Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
229.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ergoben

quote:

Orijinalden alıntı: Pandoora

telefon 0 dan 100 e ne kadar sürede şarj oluyor?

2.A sarj ile dk da %1 ilerljyo kj 100 dk oluyor.yoksa kendi sarji bayagi uzun suruyor 1.5 kati kadar

telefon hızlı şarjı desteklemiyor öyleyse bu nedenle farklı bir şarj aleti sıkıntı yaratmaz mı?
  • bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    kamera okadar mı kötü ?
    yabancı site incelemelerinde iyi olduğu söyleniyordu ?
    kötü dediğin fotolardan eklermisin bizimde bir fikrimiz olsun.
  • remeoo kullanıcısına yanıt
    Zenfone 2 nin kamerası nasılsa laser in de öyle kafan rahat olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus Zenone Laser ile normal Asus Zenfone 2 nin kameralarının aynı oldugunu okudum. Teknoseyirde de denemelerden aynı sonuclarını aldıklarını belirtmişler.
    Yarın fırsat bulursam iki telefonla aynı yeri çekip yollarım asusta çok fazla kumlanma oluyor gece çekimi zaten kötü ama ön kamerası iyi ...

Kamerası iyi olsun diyosan samsung htc lg almalısın asustan kesinlikle iyi yüksek çözünürlüklü resim bekleme anca ışığı yakalayacan telefona güneş vurmayacak hava açık olacak vs ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 14 Kasım 2015; 19:09:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    800tl lik telefon ve asus bu işlerde yeni ve işini gayet güzel yapıyor.

• RapoertY R kullanıcısına yanıt
    Telefona kötü demiyorum büyüklük şekil ve ses tuşuna alışılabilir ama fotoğraf kalitesinin çözümü yok buda asusun ayıbı laser diye pazarlayınca daha kaliteli resim bekliyor insan malesef 5 megapixel kalitesinde çekiyor ama telefon güzel.

Cihazın bırakın kamerasını kötü olarak adlandırılabilecek hiç bir özelliği yok... Kamera konusunda fiyatıyla doğru orantılı vasat/ortalama bir performansa sahip... İş görmekte. Bu fiyat sınıfında daha iyi kamera performansı olan ürün hangisidir bende merak ettim...

Bu telin sunduğu performans + daha iyi kamera = aynı fiyat denklemi varsa kullanıcıları olarak yanlış karar vermiş ve zarar etmişiz demektir.
  • Bu telefondan önce xperia c4 aldım 10 gün kadar kullanıp iade etmiştim.Net olarak söyleyebilirim 1200 liralık sony c4'den daha kaliteli çekiyor.Ama bir g4 yada iphone kalitesi beklenmemeli...
  • ŞU ANDA EN İYİ KAMERALI TELİ G4 :(( ONA NE ŞÜPE AMA ONUNDA FİYATI BELLİ .

https://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=ru&tl=tr&u=http%3A%2F%2Fwww.notebookcheck-ru.com%2FIdealnyi-kamerafon-Sravnenie-populjarnykh-modelei.153553.0.html

BU SAYFAYI İNCELEYECEK OLURSANIZ ...

ASUS LAZER ORTA SEGMENTE BİR TEL FİYATI ZATEN ONA GÖRE
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

quote:

telefon 0 dan 100 e ne kadar sürede şarj oluyor?

2.A sarj ile dk da %1 ilerljyo kj 100 dk oluyor.yoksa kendi sarji bayagi uzun suruyor 1.5 kati kadar

telefon hızlı şarjı desteklemiyor öyleyse bu nedenle farklı bir şarj aleti sıkıntı yaratmaz mı?

Bir inceleme videosunda deginmislerdi 2.Amper lik şarj cikmiyor ama siz 2.Amperlik sarj ile sarj edebilirsiniz diye..ben bi sakincasi olacagini dusunmuyorum ve sarj ediyorum

• unpop kullanıcısına yanıt
    Arka kamera bariz daha iyi ancak ön kamera nispeten geride bence. Müzik konusu mesela şu an kutu içinden çıkan kulaklığı kullanıyorum parçanın kalitesine göre değişmekle beraber çok temiz net ve oldukça sağlam ses veriyor fiyatına göre gayet iyi audiowizard diye bi ekolayzer var bass tiz ayarı sana kalmış ama doyurucu bana göre

• yarım saat önce bimeksten 5" ten aldım hadi inşallah hayırlı olur
  • Webdenal . com dan havale ile almayı düşünüyorum güvenilir bir site midir?

• RapoertY R kullanıcısına yanıt
    bimksten 800 tl aldım 40 tl bipara verdi --760 tl denk geldi
    istanbulbileşimde 740 tl geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remeoo -- 15 Kasım 2015; 19:59:04 >
  • Arkadaşlar yarından sonra bu telefonu almaya kesin karar verdim. Kullanan arkadaşlara sorum olcak, oyun performansı nasıl? Ve 410 işlemci sıkıntı çıkarıyor mu?Kasma, donma, oyun performasında nasıl? Sorularımı cevaplayacak olursa şimdiden teşekkürler.
  • başında beri ilgimi çeken bi model ve fakat arkadaşımın yolladığı asus facebook sayfasındaki yorumları okuyunca ikilemde kaldım.
    ilk ayda yaılımda problem cıkmasından tutun 2 günde ses kısılmasına kadar..ayrıca servis desteginin olmaması da cabası
    bunlar hep kafamda soru işareti bıraktı.arkadaşımda c4 die tutturdu.c4 de inceleme videolarında izledim müthiş yazılım problemleri var.durduk yere hata verio vs.

ya uzun kullanan arkadaşlardan ricam memnun musunuz? performasında sorunla karşılaştınız mı?
    yada yazılımında problem oldu mu?

htc desire 626 alacam yoksa.
  • arkadaşlar Ekran kapalıyken C yazınca kamera açılıyor,S yazınca internet açılıyor mesela fakat bu özellik telefonun hangi ayar bölümünde bulunuyor bilen var mı,harf atamayı düşünüyorum uygulamalara,kolaylık olur diye..
  • Herkese merhabalar, Bimeksten zenfone 2 laser kırmızı 5.5" lik olanı alarak aranıza katıldım. 898 tl + 3 sene garanti 80 tl, 44 bipara ile bana 934 tl'ye geldi. İnşallah pişman etmez, birde bunun ilk şarj'ını kaç saat yapmamız gerekir ?
  • hayırlı olsun,ben de beyazını almıştım,aldığımda %50 doluydu az kullanıp şarja taktım bi 7-8 saat kadar takılı durdu,genelde ilk şarj uzun süre takılı dursun derler ama ne kadar doğru bilemem
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.