Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
229.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doga35_95

Arkadaslar şu sistem ara yüzü durduruldu bende de olmak da ve bu sadece şarj %15 in altina düştüğünde oluyor. Teli sarja takmadan kullanmaya devam ettirmiyor. Ayrica tele yarim saat dokunmaz tekrar islem yaptirmaya baslanildiginda tel kapanip tekrar aciliyor ve bu surekli olmak da bunun bir cozumu var mi bi fikriniz var mj

Bende 5" olan modeli var o hatayı almiyorum.
    Ama eşimde 5.5" olan var ve o hatayı alıyoruz.birde telefonla konuşurken karsiya ses çok derinden iletiliyor hatta gitmiyor.
    Telefonu 2 defa fabrika ayarlarına döndürdüm çözüm olmadı. Telefonu açıp kapayınca ses gidiyor. 2 gün geçince tekrarlıyor.
    Donanım sıkıntısı değilse yazılım sorunu gibi.
    Henüz tam bir çözüm bulamadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon dilini ingilizce yaptınızmı aynı hatayı verriyormu.

• bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    5.5"

• laser ciler merhaba
    uygulamalar menüsüne girdiğimde arada sırada, 2-3 gündür ekran üzerinde pixeller kaymış gibi oluyor. öyle çok yoğun kullanım, kasılacak bişey de yapmıyorum. tekrar ana ekrana dönünce düzeliyor.
    daha önce karşılaşan var mı? ekrandan mıdır? sistemsel midir?

• arkadşlar 2 sorum var,

çift tıkla uyanma ve çift tıkla uykuya geçme varmı?
    radio kısayolu menüde varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

arkadşlar 2 sorum var,

Evet ikisi de var. Radyoyu hızlı ayar seçeneklerine ekleyerek kolayca ulaşabilirsin

• oxman O kullanıcısına yanıt
    Ekrandan olsa ana menüde de olurdu hocam bence. Sistemsel bir hata gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

arkadşlar 2 sorum var,

İkiside var.

• arkadaşlar 2 sorum var aslında birdi ama son sayfada birkaç sorun okuyunca korktum
    1. kronik sorunları var mı
    2. 5" lik düşünüyorum ama heryerde 5.5" incelenmiş 5.5 e göre pili nasıl gidiyor 5" lik olanın şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equexks

arkadaşlar 2 sorum var aslında birdi ama son sayfada birkaç sorun okuyunca korktum
    1. kronik sorunları var mı
    2. 5" lik düşünüyorum ama heryerde 5.5" incelenmiş 5.5 e göre pili nasıl gidiyor 5" lik olanın şimdiden teşekkürler

5 inç'lik versiyonu kullanıyorum.

1-Kronik hiçbir sorunla karşılaşmadım.

2-Pil konusu kullanıma bağlı olmakla birlikte bana rahat 2 gün gidiyor ortalama 6,5 saat ekran süresi alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 5 Kasım 2015; 20:43:34 >
  • Kronik sorun derken donanım sorunu yok 5" de şarj ekran ve wifi acıkken rahat 6 -7 saat rahat dayanıyor şarj konusunda gördüğüm en iyi telefon sadece chromede ara ara takılma oluyor 3 saniye sürüyor

• Cok sagolun arkadaslar bende araniza yakin bi zamanda katilmayi dusunuyorum bide son olarak bu telefon beni 2 yil falan idare eder degilmi cok yogun kullanmam internet whatsapp arada bos kalirsam oyun ama cok sik degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equexks -- 5 Kasım 2015; 22:11:04 >
  • bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    Normal opera tarayıcı kullanabilirsiniz takılma olmuyor gayet stabil çalışıyor tavsiye ederim.(opera mini değil sadece opera.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 6 Kasım 2015; 11:49:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Equexks E kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin 2 yıl değil rahat 3 hatta 4 yıl idare eder.

• hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Cok sagolunuz hocam yakin zamanda geliyorum o zaman son olarak cok oldu ama bu basliktaki kampanya bitti sanirsam sepette fiyat dusmedi cunku acaba baska kampanya cek vs falan var midir

• arkadaşlar vatan bilgisayardan dün 899 tl ye 5.5" lik olan laser 2 aldım. eski telefonum samsung s2 iydi. ona bakarak çok hızlı. büyük ekran kullanmak güzelmiş. internet hızlı. gece güncelleme geldi yükledim fark göremedim. baya bir kurcaladım yukarıda bir arkadaşın ses arttırma formülünü uyguladım ses gerçekden çok yüğkseldi.
    tek sorunum var ne yaptıysam olmadı.whatsap' ta yada normal mesaj yazarken tuş seslerini kıstıgım halde ses geliyor. sesi kapamadan tuş sesleri kesilmiyor. varmı bir formülü.

sorunu hallettim basit bişeymiş tuş böülümdeki ayarlara girince sesi kıstım düzeldi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyali06 -- 6 Kasım 2015; 15:03:36 >
  • ZenFone 2 Laser / ZE550KL / Çift Sim / (Qualcomm 410) 1.2GHz / 16GB
    http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon/zenfone-2/zenfone-2-laser-ze550kl-1/zenfone-2-laser-ze550kl-ift-sim-1-5ghz-32gb-5-5-inc-siyah-try-tr-tr-tr-90az00l1-m00110.html

ZenFone 2 / ZE551ML / Çift Sim / (Intel Atom) 1.8GHz / 16GB
    http://eshop.asus.com/tr-TR/telefon/zenfone-2/zenfone-2-ze551ml/zenfone-2-ze551ml-ift-sim-1-8ghz-16gb-k-rm-z-try-tr-tr-tr-90az00a3-m05540.html

İkisi de (depolama belleği 16GB olanlar) 2GB RAM, 5.5" IPS ekran, 3000mAh pil içeriyor. Laser olan (ekran çöz.: 720p) Qualcomm 410 MSM8916 QuadCore 1.2GHz işlemci var ZenFone 2'de (ekran çöz.: 1080p) Intel Atom QuadCore (Z3560) 1.8GHz.

ZenFone 2 Laser (Eylül 2015 çıkışlı) 900TL, ZenFone 2 ise (Mart 2015'de çıktı) 1.099TL peki aradaki fiyat farkına değer mi nasıl olur çok fena kararsız kaldım. En azından o aradaki TL farkıyla başka şeyler bakılır ZenPower ABTU005 10050mAh Powerbank vb bişeyler alınır.

Bir de bunlar Android 6.0 alacak mı ne olacak önemli tabii, yıllardır Sony Xperia (4 yıllık bir modeli :) kullanıyorum zamanında güncellemeleri hem telefon üzerinden hem de PC'ye bağlayarak kolayca yapabiliyordum, Asus'da güncelleme durumları umarım sorunsuzdur kolaydır, bari hiç PC'ye (varsa Asus'un kendi yazılımına falan) bulaşmadan her şeyi (yeni Android sürümlerini) telefonun kendi üzerinden indirip kurulabilsek.

Son olarak bu Asus'ları acaba kendi E-Shop'ları üzerinden mi almak daha iyidir yoksa Vatan-HepsiBurada-TeknoSA gibi yerlerden mi alsak ne önerirsiniz?.
    Şimdi baktım da ASUS ZENFONE 2 16GB SILVER ZE551ML-6J556WW denilen model şu an Vatan'da 1.059TL gözüküyor, Laser olan satışta yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 6 Kasım 2015; 10:43:33 >

• beyali06 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanıyorum bu kampanyayı bitirip yeni kampanya olarak 5.5 inçlik versiyonu 100 lira düşürdüler.

Başka kampanya olur mu bilmiyorum.

• Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle şuna karar verin Zenfone 2 mi yoksa Zenfone 2 Laser mi?

Ekran olara Laser'ın ekranı gayet tatminkar ben beğeniyorum bana yetiyor.

6.0'ı Zenfone 2'de Laser'da alacak.

Güncelleme konusuna gelince telefonu ilk aldığımda 250 mb'lık bir güncelleme geldi, telefon üzerinden indirip yaptım ama 6.0 güncellemesi nasıl olur onu bilmiyorum.

Fitat farkı ve önemli soru olan Zenfone 2 mi yoksa Zenfone 2 Laser mi kısmına gelelim;

Hocam bu tamamen ne yapmak istediğinize ve telefonu nasıl kullanacağınıza bağlı.Ben alırken acaba Zenfone 2 mi alsam diye düşündüm sonra kendime şu soruyu sordum: Günlük bu telefonda neleri kullanacağım?

Sonra günlük yaptıklarımı sıraladım;

1-25-30 dk. internet.

2.Günlük 1-1.5 saat müzik veya radyo.

3.Basit programlar.

4.Mesaj ve whatsapp çok nadir kullanırım.

5.Takip ettiğim bilim sayfalarının makalelerini okumak.

6.Çok nadir oyun.(ilk aldığımda denemek için Real Racing 3 ve Asphalt 8'i indirip denedim hiç sıkıntı yoktu ama dediğim gibi oyun oynamayı pek sevmediğimden deneyip sildim.

Yani gördüğünüz gibi ben yapacaklarımı önüme koydum ve kesin kararı verdim bana zenfone 2'ye gerek yok dedim Laser işimifazlasıyla görür diyerek kesin kararımı verdim ve zenfone 2 Laser aldım.

Bana 16gb hafızası çok rahat yetiyor zaten 2gb ram'de oldukça yeterli.Ama böyle dedşm diye sakın oyun oynatmıyor falan diye düşünmeyin gayet güzel oynatıyor.Zaten piyasadaki bir çok telefonun 1 gb ram olduğu düşünülürse bu telefonda 2 gb ram oldukça yeterli.

Eğer yüksek kapasiteli ve grafikli oyunları oynarım,uygulamakarı çalıştırırım diyorsanız Zenfone 2 alın ama telefonu sadece günlük işlerde kullanacaksınız ve size fazlasıyla yeterli gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 6 Kasım 2015; 11:24:39 >

• Beyler bu google mapsi kullanabilmek için illa internete bağlantı mı gerekli? Konumu açıp da kablosuz ve hücresel veriyi kapalı tutsak kullanamaz mıyız?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.