Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
36
Favori
49.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • replika dediği sahte ürün. Yersen sahte yemezsen replika ayağı.

Alayı çakal. Önünden geçmem oranın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

quote:

Orijinalden alıntı: thall

Doğubank 'tan Bildiriyorum...

32gb 4gb ram'li 1200 nakit. 1300/9 taksitle..

hocam doğubanktan daha önce hiç telefon almadım garanti konusunda bir sıkıntı yaşar mıyız ? taksit konusunu nasıl hallediyorlar ? kısacası işi bilmediğimizi anlayıp kazıklanma ihtimalimiz var mı ? ona göre gidip alacağım bayram üstü kazıklanmayalım

doğubankta malı aldığın andan itibaren tanımaz adam seni.

herşey satana kadar. %100 garantiliyse de s.ttir git ithalatçıya der. Denendi

• quote:

Orijinalden alıntı: bilade

quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

quote:

Orijinalden alıntı: thall

Doğubank 'tan Bildiriyorum...

32gb 4gb ram'li 1200 nakit. 1300/9 taksitle..

hocam doğubanktan daha önce hiç telefon almadım garanti konusunda bir sıkıntı yaşar mıyız ? taksit konusunu nasıl hallediyorlar ? kısacası işi bilmediğimizi anlayıp kazıklanma ihtimalimiz var mı ? ona göre gidip alacağım bayram üstü kazıklanmayalım

doğubankta malı aldığın andan itibaren tanımaz adam seni.

herşey satana kadar. %100 garantiliyse de s.ttir git ithalatçıya der. Denendi

bayram üstü kaşınıyorum hocam gidiyim bir bakayım imei ve distribütör garantisi hariç nelere dikkat etmem gerekir. arkadaşın annesine sıfır diye içi eski mesaj dolu telefon kakalamıştılar

• Gittigidiyorda gold teknolojinin sattigi urun asus turkiye gara tili mi? Kendi sitesinde asus turkiye ifadesi geciyor da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/asus-ze551ml-zenfone-2-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPASZE551GR-32

32 gb olduğu halde işlemcisinin neden 1.8 olduğu konusunda bir fikri olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey

http://www.hepsiburada.com/asus-ze551ml-zenfone-2-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPASZE551GR-32

32 gb olduğu halde işlemcisinin neden 1.8 olduğu konusunda bir fikri olan var mı acaba?

yeni çıkan laser modeli bu asus işin b.kunu çıkarttı resmen hangi telf ne olduğu belli olmayacak bu gidişte

• arkadaşlar selam.

ilk defa akıllı telefon satın alıp kullanacağım. zenfone 2 ZE551ML 2.3 GHz 32 GB modelinden almaya karar verebildim nihayet. fakat güvenilir olması açısından nereden alabilirim bilmiyorum.

bana yardım edebilir misiniz yahu? ;(

mesela asus eshopta (zenpower hediyeli) 1300 lira ve asus türkiye garantili.
  • hocam bimekste şu an 32gb 1234 tl + 61 bi para var bunun dışında n11de ise %5 indirim uygulanmakta, hemen al dediğinizde indirimli fiyatı görürsün ancak garanti hakkında pek bilgi yazmıyor, ben güzel bir kart kampanyası beklemekteyim 1000tl üzeri 100tl puan veren. bimekste keşke birde kart puanı olsaymış tadından yenmezdi doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey

http://www.hepsiburada.com/asus-ze551ml-zenfone-2-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPASZE551GR-32

yeni çıkan laser modeli bu asus işin b.kunu çıkarttı resmen hangi telf ne olduğu belli olmayacak bu gidişte

aynen laseri falan ne karıştırıyorlar fazlada biri 2gb diğeri 4gb rem kullanıyor. bazı satıcılar asus zenfone diyor 4 gb diye girioz laser çıkıyor laser kılınç gibi. laserle diğeri arasında fiyat farkı da yok aslında. biri 1100 diğeri 900 falan

• quote:

Orijinalden alıntı: zubizango

hocam bimekste şu an 32gb 1234 tl + 61 bi para var bunun dışında n11de ise %5 indirim uygulanmakta, hemen al dediğinizde indirimli fiyatı görürsün ancak garanti hakkında pek bilgi yazmıyor, ben güzel bir kart kampanyası beklemekteyim 1000tl üzeri 100tl puan veren. bimekste keşke birde kart puanı olsaymış tadından yenmezdi doğrusu...

61 bi paranın espirisi nedir hediye çeki gibi bişeymi. bimeks worlde de puan verse iyi olacak dediğin gibi.
  • bende asus zenfone 2, 16 gb 1.8 işlemciliyi düşünüyorum fiyatta indirim olur ve puan verirse alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan63

quote:

hocam bimekste şu an 32gb 1234 tl + 61 bi para var bunun dışında n11de ise %5 indirim uygulanmakta, hemen al dediğinizde indirimli fiyatı görürsün ancak garanti hakkında pek bilgi yazmıyor, ben güzel bir kart kampanyası beklemekteyim 1000tl üzeri 100tl puan veren. bimekste keşke birde kart puanı olsaymış tadından yenmezdi doğrusu...

61 bi paranın espirisi nedir hediye çeki gibi bişeymi. bimeks worlde de puan verse iyi olacak dediğin gibi.

bi para olayı başka bir ürün aldığında zenfone 32 gb aldığını varsayarak yazıyorum; 61tl kadarını o bi para ile ödeyebilirsin, mesela 100 tl lik başka ürün aldın bu bi para ile 100-61=39 tl ödersin sadece, alt limit vs yok diye biliyorum tek güzel tarafıda bu.

• quote:

Hocam ekim ayının 1-4 arası bimekste geçerli 200\1000 çekler aktif olacak.Çek satış bölümünden bu çeki 90-100tl arası bi fiyata alabilirsin ve güzel bi kart kampanyası olursa gayet uyguna alabilirsin

• n11 de %25 artan kupona ulaşayım o zaman alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serichelli

quote:

Hocam ekim ayının 1-4 arası bimekste geçerli 200\1000 çekler aktif olacak.Çek satış bölümünden bu çeki 90-100tl arası bi fiyata alabilirsin ve güzel bi kart kampanyası olursa gayet uyguna alabilirsin

hocam güzel demişsinde o zamanda bimeksin indirimi bitecek ve 1234 tl olmayacak artık, adamlar bunu hesaplayarak kampanya başlatıyorlar.

• http://eshop.asus.com/tr-TR/zenfone-2-laser-ze550kl-ift-sim-1-5ghz-32gb-5-0-inc-cazibe-k-rm-z-s-try-tr-tr-tr-90az00e3-m00390.html bu telefonada kampanya mı olmus yoksa özellıklerı degsıık ondan mı uczlamıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbaros5050

http://eshop.asus.com/tr-TR/zenfone-2-laser-ze550kl-ift-sim-1-5ghz-32gb-5-0-inc-cazibe-k-rm-z-s-try-tr-tr-tr-90az00e3-m00390.html bu telefonada kampanya mı olmus yoksa özellıklerı degsıık ondan mı uczlamıs

remi 2gb, 4 gblık olan 1000 civarı ayrıca işlemci 1.2, pil 2400, diğerinde 1.83 , pil 3000 mah
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-32-gb-ze551ml-5-5-inc-akilli-tlfn-183371260

yüzde 5 çek 1187TL+100TL maxipuan 1087tl+ kargo kaptım bi tane bedava bu fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chessmania -- 1 Ekim 2015; 17:45:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-32-gb-ze551ml-5-5-inc-akilli-tlfn-183371260

yüzde 5 çek 1187TL+100TL maxipuan 1087tl+ kargo kaptım bi tane bedava bu fiyata

hocam nasıl yaptınız anlatırmıısnız bırde bu satıcı guvenılır mı

• G3 varken bu bence alınmaz. Kamera da şart

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.