Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
36
Favori
49.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-ze-551ml-4gb-ram-32gb-hafiza-175279974

50 lira puan veriyor. 1250 lira su anda.

Fiyat 100 lira duserse, puan ve cek ile guzel bir fiyata gelir, zamanla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: derniere

urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-ze-551ml-4gb-ram-32gb-hafiza-175279974

hocam ürün paralel ithalat dikkat edin asus tr garantili değil... satıcıya sordum bizzat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntzlm

quote:

urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-ze-551ml-4gb-ram-32gb-hafiza-175279974

hocam ürün paralel ithalat dikkat edin asus tr garantili değil... satıcıya sordum bizzat..

Fiyati aynı görünce tr garanti sandım. O zaman paralel gelecek ve fiyat inecek demektir. 2 ay içinde 1000 lira altina bu telefon alınır. Sizler ne dersiniz, paralel ith fiyati hizli düşer mi?

• cntzlm kullanıcısına yanıt
    cevap veren karıştırmış olabilir. zannetmiyorum paralel ithalat olacağını. tr de piyasaya çıktığı anda satılması bunu gösterir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın ilk işim vatandan bu cihazı almak olacak sanırım
  • gbzlim kullanıcısına yanıt
    Aynen dediginiz dogru bireysel kullanıcılar getirtikleri telefonlara 130 tl gibi bir ücret ödüyorlar.Bildigim kadarıyla ithalat firmaları ımeıl başına 0,50 kuruş veriyorlar.....
  • hocam sorumu ve cevabını resim olarak ekliyorum karar sizin tabii ben buradan almaktan vazgeçtim şuanda yoksa arkadaş pazartesi hemen kargolayacağını garanti etmişti...1299 luk model dün eshop üzerinden 2 saat içinde stoğa girdi ve tükendi şans yok ki bu sabahtan beri bakıcam artık tüm

Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cntzlm -- 28 Haziran 2015; 8:46:09 >

• Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım. 2gz lık model ve Sony xperia c4, siz hangisini tavsiye edersiniz. YouTube daki karşılaştırmalarda c4 un hız konusunda zenfone 2 den eksiği yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam sorumu ve cevabını resim olarak ekliyorum karar sizin tabii ben buradan almaktan vazgeçtim şuanda yoksa arkadaş pazartesi hemen kargolayacağını garanti etmişti...1299 luk model dün eshop üzerinden 2 saat içinde stoğa girdi ve tükendi şans yok ki bu sabahtan beri bakıcam artık tüm

Bende lg g2 var, bu telefon ilgimi çekti ama fiyat pahalı. Paralel ith almak şu anda çok mantıksız ama arada 300 lira fark olursa o zaman mantıklı olabilir. Bence bu telefonun hakkı 1000 lira altı. Umarım kısa dede fiyat düşer herkes uygun fiyattan alır. Teşekkür ederim size de baya ilgilendiniz, uyurmasanız te garantili diye insanlar alabilirdi.

• Yakında bu telefonunda fiyatı makul seviyeye inecektir

• quote:

quote:

hocam sorumu ve cevabını resim olarak ekliyorum karar sizin tabii ben buradan almaktan vazgeçtim şuanda yoksa arkadaş pazartesi hemen kargolayacağını garanti etmişti...1299 luk model dün eshop üzerinden 2 saat içinde stoğa girdi ve tükendi şans yok ki bu sabahtan beri bakıcam artık tüm

Bende lg g2 var, bu telefon ilgimi çekti ama fiyat pahalı. Paralel ith almak şu anda çok mantıksız ama arada 300 lira fark olursa o zaman mantıklı olabilir. Bence bu telefonun hakkı 1000 lira altı. Umarım kısa dede fiyat düşer herkes uygun fiyattan alır. Teşekkür ederim size de baya ilgilendiniz, uyurmasanız te garantili diye insanlar alabilirdi.

rica ederim hocam herkes dikkatli olmalı...utanmadan birde 1299 a satıyorlar orasıda ayrı ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

Yarın ilk işim vatandan bu cihazı almak olacak sanırım

Bende iki model arasinda kaldim 16 gb 1.8 ghz ya da 32 gb 2.3 ghz aradaki fark mühim degil 16 lik modelde yok 4 gb degil yok hizli sarj ozelligi yok vs... yorumlar var bu da canımi sıkıyor acikcasi siz alirken izlenimlerinizi paylasirsaniz merak edilen konularda fikir ediniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Farenjit

Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım. 2gz lık model ve Sony xperia c4, siz hangisini tavsiye edersiniz. YouTube daki karşılaştırmalarda c4 un hız konusunda zenfone 2 den eksiği yok.

C4 e sakın bulaşma zenfone dururken, ne zaman güncelleme alır belli değil, işlemcisi ısınıyor ve fark ettiysen ses açma kapama tuşu o kadar saçma bir yerde ki mesaj yazarken elinin çarpmaması imkansız. Olmamış o telefon kısaca. Ayrıca o telefona sonra ne kılıf bulursun ne jelatin ne de yedek parça.

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymetli_vatandaş

quote:

Bende iki model arasinda kaldim 16 gb 1.8 ghz ya da 32 gb 2.3 ghz aradaki fark mühim degil 16 lik modelde yok 4 gb degil yok hizli sarj ozelligi yok vs... yorumlar var bu da canımi sıkıyor acikcasi siz alirken izlenimlerinizi paylasirsaniz merak edilen konularda fikir ediniriz.

16 lık model sadece depolama ve işlemci farklı diye biliyorum yanlışmıyım?
    2 gb lık model sanırım türkiyeye gelmeyecek diye okumuştum hızlı şarz olayını çok dert etmiyorum
    eğer dediğiniz gibiyse 16 lık almam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kıymetli_vatandaş

quote:

16 lık model sadece depolama ve işlemci farklı diye biliyorum yanlışmıyım?
    2 gb lık model sanırım türkiyeye gelmeyecek diye okumuştum hızlı şarz olayını çok dert etmiyorum
    eğer dediğiniz gibiyse 16 lık almam

Bunlar sadece varsayim dogruluk payi tartisilir bugun media markta gidip inceleme yapacagim bakalim isin garibi media markt 2 gb oldugunu iddia ediyor asus lansmanda da 4 gb diyor anlamadim gitti.

• tek fark işlemci sanırım
    birazdan vatanbilgisayara gideceğim net olarak bilgi alacağım
    sadece işlemci farkı varsa alacağım zaten
     Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar
  • Asus ve sony kalite acisindan karsilastirilamaz . intel islmciler i ben hic begenmiyorum .. Kendim e4g kullaniyorum ve herkese tavsiye ediyorum .

• Dampierre kullanıcısına yanıt
    Kılıf jelatin temper aliexpresste var o sorun değil de asus zenfone kalitesi nasildir ki, kafam da soru işaretleri var be ustad.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cntzlm kullanıcısına yanıt
    bana da aynı şekilde cevap verildi.

SAYIN MÜŞTERİMİZ

ÜRÜNÜMÜZ 4 GB RAM VE 32 GB 5.5 İNC OLAN ÜRÜNDÜR ÜRÜNLERİMİZ KUTUSUNDA SIFIR AMBLAJLI OLARAK ADINIZA FATURALI VE RESMİ IMEİ KAYITLIDIR.

İSTERSENİZ ŞİRKET ADINA İSTERSENİZ ŞAHIS ADINA FATURA KESİLMEKTEDİR. İNTELLCEL TARAFINDAN 2 YIL GARANTILIDIR.

ÜRÜNLERİMİZİN SEVKİYATI 30.06.2015 TARİHİNDE OLCAKTIR.KARGO ÜCRETİ SABİT 5 TL DİR.

İYİ GÜNLER DİLERİZ

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.