Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
36
Favori
49.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam yurt dışından ithal edilen tüm telefonlara marka fiyat bakılmaksızın alınan ücret. Yani iphone6 danda 120 tl alıyorlar kamerasız 50 liralık telefondanda. Bu yüzden zaten artık kamerasız ucuz telefon ithal etmiyor distribütörler. En ucuz tuşlu nokia samsung orjinal telefonlar sırf bu girdi parası yüzünden 300 tl oldu. Şimdi bazı uyanık türk firmalarda çinden ana kartı diğer parçaları getirtiyor burda toplayıp türk malı diye satıyor bu vergileri girdi paralarını ödememek için . Keşke kaliteli mal getirseler ama onuda yapmıyorlar halkımıza beş para etmez telefonları türk malı diye satıp kazıklıyorlar.
  • konu asus zenfone 2 sıcak fırsatlar konusu yani telefonu alacakların konusu almayacaklar veya telefon karşılaştıracaklar hala gelip neden takip edip yazıyor aklım almıyor xbox one sıcak fırsatlara gelip ps 4 övenler gibisiniz...almayın telefonu eleştireceksenizde gidin ana konusu var orada eleştirin bir zahmet...

saygılar...
  • hepsiburada
    1.8 GHz 16 GB 4 GB RAM ------ 1.099 TL + 50TL worldpuan hediyeli
    ön sipariş (26 haziran stoklarda olacakmış)

http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-2-16-gb-p-TELCEPASZEN2-G

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyatlarda tutunacağını sanmıyorum 2-3 aya kadar düşer, telefon firmalarının yeni taktiği
  • Alacaklar beklesin bence fiyatlar duser bikac aya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dusecegi fiyatlari soyleyim,16 gb 800 32 gb 1000 64gb ise 1200 tl olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Alacaklar beklesin bence fiyatlar duser bikac aya.

Çıkması için 6 ay bekle . Fiyat düşmesi için 4-5 ay bekle,ömür bitti.

• yurtdışında bu telefonun en ucuz alınabileceği memleketler neresi ? ( özellikler zenfone 1 modellerini yurtdışından alan vatandaşlar , size soruyorum :-))
  • Hızlıal ve Hepsiburada da 16 gb modeli var ve 4 gb ram yazıyor. Doğru mu bu? Gsmarena da sanki 1.8 işlemcili modeller 2gb ram içerir diye okumuştum.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    türkiyeye 2gb lık model gelmedi hepsinde 4gb ram var
    yurtdışındaki 2gb lık ürünlerde ekran 720p türkiyedekinde 1080p

• quote:

Orijinalden alıntı: 01virüs01

türkiyeye 2gb lık model gelmedi hepsinde 4gb ram var
    yurtdışındaki 2gb lık ürünlerde ekran 720p türkiyedekinde 1080p

Peki hocam teşekkür ederim cevabınız için.
  • gittigidiyorda 32gb satışı başladı. 50tl bonus haricinde avantajı yok şu an.

edit..
    şimdiden 20 tane sattı bu gidişle fiyatın düşmesi zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 25 Haziran 2015; 16:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigaction

Evet hocam yurt dışından ithal edilen tüm telefonlara marka fiyat bakılmaksızın alınan ücret. Yani iphone6 danda 120 tl alıyorlar kamerasız 50 liralık telefondanda. Bu yüzden zaten artık kamerasız ucuz telefon ithal etmiyor distribütörler. En ucuz tuşlu nokia samsung orjinal telefonlar sırf bu girdi parası yüzünden 300 tl oldu. Şimdi bazı uyanık türk firmalarda çinden ana kartı diğer parçaları getirtiyor burda toplayıp türk malı diye satıyor bu vergileri girdi paralarını ödememek için . Keşke kaliteli mal getirseler ama onuda yapmıyorlar halkımıza beş para etmez telefonları türk malı diye satıp kazıklıyorlar.

Buyuk ihtimal yanlis biliyorsunuz ithal edilen telefonlardan 120tl alinmiyor. Sadece bireysel kayit yaptirirken aliniyor o para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada da satışa çıktı 1099 TL olan model. 24 saatte kargoda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

Orijinalden alıntı: bigaction

Buyuk ihtimal yanlis biliyorsunuz ithal edilen telefonlardan 120tl alinmiyor. Sadece bireysel kayit yaptirirken aliniyor o para

İthal edilen telefonlardanda alınıyor. Yurt dışından bireysel getirilen pasaporta kaydı yaptırılan telefonlardanda alınıyor hocam yüzde yüz doğru bilgi.

• Neden bu telefonu tek sim kartli telefonlar ile kiyasliyorsunuz. Bunu satin alanlarin çoğu cift hat kullanip en iyisini arayanlar diye düşünüyorum.

• fiyat kötü
    300 liraya düşsün alıcam
    fırsat çıkarsa piyasadaki en yüksek ram değerine zahip cihazı yurt dışı fiyatının bile altında almak istiyorum
    lg g4 200e gelirse g4 alırım ama 100 lira önemli
    hızlıal'da 100 lira maximuma veriyor 999 geliyor bana çok
    ölü doğmuş çöp bu cihaz bu fiyata
    50 lira olsun alalım olmadı 5 yıl bekler 1200e sıfır iphone 6 plus alırız

• Asus telefon alırken 2 kere düşünmek lazım.

Geçen servisden değişim kararı çıkan Zenfone 5 8 gb için haftalardır tedarik sağlanamadı. Nerden süründürdüler. Şimdi mecburen para iadesi olacak. Bu kadar eziyet çektiren bir firmanın malı Altın gibi kıymetli olsa bile servis prosedürü ve stok sorunları müşteriyi tamamen soğutuyor. Paranla rezil olmak gibi birşey. 2 ay olmuş servise gireli telefon. Ortada sonuç yok.

Asus genelde servisi iyi diye bilinir ama telefon işinde tam çuvalladı şimdi de pahalı getirdi bunca ay sabırla bekleyen sadık müşteri kitlesine 2. darbeyi vurdu.

Alkış Asus sana. Bu akılla gidersen Türkiye pazarına veda edersin. Önce servis işini bir düzeltin. Böyle değişim ve iade prosedürü mü olur ?

• Asus zenfone 6 kullaniyirdum. Kullanabilirlik olarak telefon basarili. Fakat etrafimdaki herkesin bozuldu. Benimde 2 defa bozuldu :) servis konusunda basarili olmadiklarini dusunuyorum. Bana ucret iadesi yaptilar. 15 gun sonra

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.