Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
229.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gün oldu alalı. İlk aldığımda gelmişti 400 mb lık. Bugün de 300 mb. Yukledim ama ne değişti bilmiyorum.
    Not. Benimki 5.5 . Bütün laserlere aynı anda mı geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros68 -- 7 Kasım 2015; 19:47:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bohemians

HDR değil de, yüksek çözünürlük modunda çekim yapınca bi 3 saniye sürüyor fotoğrafın işlenmesi.

Hocam sanırım herkes karıştırdığı için o telefonlardan kaynaklanıyor olabilir,ama yükssek çözünürlük modunda zenfone 2 16lık olanıyla yan yana kıyasladım,zenfone 2 5-6 saniye kadar sürmüştü,laserda 15-16 sürmüştü yüksek çözünürlük modunda çektiğimde.Yani ekrana tıkladım kareyi aldım,sağ üstte önizleme şeklinde görülen album kısmında 15-16 saniye daire dönüp durdu,çok şaşırtmıştı beni.Vatan-mediamarkt ve bimeksde denediğim tüm telefonlar buşekildeydi...
  • millercoholic kullanıcısına yanıt
    Yok hocam mümkün değil o kadar süre. Dediğim gibi maks. 4 saniye sürmekte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus modelleri düşünenler için bimeksde %5 bipara başlamış,mağazadan alımlarda da geçerli,5'' lik model 760 lira gibi bir rakama geliyor...
  • Merhabalar. Bir arkadaşım bu fiyat aralığında telefon bakıyor da zenfone 5, samsung a3 ve bu telefon arasında kaldı. Sizler ne önerirsiniz. Laser iyi bir telefon mudur?

• Arkadaşlar audio wizardda ayar yapiyom çıkıp giriyom ayar bozulmuş eskisi duruyor oluyor sizde de öylemi bir kaydet butonu falan yok

• *Tensa Zangetsu kullanıcısına yanıt
    Bence zenfone 5 değil zenfone 2 laser almalı.

A3 e gelince detaylı olarak araştırmadım ama Samsung'ların amoled ekranları çok güzel ama onun haricinde Zenfone 2 laser çok daha iyi.

Ben 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum.

Ayrıca 6.0 alacak ve batarya ömrü çok güzel.

Ben tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

Arkadaşlar audio wizardda ayar yapiyom çıkıp giriyom ayar bozulmuş eskisi duruyor oluyor sizde de öylemi bir kaydet butonu falan yok

Kapatıp açtım düzeldi anlamadım bisey..

• Beyler bu aletin rehbere girişi vs nasil? Hizli mi? Samsung kanser ediyor.

Bir de kulaklik konusma, karsidan sesi alma vs nasil acaba?

Teşekkürler

• bilade B kullanıcısına yanıt
    O dediklerinde hiç problem yok. Gayet iyi . Ahize sesi çok iyi

• Arkadaşlar iki hat aynı anda hiç kullanan var mı? Ben de düşünüyorum ama acaba dezavantajı var mı. Mesela şarjın çabuk bitmesi veya 2 hat da aktif olunca fazla radyasyon yayması v.s.

• bilade B kullanıcısına yanıt
    6 yıldır samsung kullanan biri olarak söylüyorum rehbere girerken arama yaparkenki donma takılma sorunları zenfonede yok zamanla bozmassa iyidir samsungta ilk başlarda süper oluyor sonradan bozuyor üst model almaya zorluyor.

Kulaklık sesi oldukca yüksek ön taraftaki hoparlörde iyi ses veriyor temiz tek sıkıntı arka hoparlör birazdaha iyibirşey takabilirlerdi ama buda iyi idare eder kötü değil .
    Bu telefonun en kötü yönü ses açma arkada hızlı ayar menüsünede ses ayar koymamışlar kötü bir durum hala üst tarafa ses cubuğu koyacak bir yol bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 8 Kasım 2015; 18:47:33 >
  • Arkadaşlar zenfone 2 de medaimarkt.com.tr 'den almak isterseniz 50 lira indirim kodu verilmiş video incelemenin altında,kasım ayı sonuna kadar geçerliymiş;
    https://www.youtube.com/watch?v=VHkRZ_5wvLs
  • root sorunu çözüldü mü?
  • millercoholic kullanıcısına yanıt
    şansıma tükereyim 5.5" için geçerliymiş denedim oldu

ben 5" istiyordum az daha beklemeye devam
  • Cihaza alışmaya çalışırken öylesine çektiğim resimler,inşallah ilerde daha güzellerini paylaşabilirim...
     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi millercoholic -- 10 Kasım 2015; 0:21:24 >

• Asus Zenfone 2 Laser 5.5 899 TL
    Asus Zenfone 2 16 gb - 4 gb ram 980 Tl

Bu duumda Asus Zenfone 2 16 gb - 4 gb ram almak daha mantıklı değil mi ?
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Yerinizde olsaydım büyük ekran sıkntı yaratmıyorsa laserin 6 inchlik modelini beklerdim. Snapdragon işlemci yanılmıyorsam 615, 3 gb ram'e sahip olacak ve 1099 liradan çıkacağı söyleniyordu,sanırım diğer modellerde ki düşüşden bu modelde etkilenecektir.1000 lira gibi bir fiyattan gelirse bence zenfone 2 16lığı yada laserin 5.5 luğu yerine bu tercih edilebilir...Acil değilse ben olsam beklerdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: millercoholic

Yerinizde olsaydım büyük ekran sıkntı yaratmıyorsa laserin 6 inchlik modelini beklerdim. Snapdragon işlemci yanılmıyorsam 615, 3 gb ram'e sahip olacak ve 1099 liradan çıkacağı söyleniyordu,sanırım diğer modellerde ki düşüşden bu modelde etkilenecektir.1000 lira gibi bir fiyattan gelirse bence zenfone 2 16lığı yada laserin 5.5 luğu yerine bu tercih edilebilir...Acil değilse ben olsam beklerdim...

Asuslar zaten genel olarak iri bir kasaya sahip bir de 6' taşıma açısından cok buyuk olacaktır. Yoksa kullanımı keyifli tabi..
  • Arkadaşlar yeni telefonuma kurulum yaparken eskiden beri kullandığım gmailimi giriyorum benden bir de yedek bir hesap için ikinci bir gmail adresi daha istiyor. Eski telefonumda tek bir gmail adresi yetiyordu bu yeni mi çıktı? Tek gmail yeterli ikinciyi isteme diyebilirmiyim acaba ayarlardan?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.