Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 Laser 5.5' ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
13
Favori
26.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArchAngelMichael
    Teşekkürler hocam deniyorum şimdi haberdar ederim.

Harfi harfine yaptım ama değişen birşey olmadı.

Rica ederim. Yüklenmeyen uygulamaların isimleri nedir? Birde Ayarlar > Kullanıcılar > Kullanıcı Ekle diyerek yeni bir kullanıcı oluşturun ve o kullanıcıyı başka bir mail adresiyle aktif edip öyle deneyin. Kullanıcı bazlı bir sorun olabilir.
  • Hocam türk telekomdan aradılar 4.5g sıkıntısı ile ilgili, teknik bölüme ilettiğini söyleyip tekrardan aradı, işte bizim cihazların güncellemesinin gelmesi lazımmış türktelekoma arada yine mesaj atın dediler bizimle ilgili bir durum yok dediler, bende imei ile telefon numarasının eşleştirilip sorunun giderildiğini bu şekilde çözüm bulanlar olduğunu söyledim, bu söz konusu durumun yurt dışı cihazları ile ilgili olduğunu söyledi. hem tt a hem btk ya kayıt bırakmıştım, şimdiki aşama ne olmalı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoun -- 27 Mart 2016; 18:15:46 >
  • Bu 4.5G sıkıntısı halamı devam ediyor.???
    nedir bu Asus un rezilliği yaa.
    ne kadar kepaze bir firmaymış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu aldigimdan beri 4.5g icin isleminiz suanda gerceklestirilemiyor diyip duruyor acaba uyumsuz diye mi? Sizde boyle bir sey var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tifon -- 28 Mart 2016; 14:18:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tifon kullanıcısına yanıt
    4.5G konusunda detaylar mevcut telefonunuz model bilgisini gönderemiyordur. BTK ve operatöre kayıt açılması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknofone

quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngelMichael
    Teşekkürler hocam deniyorum şimdi haberdar ederim.

Harfi harfine yaptım ama değişen birşey olmadı.

Rica ederim. Yüklenmeyen uygulamaların isimleri nedir? Birde Ayarlar > Kullanıcılar > Kullanıcı Ekle diyerek yeni bir kullanıcı oluşturun ve o kullanıcıyı başka bir mail adresiyle aktif edip öyle deneyin. Kullanıcı bazlı bir sorun olabilir.

Hocam uygulamalar Euro Truck Driver ve başka bi oyundu ama onu hatırlayamadım şimdi. 2. dediğinizi deneyeceğim.

Günler sonra gelen edit:Dediğinizi yaptım ve işe yaradı. Bunun sebebi ne olabilir hard reset atsam düzelir mi?

Edit2:Hard reset çözdü problemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchAngelMichael -- 3 Nisan 2016; 21:37:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Hocam türk telekomdan aradılar 4.5g sıkıntısı ile ilgili, teknik bölüme ilettiğini söyleyip tekrardan aradı, işte bizim cihazların güncellemesinin gelmesi lazımmış türktelekoma arada yine mesaj atın dediler bizimle ilgili bir durum yok dediler, bende imei ile telefon numarasının eşleştirilip sorunun giderildiğini bu şekilde çözüm bulanlar olduğunu söyledim, bu söz konusu durumun yurt dışı cihazları ile ilgili olduğunu söyledi. hem tt a hem btk ya kayıt bırakmıştım, şimdiki aşama ne olmalı acaba?

Kayıt açtıysanız ve size döndülerse Türk Telekom Asus'a durumu iletiyor. Bahsedilen işlem evet yurt dışı cihazları için yapılıyor ama sizin cihazınız operatöre model bilgisi göndermediği için tıpkı yurt dışı cihaz gibi aynı işlemlerin yapılması gerekiyor. Türk Telekom Asus'a durumu iletmiştir isterseniz sizde Asus'a ulaşmayı deneyin. Bundan sonra yapacağınız fazla bir işlem yok beklemeniz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

Bu 4.5G sıkıntısı halamı devam ediyor.???
    nedir bu Asus un rezilliği yaa.
    ne kadar kepaze bir firmaymış.

5.5" ler için 3 operatörde de çözüldü, sadece telefon model bilgisini operatöre göndermeyenlerde sıkıntı yaşanıyor. 5" olanlarında yarıya yakını çözüldü ama 5" olanlarda operatöre model bilgisi göndermeyen cihaz çok fazla olduğu için bu sebeple sıkıntı oluyor. Operatörlerde bu duruma şaşırıyor ama yapabilecekler fazla bir şey yok. Telefonların bazıları kaçak yolla ülkeye sokulup IMEI atılan cihazlar gibi davrandıkları için sorun kısmen de olsa devam ediyor.

Ben birçok koldan uğraşıyorum ve Turkcell ve Vodafone'a cihazları eklettim, Linwin'de tanıdığı sayesinde Türk Telekom'a ekletti cihazlar sistemlere eklendi ama model bilgisini operatöre göndermeyen cihazlarda sorun devam ediyor.

• Eyvallah hocam asusa da yazdım bakalım sonuç ne olacak.
  • quote:

Eyvallah hocam asusa da yazdım bakalım sonuç ne olacak.

Beklemekten başka çareniz yok. Asus'un ne zaman canı isterse o zaman operatör ile iletişim kuruyor ve operatörde bastırırsa size özel çözüm üretiliyor. Turkcell ve Türk Telekom ile ara sıra görüşüyorum onlarda bu sorundan bıkmış durumdalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofone

quote:

Eyvallah hocam asusa da yazdım bakalım sonuç ne olacak.

Beklemekten başka çareniz yok. Asus'un ne zaman canı isterse o zaman operatör ile iletişim kuruyor ve operatörde bastırırsa size özel çözüm üretiliyor. Turkcell ve Türk Telekom ile ara sıra görüşüyorum onlarda bu sorundan bıkmış durumdalar.

Asus böyle bir mail atmış, gsm le aralarında paslaşıyorlar bende izliyorum.

seri numaralı Zenfone 2 Laser (ZE550KL) model ürününüzün 4,5G desteği bulunmaktadır. Yaşamış olduğunuz problem gsm operatörünüzün elinde bulunan listenin güncel olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Konu hakkında gsm operatörünüzle iletişime geçmenizi rica ederiz.

• Akadaşlar merhaba.
    Zenfone 2 laser 5.5 için arka kapak arıyorum. Gold veya siyah. Hiçbiyerde orjinal arka kapak yok. Sanırım bazı flip coverlarda arka kapaksız kullanılıyormuş. Beyaz ile takas veya satmak isteyen varsa ulaşsın lütfen.
    Ayrıca bu asusun kendi sitesindeki ZenFone 2 Bumper Case Siyah hiç stoğa girmiyor. Nerden bulabilirim.
    Teşekkürler.
  • bynoun kullanıcısına yanıt
    Hocam önceden de dediğim gibi asus sürekli baştan savan mesajlar gönderiyor. Ben olayı net bir şekilde anlatmama operatör model bilgisi gitmiyor diye bildirmeme rağmen halen benzer cevaplar atıyorlar.

• Bu 4g modundayken netin hızlı olması lazım. Peki tam sürüm dhye girerken hızlı giriyor da neden mini sürümde çok takılıyor? Uçuyor olması lazımdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kaç saatte şarj oluyor telefonlarınız? %9'ken taktım şu an %18 de 2 saat sonra şarj olacak diyor.
  • Arkadaşlar bu volte bizim telefonlara uyumlumu hd ses görüşmesi görüntülü görüşme felan baya güzel bişeye benziyor

• coolfighter C kullanıcısına yanıt
    en fazla 3 saat 40 dakika sürüyor şarj. çok uzun malesef hızlı şarj desteği yok 2.5 saat de falan şarj olsa güzel olurdu. senınde 3 saat 40 dakikayı geçmez
  • 32kqnkq43 3 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim telefonun kutusunda quick charge yazıyor. Neden bu şekilde yazmışlar anlamadım. Yanıltıcı bir durum aslında.
  • Çift tıkla açma özelliği nerede ben bulamadım yardımcı olacak var mı

• 32kqnkq43 3 kullanıcısına yanıt
    elimde 6 inch olanı var. 2-2.5 saat sürüyor dolması.
    başka bir problem olabilir mi elinizdeki telefonda acaba?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.