Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
229.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefon olmuş. begendim. pilin değiştirilmesi iyi olmuş mat kapak ta güzel olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • millercoholic kullanıcısına yanıt
    Kılıf çok güzel durmuş. Bende tam böyle bişey arıyordum . Nerden aldınız, başka renkleri mevcut mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: millercoholic

Kullandığım kahve-gold arası 2 milimlik 10 tl'lik silikon kılıf,çok şık duruyor,daha iyi bir kavrama sağlıyor,elden kayma ihtimalini azaltıyor,ön yüzde 2 mmlik yükselti olduğundan direk ekran üzeri düşüşlerde koruma sağlayacaktır.Bugün 4-5 kişi telefonu incelemek istedi
     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]

Not:ekranda ki siyah nokta tavanda ki spotun yansımasıdır

Nereden aldınız hocam?

• ultiMance kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben Mersinde bir aksesuarcıdan almıştım.Sanırım linkde ki ürüne benziyor.Telefona takılı değilken kahverengi-bej arası bir rengi var ve telefonu iyi kavrıyor.Ayrıca bir ekran koruyucu cam yada film kullanmıyorum...
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-laser-kilif-silikon-yok-gibi-191392836
    Not:ben 10 liraya almıştım
  • Merhaba Arkadaşlar... Bu telefona sahip olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim...Telefonda şebeke üzerinden görüntülü görüşme var mı... ve ön kamerayla video kaydı niye yapılamıyor..
  • Hangi rengi önerirsiniz tek renk inceledim oda siyah kötü değildi diğer kapaklarda aynı yapıya mı sahip arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lcfer

Hangi rengi önerirsiniz tek renk inceledim oda siyah kötü değildi diğer kapaklarda aynı yapıya mı sahip arkadaşlar

Direk gold aldım hocam.Siyah renkli kapak yapısı itibariyle yumuşak gibi bir kaplaması var,elinizde tutarken bile ışığa tutunca leke leke görülüyor.Birde gold renk kapağın yapısı zenfone 2 kapaklarına benziyor.Bunu almasaydım beyazını alırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartcell

Merhaba Arkadaşlar... Bu telefona sahip olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim...Telefonda şebeke üzerinden görüntülü görüşme var mı... ve ön kamerayla video kaydı niye yapılamıyor..

Şebeke üzerinden görüntülü konuşma yok,ön kamera video mevzusunu ben de bilmiyorum...
  •  Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]

• quote:

Arkadaşlar ben Mersinde bir aksesuarcıdan almıştım.Sanırım linkde ki ürüne benziyor.Telefona takılı değilken kahverengi-bej arası bir rengi var ve telefonu iyi kavrıyor.Ayrıca bir ekran koruyucu cam yada film kullanmıyorum...
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-laser-kilif-silikon-yok-gibi-191392836
    Not:ben 10 liraya almıştım

Ben burdan aldim 2 adet film ile geldi..beyaz ren yani renksiz aldim tlf beyaz.bence renge karar verdiyseniz alin telefona takinca birkez daha sevecekskniz telefonunuzu..

• Benim pc deki chrome bokmark lar telefonda görünmüyor. Eski telefonumda sorunsuz görünüyordu. Aynı hesapla giriyorum. Nedendir acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laserciler Asus güncellemesi geldi.
    gözüme çarpanlar
    - Laser Ruler, ZenFlash Camera yükleniyor
    - Ayarlar - ZenMotion - Devinim Hareketi ayarları gelmiş. ters çevirince, gövdeye çift tıklayınca sessiz yapma..öğretici herşeyi güzelce anlatmış
    - Güç Tasarufu seçenekleri değişmiş
    sizlerinde farkettiği başka değişiklik var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxman -- 12 Kasım 2015; 20:50:39 >
  • quote:

Nette gezinirken denk geldi,teknosada 750liraüzeri alımlarda bonus carda 100 lira bonus veriyor. 5,5 inclik modeli 799 liraya geliyor,ekstradan da 90 lira hediye çeki veriyor ama o çek 270 liralık alışverişlerde kullanılabiliyormuş. Almayı düşünen arkadaşlar için işin güzel yanı,internetten ödemeyi yapıp mağazadan teslim alınabiliyor ve yöntemle aldıkları üründe sim kart takıp kullanılsa bile memnun kalınmazsa soru sorulmadan iade edilerek paranızı geri alabiliyorsunuz.Kafasında soru işareti olan arkadaşlar için güzel bir seçenek olduğunu düşünüyorum...

Çarşambadan pazartesiye kadar mağazadan teslim alma seçeneğini de kullanırsanız ekstaradan 25 tl indirim yapıyormuş... 5,5 inclik laser 774 liraya geliyor,artı olarak 90 lira hediye çeki veriyor teknosa(çekin kullanılabilmesi için çekin bedelinin 3 katı olan harcamalar da kullanılabiliyormuş)...

• Yurtdısında Asus Zenfone 2 Laser 5.5' - Snapdragon 615 işlemci + 3gb Ram li modeli 199 USD. Bize bu modeli getirmediler, bizde hem işlemciden hem ramden kırp hem de daha pahalıya sat
  • oxman O kullanıcısına yanıt
    Haber verdiğin için sağol,güncelleme kontrol ettim bizede gelmiş. Evde wi-fi olmadığı için beleş wi-fi bulunca yapacaz artık

• ergoben E kullanıcısına yanıt
    Resim atma imkanınız yok mu

Güncelleme gelen arkadaşlar acaba 5,5 luğunu mu kullanıyorlar,kontrol ettim, benim telefon 5 inchlik güncelleme gelmemiş...
    Teşekkürler,az önce benim tele de geldi,indiriyorum bakalım...
  • Bu laser ruler nasıl kullanılır çözemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkürler,az önce benim tele de geldi,indiriyorum bakalım...

hayırlısı olsun yorumlarınızı bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.