Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 Laser 5.5' ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
13
Favori
26.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom, tek hat kullanıyorum.3g seçili.söylediklerinizi daha önceki yazılanlardan takip edip düzeltmiştim.

Biraz önce saat 8 de telefonu sarjdan çıkarıp bıraktım. Hiçbirşey açık değil.3g,wi-fi hepsi kapalı.8 buçuk gibi baktım yarim saat içinde %96 ya düşmüş. Güncellemeden önce yine 3g wi-fi kapalı vaziyette 4 saatte %98 e ancak düşüyordu.Birşeyler benim sarji yiyor ama ne,sonradan yüklenen bir uygulama olabilir gibi. Neyse en güzeli telefonu yedekleyip resetlemek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benden ziyade teknofone arkadas yetkin bu konuda. Ama kisisel fikrime gelirsek menfi bir etkisi yok guncellemenin batarya suresine. 2g/3g modunda kullaniyorum hattim vodafone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

Hocam benden ziyade teknofone arkadas yetkin bu konuda. Ama kisisel fikrime gelirsek menfi bir etkisi yok guncellemenin batarya suresine. 2g/3g modunda kullaniyorum hattim vodafone

Teşekkürler hocam. Herhalde bizimkisi psikolojik son güncelleme ağda düzenleme yapmışya bana sanki daha fazla gidiyor gibi geldi. Teknofone hocama sordum bende fark etmedi dedi ama hocamda yeni pil var onun etkisi olabilir bu sebeple size sordum. Test model konusundaki en etkin isimlerden biri sizdiniz.
  • Sizdede şarj hızlımı bitmeye başladı? Banada öyle gelmeye başladı ama psikolojik olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CASALİ

Türk Telekom, tek hat kullanıyorum.3g seçili.söylediklerinizi daha önceki yazılanlardan takip edip düzeltmiştim.

Biraz önce saat 8 de telefonu sarjdan çıkarıp bıraktım. Hiçbirşey açık değil.3g,wi-fi hepsi kapalı.8 buçuk gibi baktım yarim saat içinde %96 ya düşmüş. Güncellemeden önce yine 3g wi-fi kapalı vaziyette 4 saatte %98 e ancak düşüyordu.Birşeyler benim sarji yiyor ama ne,sonradan yüklenen bir uygulama olabilir gibi. Neyse en güzeli telefonu yedekleyip resetlemek.

Sonradan yüklenen bir uygulama olabileceği gibi malum herkesin yaşadığı pil sorunu size de bulaşmış olabilir. Benimde telefonla gelen pilde 2G'de her şey kapalı olmasına rağmen hemen %95'lere düşüyordu pili değişince kurtuldum. Sıfırlayarak deneyin sorun devam ediyorsa ve bu sorun sizi çok rahatsız ediyorsa pili değiştirmeniz gerekebilir.

• Arkadaşlar sizce aşağıda verdiğim ekrandaki beyaz leke için servise vermeye değer mi telefonu.Malum asus servis iyi bir servis degil. Telefon 3 aylık neden ekranda böyle oldu anlamadim. Sadece beyaz ekranda rahatsız ediyor sizce değer mi servise vermeye.?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Asus Zenfone 2 Laser 5.5" ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]Asus Zenfone 2 Laser 5.5" ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergoben -- 14 Mart 2016; 0:01:27 >

• O kadar kalırsa servise vermeye değmez ancak artmaya başlarsa servise vermenizi tavsiye ederim. Direk asus sitesinden kayıt açıp kargo ile yollayın, SMS info servisine elden vermek gibi bir hataya düşmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofone

O kadar kalırsa servise vermeye değmez ancak artmaya başlarsa servise vermenizi tavsiye ederim. Direk asus sitesinden kayıt açıp kargo ile yollayın, SMS info servisine elden vermek gibi bir hataya düşmeyin.

Aynen düşündüğüm gibi bence de artarsa vereyim diyorum saol hocam

• Hocam forumda çok kişide var benzeri. Servise bunun için verirseniz daha sorunlu gelir bunun tek çaresi ekran değişimi onuda yapmaz bunlar. Çok artmadan vermeyin derim servise pil için verenlerin halini gördük. Pil için telefonu açmaya karıştırmaya gerek yok alt tarafı pil değişecek ama telefonuda söküp kurcalıyorlar sonraki eskisi gibi olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victory_5

2016 Test model C'leri ülkece bekliyoruz... Çünkü burası kabile devleti... Tabi modellerin düşük donanımlı olanlarını... Çünkü burası Hindistan...

Asus alacaklara ; yeni çıkan bir modeli en erken 2 ay sonra alın. 1. ay sonunda '' giriş fiyatını 1 parça abartmışız galiba satılmıyor... '' deyip 100 - 150 TL geri alıyorlar. 2. ay sonunda da kampanya-kumpanyalarla 100 - 200 TL arası ek avantajlar çıkıyor ortaya. ör. Laser grubunda 900 TL'ye çıkardıkları teller 2 ay sonra 650 TL'ye alınabilir oldu. Tabi Test Model C standart :) onu değiştirmiyorlar.

Satış&Pazarlama departmanları ile at başı yarışta olan Asus servisleri de bir harika... Her geçen gün üzerine KOYARAK ilerliyorlar...

Hala tadı damağımda Ücretsiz Test Model C değişimi kampanyalarında internet sitelerinde Zenfone kod'lu telefonları neredeyse Iphone koduna bile çevireceklerdi...

Türkiye ne güzel pazar değil mi Asus ? :)

Hocam çok doğru yazmışsınız forumdaki en güzel iğnelemelerden birini yazmışsınız. Sonu da çok güzel bağlanmış ama ağlayacak halimize gülüyoruz.

Daha Asus test model getirir mi sizce? Bu test model konusu sanal alemde olay oldu ekşi sözlüğe düştü. Marka değeri bu kadar düşmüşken bu hatayı tekrarlar mı?

• Hiç bir şey yapmadığım halde, 4.5G uyumsuz gözüken cihazım artık uyumlu gözüküyor. Son güncelleme ile ilgili olabilir mi acaba :)

Asus Zenfone 2 Laser 5.5" ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur5545 -- 14 Mart 2016; 16:34:13 >
  • quote:

Tüm ZE500KL kullanıcılarına duyurudur.

ZE500KL modeli Türk Telekom sistemine bugün eklenmiştir. Elde 5" modeli olmadığı için deneme yapılamamıştır. 1. hat olarak Türk Telekom hat kullanan ve data paketi olan kullanıcı aranmaktadır. Bu tarife uyuyorsanız lütfen Türk Telekom numaranızı linwintr @ yandex.com adresine gönderin birlikte test yapalım. Acil olarak bu şekilde bir kullanıcı aranmaktadır.

Lütfen 5" model kullanıcıları kendileride test yapsınlar telefon uyumlu diyormu baksınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur5545

Hiç bir şey yapmadığım halde, 4.5G uyumsuz gözüken cihazım artık uyumlu gözüküyor. Son güncelleme ile ilgili olabilir mi acaba :)

Asus Zenfone 2 Laser 5.5" ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

5 mi 5.5" mi?

5.5" olanı teknofone hoca ekletti 5" olanıda bugün ben eklettim. Güncelleme ile alakalı değil tanıdıkla alakalı.

• Yok hocam 5.5 inç olan o yüzden bu konuya yazdım :) O zaman ellerinize ve tanıdıklarınıza sağlık :) Bende bir an vodafone a bilgisini göndermekten aciz olan test model c cihazım düzeldi sandım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur5545 -- 14 Mart 2016; 16:43:18 >
  • Türk Telekom Zenfone 2 Laser ZE500KL ve ZE550KL 4.5G. Hadi gözünüz aydın.

Asus Zenfone 2 Laser 5.5" ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] Asus Zenfone 2 Laser 5.5" ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

• Vakit sıkıntısı çektiğim ve konunun geneliyle teknofone hoca ilgilendiği için ricam üzerine konu teknofone hocamıza devir olacaktır. Önerilerini ve yönlendirmelerini gerçekleştirecek zaman bulamıyorum ancak gece gelebiliyorum onda da yeterli zaman olmuyor bu sebeple teknofone hocanın devam etmesinin uygun olduğunu düşündüm ve hocayla görüştüm. Kabul etti ve başvuru için yönlendirme yaptı 1-2 gün içinde konu teknofone hocaya aktarılır.
  • 550kl nin pili 500kl ye uyarmı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

550kl nin pili 500kl ye uyarmı :)

Uymaz.
  • Mrb arkadaşlar pixel master camera bizde var mi?uygulama mi indirmem gerekiyor?yoksa bu özellik nerede?nasıl seçiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tennessat1 -- 19 Mart 2016; 9:15:27 >
  • tennessat1 T kullanıcısına yanıt
    Pixel master camera asus arayuzunde yuklu olarak geliyor saten

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.