Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
36
Favori
49.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LENOVO K3 NOTE mu yoksa zenfone 2 mı arkadaslşar .*??

forumda bır arkadas bu cıhazı 599 tl ye satıyor
  • standart tek cihaz gelmeyecek sonucta, o yuzden 1100 den baslar 1400 e kadar cikar diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyo yok çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800Den sonra cok. G3 var

• 4 GB RAM tüketici kandırmaktan ileri gitmiyor malesef. Zenfone 2'nin ederi bu kurla 1100 TL dir. 1101 TL olsa bile alınmaz.
  • 1000 lira olması gereken bence ama 1300 den aşağı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ly_10ur

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7147&idPhone2=6917

zenfonun 4 gb modelı agır bsıyor ıslemcı vs ıyı ekran felan aynı ama fıyatta onemlı tabı tr dekı fıyatlar hep yuksekkkk
  • Beyler en az 1099 lira olacak. 4-5 aya duser fiyata

• 4 gb ramli olanı 1300 civarına satmaya çalışırlarsa yaz sonuna kadar emektar ideos x5'le devam ederim.

Edit: Yaz sonuna kadar ideos x5 devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 16 Haziran 2015; 23:43:54 >
  • 1000tl lik lg g2 den iyi mi ?
  • 1000 lira üstü gelirse ölü doğar.

• g2'den çoğu durumda iyi, işlemcisi 64 bit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashday

g2'den çoğu durumda iyi, işlemcisi 64 bit.

forumda biraz abartılıyor bu telefoon . burda özellik karşılaştırmasıhttp://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Asus-Zenfone-2-ZE551ML-vs-LG-G2
  • Ne zaman tanıtılacak bu? Akşam üzeri mi?

• Zenfone 6 da da radyo yok ama sistem dosyalarının içerisinde .apk olarak yer alıyor ve isteyen kurulumunu yapıyor bence buda öyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Ne zaman tanıtılacak bu? Akşam üzeri mi?

Burdan takip edebilirsiniz.
    http://www.asustr.net/zenfone2/
  • Daha önce bir incelemede radyo donanım taraması yapılıp bulunamadığı yazılıyor. Fakat diğer zenfone sserilerinde yazılımla bu sorunun hallolduğunu gördük. Bunun nedeni vergi (trt)den kaçmak olduğunu hatırlatalım. Asus zenfone serisinin şu ana kadar ülkemizdeki en pahalı telefonu zenfone 6 onunda fiyatı 899 tl idi. ilk geldiğinde yaklaşık 3-4 ay önce 799 tl idi. Bu hesaptan yola çıkarsak bu telefonun fiyatı bende 1300 tl'den aşağı olmayacak gibi.
    Bu telefon bu kadar eder mi. tabiki ram özellikle android işletim sisteminde çok önemli zira yeni programlar ve sürekli arka planda çalışan programlar deli gibi ram yemekte ve ayrıca telefonun donanımları bir bütündür. sadece ram ile bir telefonun performansı değerlendirilemez. İşlemci olarak intel kullanılması insanda tereddüt yaratıyor. Bence ram verimini düşürüyor. Eğer iki hatlı telefon ısrarınız yoksa lg g3 alınması daha mantıklı. zira ram ve işlemci uyumu daha iyi.
    bende bu telefonu sabırsızlıkla bekliyordum. ama benim için özellikle fiyat kısmının hayal kırıklığı olacağına düşünüyorum. bu sebeple lg g3 e kendimi hazırlıyorum.

• bencede 1399 veya 1299 ucuk fıyat olur cubku dun n11 kampayasını takıp edenler 1200e yakın fıyatla 111 de puan note 3 alabılırlerdı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.