Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 için Sıcak Fırsatlar (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
36
Favori
49.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barbaros5050

quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-32-gb-ze551ml-5-5-inc-akilli-tlfn-183371260

yüzde 5 çek 1187TL+100TL maxipuan 1087tl+ kargo kaptım bi tane bedava bu fiyata

hocam nasıl yaptınız anlatırmıısnız bırde bu satıcı guvenılır mı

Bunu iptal ettim 1134tl kargo dahil hocam mesaja geç cevap verdi diye goldun magazadan aldım cek yüzde 5 tanımlanmis bugün hesaba bakmanızi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

G3 varken bu bence alınmaz. Kamera da şart

Hocam lg Türkiye garantili g3ler hala ateş pahasi g4 çıktığı halde

• quote:

quote:

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-32-gb-ze551ml-5-5-inc-akilli-tlfn-183371260

Bunu iptal ettim 1134tl kargo dahil hocam mesaja geç cevap verdi diye goldun magazadan aldım cek yüzde 5 tanımlanmis bugün hesaba bakmanızi tavsiye ederim

1086+kargo daha cazıp degıl mı hocam neden ıptal ettınız

• chessmania kullanıcısına yanıt
    tr garantili olmasa da olur bence burası 2 yıl olsun yeter. yüzde 10 çek varsa maximumla 1000e geliyor ortalama g3
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1086+kargo daha cazıp degıl mı hocam neden ıptal ettınız

Kargo ücretine ayar oluyorum hocam 10lira bisey fiyatın icine koysun daha iyi

• quote:

tr garantili olmasa da olur bence burası 2 yıl olsun yeter. yüzde 10 çek varsa maximumla 1000e geliyor ortalama g3

Hocam resmi garanti taraftariyim o yüzden:) çek yüzde 5

• chessmania kullanıcısına yanıt
    g4 1350 civarına geldi g4 aldım. Resmi garantilisi arasında 700 lira fark olunca ve kamera da önemli olunca g4 ağır bastı hayırlısı bakalım bugün aldım pazartesi anca elimizde olur herhalde.
  • quote:

g4 1350 civarına geldi g4 aldım. Resmi garantilisi arasında 700 lira fark olunca ve kamera da önemli olunca g4 ağır bastı hayırlısı bakalım bugün aldım pazartesi anca elimizde olur herhalde.

Hangi kombinasyonla bu fiyata geldi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

quote:

gg%10 çek +100 maxipuan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

quote:

gg%10 çek +100 maxipuan

%10 çek sizde mi vardı yoksa forumdan mı aldınız 70 liraya felan satıyorlar yuh dedim hale bak.
  • T-Y kullanıcısına yanıt
    şansımıza yüklenmiş, almadım parayla.
  • Cepdepo ve pcdepo daki magduriyet nedeniyle fırsat yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanst -- 5 Kasım 2015; 18:20:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanst

http://www.cepdepo.com/asus-zenfone-2-16gb-ze551ml-gri-cep-telefonu
    Asus ZenFone 2 16GB ZE551ML Gri Cep Telefonu 904,04 TL Havale Fiyatı 895 TL

http://www.cepdepo.com/asus-zenfone-2-32gb-ze551ml-gri-cep-telefonu
    Asus ZenFone 2 32GB ZE551ML Gri Cep Telefonu 1,166.67 TL Havale Fiyatı 1,155.00 TL

Resmi Distribütör Garantili

16 gb ın fiyatı çok iyi . gerçekten dist mü garantisi

• Ben almadım zaten var bende sitesinde resmi distribitör diyor isterseniz siteyede bir mail atabilirsiniz tekrar teyit için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanst -- 5 Kasım 2015; 18:22:05 >
  • 32 gb lığın işlemcisi ile 16 lığıb işlemcisi arasında önemli bir fark var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

32 gb lığın işlemcisi ile 16 lığıb işlemcisi arasında önemli bir fark var mı acaba

hocam işlemciden ziyade artık uygulamalarında boyutu gün geçtikçe büyümekte, 16lıkta uzun vadede zorun olur bence, o yüzden bende 32lik kovalıyorum ayrıca 32likte hızlı şarjda var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayhanst

http://www.cepdepo.com/asus-zenfone-2-16gb-ze551ml-gri-cep-telefonu
    Asus ZenFone 2 16GB ZE551ML Gri Cep Telefonu 904,04 TL Havale Fiyatı 895 TL

http://www.cepdepo.com/asus-zenfone-2-32gb-ze551ml-gri-cep-telefonu
    Asus ZenFone 2 32GB ZE551ML Gri Cep Telefonu 1,166.67 TL Havale Fiyatı 1,155.00 TL

Resmi Distribütör Garantili

16 gb ın fiyatı çok iyi . gerçekten dist mü garantisi

Hocam mesaj attim bu şekilde dönüş oldu ve mesajdan 11 dk sonra cevap verdiler mail desteği falan baya iyi sanırım bayağı güvenilir site.

• quote:

Orijinalden alıntı: zubizango

quote:

32 gb lığın işlemcisi ile 16 lığıb işlemcisi arasında önemli bir fark var mı acaba

hocam işlemciden ziyade artık uygulamalarında boyutu gün geçtikçe büyümekte, 16lıkta uzun vadede zorun olur bence, o yüzden bende 32lik kovalıyorum ayrıca 32likte hızlı şarjda var.

arada bayağı fiyat farkı var biradere alıcam da onun bütçesi de tam 900 lira
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zubizango

quote:

arada bayağı fiyat farkı var biradere alıcam da onun bütçesi de tam 900 lira

hocam kullanmadığım için bişey diyemeyeceğim, umarım ikisinde kullanan bir arkadaş sorunuza cevap verir.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.