Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
229.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bohemians

Telefonda share link diye bir uygulama var ama dediğiniz şekilde mi çalışıyor bilemedim.

Size zahmet Telefonun kullanım kılavuzuna bakabilir misiniz acaba? Orada wifi bilgileri olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıf önerisi olan var mı? Kapaklı pencereli değil ama sadece arka kapak. Silikon şeffaf.
    Zenfone 6 kullanırken flip cower almıştım. Telefonu iyice kabalaştırıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eresgü kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarj kapatma diye birşey yok batarya özelliğive şarj aleti belirliyor süreyi 2mh lık olan şarj aletini destekliyorsa telefon hızlı şarj olur.

• Wifi direct artık standart oldu her telefonda var bu telefondada var ayarlar - diğerleri - dijital ortam sunucusundan kullanabiliyor heralde bende tam anlamadım , burayı açınca telefon hafızasını başka cihazlarda görüyo ikisede aynı modeme bağlı olcak ama dlna ya benziyo ama daha gelişmiş televizyonda videoları ileri geri yapabiliyoruz dlna da mümkün olmuyordu kullanımı biraz daha kolay yapsalar güzel olcak bu telefonda dlna desteğide var ikinci parti uygulamaya ihtiyaç yok güzel bir şey ayarlar - diğerleri - playTo ile dla üzerinden kablosuz olarak video resimleri rahatlıkla tv de oynatıyoz.
    Wifi ayarlar - gelişmişte wifi direct var.

Share link saçma birşey karşı taraftada olmalı daha iyileri var google playda ben super beam uygulamasını kullanıyorum aslında bu işe google el atmalı her telefonda standart bir veri transfer uygulaması olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 1 Kasım 2015; 6:06:21 >
  • bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • here_1967 kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu bende merak ediyorum... En son Teleservice yönlendirmesinde bulunmuşlardı. Yoğunluktan fırsat bulamamıştım... artık fırsat bulursam hafta içi halleder bilgisini veririm. en kötü telefonla öğrenilebilir.

Bu arada kapaklı kılıfım gelmiş... ancak şunu anladım ki bu telefonda kapaklı kılıf kullanılacaksa orj. arka kapağı iptal eden kılıfın kendisinin arka kapak olduğu kılıflar tercih edilmeli. Yoksa kılıf güzel ama boyut olarak telefonu bambaşka bir şey yapıyor.
  • Victory_5 V kullanıcısına yanıt
    Arka kapak dışa çıkıntılı olması sebebiyle kılıfla birlikte biraz kalın oluyor dediğiniz gibi arka kapağı iptal eden kılıf varmı yoksa bile asusa mesaj atmak gerekli dediğiniz gibi kılıf olsa telefon %50 incce olur on numara olur ozaman bu telefon.

Biraz araştırdım böyle kılıflar varmış ama bu modelinkini türkiyede bulamadım asus View Flip Cover kılıf olarak geçiyor diğer modellere uygun var ama biraz pahalı gibi geldi bana 90 tl nedir bir kılıf için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 1 Kasım 2015; 11:19:57 >
  • bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    Aliexpress... Yeni 1 tel olduğu için aksesuar çeşitliliğinin piyasaya girmesi zaman alıyor... tabi bunda telefonun tutulma hızıda etkili... ör. ben kapaklı kılıf siparişi verirken bu kılıf yoktuhttp://www.aliexpress.com/item/Fashion-Smart-View-Auto-Sleep-Wake-Flip-Leather-Case-Battery-Housing-Case-Cover-For-ASUS-Zenfone/32490893335.html?spm=2114.01020208.3.24.3fBVRa&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb0_0,searchweb201560_9

Türkiye'ye de gelecektir... Zaman alır tabi fahiş satış fiyatları ile...

• Victory_5 V kullanıcısına yanıt
    Güzel kılıfmış yalnız.

• Bohemians B kullanıcısına yanıt
    Ben zenfone 6 kullanırken view flip cover kılıf aldım. Ara ara da kullandım ama emin olun bir süre sonra sıkılıyor insan. Kullanım zorluğu oluyor oyun oynarken yada tarayıcıda gezinirken. O sebeple sadece arka kapak tarzında bişey öneriyorum.

• here_1967 kullanıcısına yanıt
    Ben birkaç gün önce aldım kapaklı kılıflardan. Açıkçası hoşuma gitti benim, telefonun oturduğu silikon kılıf çok güzel. Ama dediğiniz gibi en basitinden yazı falan yazarken zorluyor sol elin kullanımını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bohemians -- 1 Kasım 2015; 14:40:56 >
  • http://www.hepsiburada.com/microsonic-asus-zenfone-2-laser-5-0-kilif-gizli-miknatisli-view-delux-akilli-beyaz-p-TELKILDLT6655-BE?wt_gl=cpc.elk.telefon.urun.pla&gclid=COfw5tzt7sgCFckaGwodrOAM-Q

Hepsiburadada birtane buldum ama arka kapağı iptal eden kılıftanmı anlıyamadım 29 tl
    Benim aradığım bu aynısımıki
    https://m.youtube.com/watch?v=r9HOLW7f48w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 2 Kasım 2015; 0:12:56 >

• View Delux kılıfları youtubede inceledim ben daha farklı birşey bekliyordum bu sadece ekranı koruyo düştüğünde köşeler veya cam çatlayabilir kılıfın arka kapağı köşeleri koruyabilirdi belki vardır istediğim gibi ilan araştırmaya devam.

• Ya arkadaşlar bu ekrana w e s c falan yazıp uygulamaları açıyoruzya bunu nerden ayarlıyoruz birde bu telefonda 5 uygulamayı şifreleyebiliyormuşuz o nasıl oluyor?

• 1-ekrandan uygulama açma Ayarlar-ZenMotion-Dokunma Hareketi yazısına dokun (Zaten açık olması gerekiyor)-içinde istediğin uygulamayı seç
    2-uygulama sayısı sınırı yok galiba, uygulamalar menüsündeyken sağ üsteki 3 noktaya tıkla Kilitle var orda desen istiyor ve şifreleyeceğin uygulamalar liste olarak karşında
  • arkadaşlar bizde annem için aldık bugün bu telefondan sistem güncellemesi geldi yaptım umarım bir sorun çıkarmaz.telefon gayet güzel ekranı kamerası vs. tek kötü bulduğum yanı hoparlörü zenfone 2 ye göre baya az ses veriyo ve net değil veya ben ayar yapamadım bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalearicVision

arkadaşlar bizde annem için aldık bugün bu telefondan sistem güncellemesi geldi yaptım umarım bir sorun çıkarmaz.telefon gayet güzel ekranı kamerası vs. tek kötü bulduğum yanı hoparlörü zenfone 2 ye göre baya az ses veriyo ve net değil veya ben ayar yapamadım bilmiyorum

Hocam hayırlı olsun,bir sorun yaşamazsınız merak etmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam

ben zen 2 kullanıyorum hopaörleri karşılaştırdım bariz kalite farkı var aynı hoparlörleri kullanmamışlar zaten laserdeki ses daha az ve net değil zen 2 ye göre.kapağı açıp iyce inceledim acaba hoparlördemi sıkıntı falan diye bir sıkıntıda görünmüyor amapatlamış gibi çalıyor kendi zil sesinde umarım annem çantada falan duyar sesi
  • Arkadaşlar merhabalar bende bu telefonu almayı düşünüyorum gm 4g arasında kalmıştım çok sayıda kronik vs sorun olduğundam vazgeçtim. Bu telefon ihtiyaçlarımı karşılayacaktır ancak kullanımı olumsuz etkileyecek arayüz donması reset vs sorunu varmı okuduğum kadarıyla yok ama kullanan arkadaşlarında yorumu önemli birde 6.0 ı alacak mı Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BalearicVision

teşekkürler hocam

ben zen 2 kullanıyorum hopaörleri karşılaştırdım bariz kalite farkı var aynı hoparlörleri kullanmamışlar zaten laserdeki ses daha az ve net değil zen 2 ye göre.kapağı açıp iyce inceledim acaba hoparlördemi sıkıntı falan diye bir sıkıntıda görünmüyor amapatlamış gibi çalıyor kendi zil sesinde umarım annem çantada falan duyar sesi

Hocam bir kaç sayfa geride ben bir link attım. O videoyu izle , audiowizard dan sesin nasıl yükselteceğini anlatıyor . Ses zenfone 2 den aşağı kalmıyor .

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.