna geçmeyi düşünüyorum bakalım. Clash of clansdan başka oyun oynamayan beni bu işlemcinin de memnun edeceğini düşünüyorum 4GB ram ile. Ama öbür tarafta yine bu kampanyalarla birlikte 524 tlye General mobile 4g var aradaki 360 tl fark düşündürücü.

• gm android one ile bu telefon kıyas kabul etmez bence
  • Gg'ye veya n11'e 32 gb gelmesi lazim. 1300 lira fiyatiyla alinacak gibi durmuyor ama cek ve bonusla gayet guzel fiyata gelir. Buradan gg saticilarina duyurulur, yapin kampanya buradan cok ekmek cikar size.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı fiyatını görünce Türkiye fiyatı iyice gözüne batıyor insanın o yüzden kampanya lazım. Kampanyasız almak enayilik gibi hissettiriyor. En azından benim için
  • 32 gb 1099 ± kart puanına alacağım bir adet yakında
    İsteyene 100 lira indirim ile yardımcı olabilirim.

edit: kampanya kişsel hesabımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 12 Temmuz 2015; 11:30:26 >
  • Fiyat çok uygunmuş. Bu kampanya nerede
  • ben kendi sitesinden saf altın 32 gb modelini + kılıf = 1348 liraya almış bulunmaktayım bakalım gelince izlenimlerimi paylaşırım.
  • sim kart takmadan önce yapılması gereken testler var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.