Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
36
Favori
49.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kronik Farenjit

Kılıf jelatin temper aliexpresste var o sorun değil de asus zenfone kalitesi nasildir ki, kafam da soru işaretleri var be ustad.

Bende bu sıralar telefon alma durumundaydım, Xperia c4 aklımı çeldi ama 2600 mah bataryası almamam için ayrı bir sebep oldu, bu arada o ses açma kapama tuşuna cidden bir bak, oraya konmaz yanı, elin çarpar. Büyük ihtimalle o telefon bir daha güncelleme almaz 5.0 da kalır. Zenfone ise Android m yi alır. Karar sizin, ben bir arkadaştan çok ucuza Huawei ascend g7 almasaydım kesinlikle zenfone 2 alacaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dampierre kullanıcısına yanıt
    Biraz önce medimarkt te xperia c4 incelemesi yaptım, gerçekten çok kaliteli kamerası var. Hoşuma gitti telefon. Zenfone 2 teknosa, gold, mediamarkt te yok. Vatana gidip bakicam birde.

Bu arada c4 kesin android m alır hocam. Tek işletim sistemi vermezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt
    10 dakika önce vatan bilgisayardan aldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

tek fark işlemci sanırım
    birazdan vatanbilgisayara gideceğim net olarak bilgi alacağım
    sadece işlemci farkı varsa alacağım zaten
     Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar

Merhaba evet işlemci ve rom farklı 4gb rami olan model var şuan Türkiye'de ,cihaz kullanılabilir bellek 2.2 gb görünüyor vatan bilgisayardaki modeli ben inceledim.Temmuz ilk haftasında 32 gb olan ve ilerleyen haftalarda da 64 gb olan gelecekmiş,öyle söylendi.

• Antutu arkadaslar

• Ram kullanimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 28 Haziran 2015; 14:00:44 >
  • Önce hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Zaten 2.3 ghz olanıda 47.000 lerde skor alıyordu. Kullanımda asla hissetmezsiniz farkı.
    1.Ben 16 gb lık hafızanın ne kadarlık kısmına program kurulabiliyor onu merak ediyorum. Bir bakabilirmisiniz. Eğer tamamı ise, 1099 tl.ye olan model, çek ve puanlarla 900 lere mal edilirse oldukça alınabilir olur.
    2. Ekran konusunda fikriniz nedir? Önceki kullandığınız telefonlarla kıyaslarsanız yorumunuz nedir?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Önce hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Zaten 2.3 ghz olanıda 47.000 lerde skor alıyordu. Kullanımda asla hissetmezsiniz farkı.
    1.Ben 16 gb lık hafızanın ne kadarlık kısmına program kurulabiliyor onu merak ediyorum. Bir bakabilirmisiniz. Eğer tamamı ise, 1099 tl.ye olan model, çek ve puanlarla 900 lere mal edilirse oldukça alınabilir olur.
    2. Ekran konusunda fikriniz nedir? Önceki kullandığınız telefonlarla kıyaslarsanız yorumunuz nedir?

Teşekkürler.

Buyrun hocam
    diğer kullandığım cihazlara göre kıyas yapmak için erken olduğunu düşünüyorum
    sadece antutu kurdum sadece onuda dolmuşta eve gelirken kurdum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 28 Haziran 2015; 13:50:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bana da aynı şekilde cevap verildi.

SAYIN MÜŞTERİMİZ

ÜRÜNÜMÜZ 4 GB RAM VE 32 GB 5.5 İNC OLAN ÜRÜNDÜR ÜRÜNLERİMİZ KUTUSUNDA SIFIR AMBLAJLI OLARAK ADINIZA FATURALI VE RESMİ IMEİ KAYITLIDIR.

İSTERSENİZ ŞİRKET ADINA İSTERSENİZ ŞAHIS ADINA FATURA KESİLMEKTEDİR. İNTELLCEL TARAFINDAN 2 YIL GARANTILIDIR.

ÜRÜNLERİMİZİN SEVKİYATI 30.06.2015 TARİHİNDE OLCAKTIR.KARGO ÜCRETİ SABİT 5 TL DİR.

İYİ GÜNLER DİLERİZ

normal fiyatından aşağı verseler anlayacağım e zaten max 2 haftaya cihaz heryerde olacak çok acil bir durum yoksa insanlar bekler asus garantili alır paralel ithalat cihazı aynı fiyata satmak nedendir onu çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Önce hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Zaten 2.3 ghz olanıda 47.000 lerde skor alıyordu. Kullanımda asla hissetmezsiniz farkı.

Teşekkürler.

Buyrun hocam
    diğer kullandığım cihazlara göre kıyas yapmak için erken olduğunu düşünüyorum
    sadece antutu kurdum sadece onuda dolmuşta eve gelirken kurdum :)

Cihaz dendiği gibi 4 gb mi bir de media markt da urunu incelerken asagi dogru kaydirirken clean master programi rami 2 gb olarak gosteriyordu buna da bakar misiniz bir de isinma ve batarya durumu nasil cihazda?

• Hanıma doğum günü hediyesi alacağım, kendim zen 6 kullanıcısıyım, zen 2 mi alsam yoksa zen 6 mı? Hala kararsızım.
    Not HB de 200 tl çekim var. Zen 2 aklımı çeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 28 Haziran 2015; 13:57:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Farenjit

Biraz önce medimarkt te xperia c4 incelemesi yaptım, gerçekten çok kaliteli kamerası var. Hoşuma gitti telefon. Zenfone 2 teknosa, gold, mediamarkt te yok. Vatana gidip bakicam birde.

Bu arada c4 kesin android m alır hocam. Tek işletim sistemi vermezler.

Karar sizin, kişisel bir seçim sonuçta.

• Dampierre kullanıcısına yanıt
    Ses tuslarindan bahsetmeniz uzerine tekrar gittim kontrol ettim, dediğimiz gibi elin içine vaya parnalara geliyor ama tutusta ses açma kısma gibi bir durum olmadı, aksine sol elde gorusme yapılırken rahat kullanım sağlıyor. Maalesef bütün tekno mağazaları gezdim ama zenfone bulamadım. Kararim şimdilik c4 gibi.

• Cihazın kamerasından
     Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar

• Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt
    zenfone 2 satışı başladı mı ki ?
  • zubizango Z kullanıcısına yanıt
    Başlamış sanırım bazı vatanlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: zubizango

zenfone 2 satışı başladı mı ki ?

Hepsiburada ve hızlıal da var, 16gb model olan.

• Takipteyim

• vatan bilgisayarda 16gb lık versiyonları var az önce mağazada inceledim güzel cihaz yapmışlar beğendim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.