Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 Laser 5.5' ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
13
Favori
26.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler tavsiye için ben de artık sadece 3G kullanmaya karar verdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 396 MB guncelleme geldi suan cihazimin versiyonu (LRX22G.WW_user1.10.40.24-20150714044030520_2015052110103) guncelleme Marshmallow mudur?Yuklemedim henuz bilgi bekliyorum...Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Teşekkürler tavsiye için ben de artık sadece 3G kullanmaya karar verdim.

Rica ederim hocam. Turkcell ve Vodafone ise 2G iyi ama sizde benim gibi Türk Telekom kullanıyorsanız 3G çok daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abide85

Arkadaslar 396 MB guncelleme geldi suan cihazimin versiyonu (LRX22G.WW_user1.10.40.24-20150714044030520_2015052110103) guncelleme Marshmallow mudur?Yuklemedim henuz bilgi bekliyorum...Tesekkurler

O çok eski bir güncelleme. Herhalde siz daha önce güncelleme yapmamışsınız şu an 2016 3. ay güncellemesi var sırasıyla hepsini yapın hocam.
  • Detayı teknofone hocanın konusundahttp://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=114085404&mpage=3

Asus Zenfone 2 Laser 5.5" ZE550KL Yardım Masası ve Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: linwin

quote:

Orijinalden alıntı: abide85

Arkadaslar 396 MB guncelleme geldi suan cihazimin versiyonu (LRX22G.WW_user1.10.40.24-20150714044030520_2015052110103) guncelleme Marshmallow mudur?Yuklemedim henuz bilgi bekliyorum...Tesekkurler

O çok eski bir güncelleme. Herhalde siz daha önce güncelleme yapmamışsınız şu an 2016 3. ay güncellemesi var sırasıyla hepsini yapın hocam.

1 hafta oldu aldığım Güncelleme kontolu çok yaptım ama dün buldu sadece boyut görünüyor 396 MB olarak yükleyim mi yüklemeyim mi bilemedim...Teşekkürler saygılar!
  • Güncellemeyi yükleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofone

Güncellemeyi yükleyin.

Çok teşekkürler hocam...
  • quote:

Detayı teknofone hocanın konusundahttp://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=114085404&mpage=3

Okuduk hocam katkilarin çokmuş bu konuda tesekkur ederiz.ama benim 550 kl de olmadı aynı msj geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ergoben
    Okuduk hocam katkilarin çokmuş bu konuda tesekkur ederiz.ama benim 550 kl de olmadı aynı msj geldi

100 kişiden 5 tanesinde olmuyor. Sebebi bazı zenfone modelleri cihaz bilgisini operatöre göndermiyor, daha önce donanımsal sürücü güncellemesi ile sorun Asus tarafından çözüldü. Bu konuda yorfa uzman oldu artık. Yorfa ile işlem aşamaları için görüşebilirsiniz.

Ben size yapacaklarınızı kabaca söyleyeyim. Türk Telekom artık cihazı tanıdığı için o tarafta yapacak bir iş kalmadı, önce Asus sitesinde kayıt açın ve IMEI adresini, telefon numaranızı, seri numaranızı paylaşarak Türk Telekom'da cihaz bilgim görünmüyor yazın. Türk Telekom sistemlerine ekleme yaptığı halde görünmüyor yazın. Ardından Türk Telekom web sayfasına girin ve giriş yaptıktan sonra tüketici şikayetleri kısmından kayıt açın. Onlar da kaydınızı Asus'a gönderecek ve bu cihaz cihaz bilgisini operatöre göndermiyor diyecek. Bu aşamadan sonra operatör üzerinden cihaza UTS denilen bir sinyal gönderiyorlar ve sim menüsü güncelleniyor. Sonra mobil veri veya wifi açıkken ZenUI App güncellemelerine girip güncelleme yapmaya çalıştığınızda iş çözülüyor. Ama bu işi çözmek kolay değil Asus'un ciddi şekilde ilgilenmesi gerekiyor.

• asus kadar salak bi firma yok.
    adamların destek ekibi bildiğin çoluk çocuk.
    başındaki adamların da bu durumlar umrunda bile değil.
    asus canlı desteğe bende sordum bu durumu.
    papağan gibi aynı şeyleri söylüyor eleman.
    cihaz 4g destekliyor bakın sitede görünüyor diye link veriyor
    gsm operatörü düzeltecek diyor.
    asus servis ve destek konusunda türkiye de sınıfta kaldı.
    bora aras istifasını versin bence.
    asus global in yazılım ve app güncelleme desteğine diyecek bişey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce LG K10mu Zenfone 2 laser 5.5 mu oyun konusunda hangisi iyi biri mali 720mp3 diğeri adreno 306
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1965

Sizce LG K10mu Zenfone 2 laser 5.5 mu oyun konusunda hangisi iyi biri mali 720mp3 diğeri adreno 306

K10'un 5 ayrı modeli var. Snapdragon 410 işlemcili olanı alacaksanız olur ancak Mediatek MT6753 işlemcili olanı alırsanız onda gelen Mali grafik biriminde resmi açıklamalara göre OpenGL ve OpenCL desteği yok. Bu sebeple her oyunu oynayamazsınız ve sıkıntı yaşayabilirsiniz. Yine de karar sizin.
  • Canlı desteğe soru sormayın onlar ancak sistemde ne varsa onu söyleyebiliyor. Sitesinden kayıt açın veya mail gönderin ve konunun ilgili teknik birime aktarılmasını isteyin. Asus büyük firma ama Türkiye biriminde iş yok. Tayvan tarafının test model c telefonları toplayın talebine Türkiye tarafı uymamış bunun yerine Tayvan tarafından test modelleri sistem üzerinden normal hale getirmelerini istemişti. Bunu müşteriye saygısı olan bir firma yapmaz.

Devlet nasıl olsa vatandaşını korumuyor diye istedikleri gibi at koşturabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknofone

Canlı desteğe soru sormayın onlar ancak sistemde ne varsa onu söyleyebiliyor. Sitesinden kayıt açın veya mail gönderin ve konunun ilgili teknik birime aktarılmasını isteyin. Asus büyük firma ama Türkiye biriminde iş yok. Tayvan tarafının test model c telefonları toplayın talebine Türkiye tarafı uymamış bunun yerine Tayvan tarafından test modelleri sistem üzerinden normal hale getirmelerini istemişti. Bunu müşteriye saygısı olan bir firma yapmaz.

Devlet nasıl olsa vatandaşını korumuyor diye istedikleri gibi at koşturabiliyorlar.

ben bu konularda tek sorumlu olarak asus türkiyenin başında olan Bora Arası meshul görüyorum.
    hiç etkin biri değil.
    bulunduğu yere nasıl gelmiş şaşırıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz son güncellemeyi yaptınız mı?
  • quote:

Hocam siz son güncellemeyi yaptınız mı?

Evet guncelledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gelen iki güncelleme den sonra şarjı daha az giden oldu mu acaba.
    Pil sanki bu güncellemelerden sonra eskiye nazaran daha hızlı tükeniyor gibi. Eskide. %85 lere kadar hızlı tükenen pil sonrasında yavasliyordu ama şimdi bu genele yayıldı gibi.
    Gündüzleri sabah 8 den akşam 6 ya kadar 3g ile akşamları da evde gece 12 ye kadar wi-fi ile nette gezdiğim halde %45 civarı şarj kalırdı. Arada bir de oğlum bir saat kadar oyun oynardı.
    Simdi o kadar nete girmiyorum 3g yi bazen açıyorum %15 lere kadar düşüyor safj.%30 a yakin bir azalma söz konusu. Eskide 2 gün hic şarja takmadan idare eden pil,şimdiler de her gece şarj istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CASALİ

Son gelen iki güncelleme den sonra şarjı daha az giden oldu mu acaba.
    Pil sanki bu güncellemelerden sonra eskiye nazaran daha hızlı tükeniyor gibi. Eskide. %85 lere kadar hızlı tükenen pil sonrasında yavasliyordu ama şimdi bu genele yayıldı gibi.
    Gündüzleri sabah 8 den akşam 6 ya kadar 3g ile akşamları da evde gece 12 ye kadar wi-fi ile nette gezdiğim halde %45 civarı şarj kalırdı. Arada bir de oğlum bir saat kadar oyun oynardı.
    Simdi o kadar nete girmiyorum 3g yi bazen açıyorum %15 lere kadar düşüyor safj.%30 a yakin bir azalma söz konusu. Eskide 2 gün hic şarja takmadan idare eden pil,şimdiler de her gece şarj istiyor.

Bende sorun yok ancak son güncelleme 4G dahil ağ bağlantılarında iyileştirme içeriyordu ve 3G üzerinden sesli konuşmayla ilgili de güncelleştirme içeriyordu. Belki bununla alakalı bir sıkıntı yaşamışsınızdır. Hat eğer Türk Telekom ise hattı 3G'de, Turkcell veya Vodafone ise 2G'de kullanırsanız şarjınız daha uzun gider. 2G/3G modu seçiliyse şarj biraz daha az gidiyor, 2G/3G/4G modu seçiliyse o zaman şarj diğerlerine oranla daha hızlı tükeniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis
    Evet guncelledim

Siz bu konudaki hocalardan birisiniz. Güncellemeden sonra şarjınız nasıl gidiyor benimkinde sanki azalma söz konusu. Sizde bu etki veya başka olumlu olumsuz etki oldumu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.