Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
36
Favori
49.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reco.

quote:

Orijinalden alıntı: ulex

çeklerin son gününü bekleyin 50 tl civarına kadar düşer fiyatlar. %50 fiyatta bir soygun değildir ayrıca. Sonuçta alışveriş yaparak kazandılar o çekleri de.

ben çekleri haksız yere kazandılar demedim. Sattıkları fiyatlar çok yüksek. 80 90 TL'ye alan oluyor mu bir sorun?

7 tane çeki sattım dün 90 liradan. 50 liradan versek soyguncu olmuyoruz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

quote:

quote:

çeklerin son gününü bekleyin 50 tl civarına kadar düşer fiyatlar. %50 fiyatta bir soygun değildir ayrıca. Sonuçta alışveriş yaparak kazandılar o çekleri de.

ben çekleri haksız yere kazandılar demedim. Sattıkları fiyatlar çok yüksek. 80 90 TL'ye alan oluyor mu bir sorun?

7 tane çeki sattım dün 90 liradan. 50 liradan versek soyguncu olmuyoruz değil mi?

tamam gidin satmaya devam edin. Her şeyin bir ederi var o çekler 90 TL etmez. hb'deki ürünlerin çoğu diğer sitelere göre pahalı. Sana 90 TL vereceğime alternatif sitelere yönelip biraz daha fazla vermeyi tercih ederim.

Şuan asus zenfone 2 alternatif bir sitede 1038 TL.

HB'de 1100 TL-200 TL indirim = 900 TL + 90 TL çeke verdim= 990 TL.

Aradaki fark = 48

aradaki farkı giderim o siteye öderim daha iyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam gidin satmaya devam edin. Her şeyin bir ederi var o çekler 90 TL etmez. hb'deki ürünlerin çoğu diğer sitelere göre pahalı. Sana 90 TL vereceğime alternatif sitelere yönelip biraz daha fazla vermeyi tercih ederim.

Şuan asus zenfone 2 alternatif bir sitede 1038 TL.

HB'de 1100 TL-200 TL indirim = 900 TL + 90 TL çeke verdim= 990 TL.

Aradaki fark = 48

aradaki farkı giderim o siteye öderim daha iyi.

MaxiPuan ı hesaba katmamışsınız.

Bizde bedavadan kazanmıştık zaten o çekleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 16 Ağustos 2015; 15:15:58 >

• Ben kliksa dan maxipuan kampanyası ile aldım telefonu, hepsiburada olsa iyi olurdu tabi ama geç kaldı biraz.

• htepeli kullanıcısına yanıt
    herkeste maximum kart olduğunu mu sanıyorsun?

Evet bedavaya kazandın. İhtiyacın olan ürünü aldım adamlar sana ücretsiz çek verdiler.
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı yardımlaşma kulübü var.

• quote:

kredi kartı yardımlaşma kulübü varsa orda da senin gibi ticaret düşkünü insanlar var. 100 TL'lik puana kim bilir ne kadar indirim yapacaklar.
  • quote:

quote:

kredi kartı yardımlaşma kulübü varsa orda da senin gibi ticaret düşkünü insanlar var. 100 TL'lik puana kim bilir ne kadar indirim yapacaklar.

O zaman çek zamanı alışveriş yapıp, kazandığınız çeki ücretsiz verirsiniz,
    üstüne de kart puanı kadar indirim de yaparsınız. Hayırlı işler.

• Telefonu taksitle almanın bir yolu var mı?
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    ben ücretsiz versinler yazmadım fiyat çok yüksek yazdım. Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok. Sen insanları sömürmeye devam et bir gün sende sömürülen taraf olursun elbet.
  • Ne[M]esis kullanıcısına yanıt
    ücretsiz taksitli nakit avans çekerek. (1000 tl 6 taksit Teb ve vakıfda sıklıkla oluyor, diğer bankaların da vardır).
  • Asus Zenfone 2 32 GB ile LG G3 32 GB arasında çok fena kararsızım. Lütfen Zenfone 2 32 GB tercihimde şüphe götürmeyecek gerekçeler söyleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

Asus Zenfone 2 32 GB ile LG G3 32 GB arasında çok fena kararsızım. Lütfen Zenfone 2 32 GB tercihimde şüphe götürmeyecek gerekçeler söyleyin.

ben olsam G3 alırdım. Zenfone 6 kullanıyorum. Zf2'nin fiyatı beklenenin altında olmadı. Bu fiyata g3 alırdım ama tüm akrabalarımda olduğundan sıcak bakmıyorum.

En büyük tercih sebeplerim lg 3 daha hafif, ekranı daha canlı ve kamerası oldukça iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

Asus Zenfone 2 32 GB ile LG G3 32 GB arasında çok fena kararsızım. Lütfen Zenfone 2 32 GB tercihimde şüphe götürmeyecek gerekçeler söyleyin.

G3 alınır. ZF2 nin tercih edilmesi için fiyatının çok daha düşük olması gerekirdi.
  • Birazdan alacağım. Fiyatı sylüyorum 960 Tl ye gelecek hemde 3 taksitle.

Axess kartınız varsa. Axess paypal a 3 taksit yapıyor. Geçen gün note 4 aldım paypaldan 3 taksit yaptı paypal üzerinden.

Gittigidiyor 100 Tl chip para veriyor

1059 Tl - 100 = 960 Tl hemde 3 takst: Aylık 320 TL ödemeli :)
  • 16GB lık modelidir o, işlemci hızı düşük. Tavsiye etmem. 32GB 2.3 işlemcili ve Asus TR al.

Düzeltme: Noktalama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdascac -- 25 Ağustos 2015; 20:24:58 >
  • 32 GB versiyonun en uygunu nekadar oldu ?
  • 1250 civarlarında.

• Maximum kartla yarın mağazadan ya da perşembe teslim alabileceğim şekilde (ankara) internetten nasıl en ucuza çözerim? Kırmızı, 2.3 ghz 32 gb düşünüyorum ama renk takıntım yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dolar kurundaki artış zenfone 2ye yansıdı mı? İlerde nasıl bir değişim olur fiyatta artar mı yoksa azalır mı? Ne zaman alınmalı telefon? Acil ihtiyacım yok.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.