Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
36
Favori
49.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1100-1400 demistim, tutmus sayilir g3 e devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g3 de z2 de her anlamda tokatlar bunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takibi bırakalım
  • N11 den hesaplarsak: 1299 yüzde10+puan+ bkm=1048tl

• zaten beklettiler okadar g4 1500 e düşünce onu alalırz ellerinde patlasın zenfone 2ler
  • Akıllı formdaş bune bu kadar para vermez ben hala z3c 1299 düşsün diye bekleyeceğim çek mek puan 1000küsüre mal edeceğim olmadı asus olmadı ...
  • fiyatlar muazzam olmuş
  • Asus türkiyede telefon işini eline yüzüne bulaştırdı. Cihazlar çok arıza yapıyor. Servis prosedürü sorunlu. Üstüne stok ve fiyat sorunlarıyla hiç cazibe bırakmadılar Asus telefon almak isteyenlere.

Yazık valla yurt dışından alsın illa alacağım diyen de. G3 akar her türlü bu fiyat gamında yine.

• ASUS iyice şaşırdı. Kısa sürede 900 TL bandına inecektir 16GB modeli. Aksi takdirde satamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb olan 999 tl olsa direkt alacaktım çıkar çıkmaz, ayıp ettiler, şu dakikadan sonra asus benim için bitti telefon anlamında fiyatlara kısa sürede revize gelmezse. 100 tl ama kesinlikle değmeyecek bir 100 tl. General mobile 4g ye bile daha sıcak bakıyorum şu anda.

Edit: Acil telefon ihtiyacımı lenovo vibe x2 ile hallettim. Umarım doğru tercih yapmışımdır. S2 artık şebekeye bile bağlanmıyordu bazen. Zenfone 2 fiyatı ile tam bir fiyasko çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dampierre -- 17 Haziran 2015; 0:39:13 >
  • asustr.net sayfasında zenfone 2 4 gb 2.3 ghz 16 gb 1099 tl yazıyor hangisi doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

asustr.net sayfasında zenfone 2 4 gb 2.3 ghz 16 gb 1099 tl yazıyor hangisi doğru

Siteye yanlış yazılmış sanıyıyorum. Lansmanda 1.8 olarak tanıtıldı. Ayrıca bu versiyon yurt dışında 2 gb olarak sunuluyordu. Bizde 4 olmuş.
  • Yahu bu devirde 3000 mah 10.9 mm ye sığdıran teknoloji bi asus ta var anlaşılan.

Bu ölçüt artık takoz niyetine kullanılır bu devirde

70.1% screen-to-body ratio ( ekran kasa oranı)

İşlemci ram bilmem ama tasarım hayal kırıklığı

Telefon hem ekrana göre büyük hemde kalın

Millet 8mm lere sığdırıyor 3000 mah ı
  • piyasayi trollüyorlar güyya yersen alan telebe göre fiyatı aşağı yukarı çekerler ama talep olmayacağıda açık Z2 z3c g3 gibi telefonlar varken Asusu kim takar ayrıca kalınlıkta takoz gibi.
  • Notebooklarında aşina olduğumuz Asus kalitesi bu cihazlarada yansıyor olsaydı fiyat falan düşünmez alırdım. Ama Asus'un ismini lekelemekten ileri gidemedi bu mobil kısmı. (Ya şu altdaki gezinme tuşlarına ışıklandırma koyun diye yalvardı millet inatla Zenfone 2 yede koymamışlar 3$'lık led ışık koymaktan mı acizsiniz...)

• 850 TL bandında olursa alırım.

• 16-2-----800
    32-4-----950
    64-4-----1050

Maximum ederi budur bence. Yaz sonu fiyatlar böyle olur sanırım.

1299 u nokta atış tutturmuşum. Bunlar da tutar inşallah. Asusu buralara getiren fiyat/performanstı. 1000 Tlnin biraz üstünde z3c ve z2 gibi iki canavar dururken asusa bu paralar verilmez, yazıktır.

• Ölü doğdu beklediğimiz zamana yazık oldu. 2gb ram-16gb modeli 899'dan bekliyordum olmadı
  • Merhaba, iki sorum var; 1-) otg desteği var mı, 2-) bataryası çıkarılabilen, sd kart destekli f/p yüksek ne önerebilirsiniz?

Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut4.bahtiyar

Merhaba, iki sorum var; 1-) otg desteği var mı, 2-) bataryası çıkarılabilen, sd kart destekli f/p yüksek ne önerebilirsiniz?

Saygılar.

Lenovo p70 şu an f/p ve pil canavarı 4000mah batarya var. Şu an tr de yok yurtdışında aldım çok memnunum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.