Samsung M34 vs A25
Merhaba,
Bir tanıdığım işyeri için telefon bakıyor, bana sordu. Max 11k bütçesi var. M34 vs A25 arasında kaldım.
2000TL fiyat farkı var aralarında ama donanımlar birebir duruyor.
A25'in daha yeni olması ve daha uzun süre güncelleme alacak olması haricinde bir artısı var mı? Açıkçası ben elle tutulur bir fark bulamadım.
Memtest64 ve Hangi Ram'in bozuk olduğunu bulmak
Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir laptop aldım. 18k gibi güzel bir fiyata geldi. Lenovo Thinkbook 14 Gen 4. Ryzen 5625u ve ddr4 16gb ram var. (8gb anakarta lehimli, +8gb sodimm)
Ben bu laptopa ek 32gb ram aldım. 8+32, 40gb ram yapacaktım. Ama laptopta mavi ekran sorunu var, şu an takılı ramlerden şüphelendim ve sorun ram çıktı, memtest64 hata veriyor.
İçini hiç açmadan laptopu iade edebilirim ama sorun değiştirilebilir 8gb ram ise zaten ben 32gb takacağım onun yerine. Sorun anakarata lehimli 8gb'da ise laptopun işini açtığım için 14 gün koşulsuz iade sıkıntım olabilir.
Ben laptopun içini açmadan herhangi bir programla hangi ramde sıkıntı olduğunu görebilir miyim? Sorunun sonradan takılan ram olduğuna emin olursam iade ile hiç uğraşmadan 32gb'ı takıp laptopu kullanmaya devam edeceğim.
Merhaba,
Elimde 2015 model, 2016 trafiğe çıkışlı Clio 4 1.2 75HP Joy var. Yaklaşık 80000 KM'de, bakımları tam, lastikler yeni, kazasız, temiz, sorunsuz bir araç. Piyasası 600bin civarı sanırım.
Ben bunun üzerine 200-250 bin tl koyarak neye geçebilirim?
İsteklerim
-Uzun yol konforu. Mümkünse C sınıfı (Clio uzun yolda berbat)
-0-100'ü 10 sn civarı olursa bana yetecektir.
-2014-2015'de eski olmasın
-Dizel benzin fark etmez ancak benzinli tercihim olur
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Merhaba, aracımı satmak istiyorum. Kaç paraya satsam hakkıdır bu arabanın öğrenmek istedim.
Clio 4 1.2 lt motor 75 bg, Joy paket, turbosuz benzinli, beyaz renk, 2015 model, 2016 trafiğe çıkışlı.
Genel olarak sorunsuz. Bakımları zamanında yapıldı, hiç bir şeyi eksik edilmedi.
Joy pakete ek olarak sis farları ve geri park sensörü var
52500 km
Şu ana kadar bir kazası yok, değişen ve boya yok.
Ufak tefek bir kaç çizik var ama büyük bir şey yok
Sizce ederi nedir?
Merhaba,
Pazar günü dolar uçuşa geçmeden önce trendyoldan 9250TL gibi bir rakama i7 10750h ve 1660ti ekran kartı dell g3 15 siparişi verdim, ben aldıktan sonra en ucuz yerde 10500 TL oldu. (Dell G315 6B750D5F16C)
Ürünü açtım ve 5dk içinde ips glow sorunu olduğunu fark ettim, windows vs. hiçbir şey kurmadım. Şu an ürünü satıcıya geri yollarsam adam parasını iade edip ürünü geri alır, değiştirmeye yanaşmaz.
Bu durumda DELL yetkili servisi ile mi iletişime geçmem en doğrusu olur. IPS glow sorunu olmayan sıfır bir laptop ile değişmesini istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Masaüstünde Durduk Yere Silinen Klasörler
Merhaba,
Bir tanıdığım işi gereği bazı raporlar yazıyor, Her raporu masaüstünde ayrı klasörde tutuyor, her klasörde de bir kaç .docx word dosyası ve bir kaç .xlsx excel dosyası var. Bu raporları yazmak için günler harcıyor.
Geçen ay masaüstümden raporun birisi kayboldu dedi, dedim sen silmişsindir. Olabilir ama silmedim dedi. Recuva, Disk Drill gibi programlarla tarattım bulamadım. O raporu bir daha yazdı.
Dün yine aradı, başka rapor kaybolmuş. Yine tarattım, hiçbir iz bulamadım.
Malwarebytes ile temiz çıkıyor bilgisayar.
Sorum şu. Bu kişi yanlışlıkla kendi mi siliyor, yoksa kendi kendine mi kayboluyor? Dosya kurtarma programlarının hiçbir iz bulamaması garip bir virüs olabileceği düşüncesini uyandırdı bana. Bir fikriniz varsa söylerseniz çok sevinirim.
Ddr3 2.el Kingston mu, Sıfır Longlife mı?
|
Kayıp Plaka Yenileme Sorunu, Fikirleriniz Lazım
|
|
Iphone 5s toplu vcf görmüyor
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.222
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 16.844 (Bu ay: 256)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 527 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware