Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
229.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet çok pratik olurdu öyle. Acaba ayarlarda falan yok mudur böyle bir seçenek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Yukardan inen pencerede parlaklık ayarı varya keşke onun altında da ses ayarı olsa da herseferinde arkadaki tuşları kullanmak zorunda kalmasak.

Yapılamayacak bisey değil asus baskı yapmak gerek bana kalırsa çok büyük ihtimal unutulmus

• Zenfone 2 laser almayı düşünüyorum kullananlar tavsiye eder mi ne gibi sorunlar yaşadılar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flawsız kullanıcısına yanıt
    Konuyu baştan sona okursanız aşağı yukarı yaşadığımız sorunları görürsünüz. Ben şimdiye kadar (1 ay geçti) yaşadığım tüm sıkıntıları burada belirttim.

• Bohemians B kullanıcısına yanıt
    Peki tavsiye eder misiniz cihaz sizi hiç yarı yolda bıraktı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flawsız kullanıcısına yanıt
    Yok hayır öyle yarı yolda bırakma gibi bir durum olmadı. Tasarımı değişik biraz yalnız, güç tuşunun üstte olması, yanlarda herhangi bir tuş olmaması gibi. Yani o açıdan da değerlendirin. Onun dışında arayüzü hoşuma gitti. Kısacası tavsiye ederim şimdilik ben.

• geçen hafta eşime 500kl aldık eve geldik aklı 5.5 inch olanda kalınca gittik onunla değiştirdik aynı gün. şimdi yorumları okuyorum da bir allahın kulu da " Sistem arayüzü durduruldu" hatası yaşamadı mı? sabahtan beri bakıyorum intel işlemcili model (551 ml) için güncelleme çıkmış. 500 kl de de sorun yok sanırım da bu 550 kl için bilgisi olan varsa yazsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flawsız

Zenfone 2 laser almayı düşünüyorum kullananlar tavsiye eder mi ne gibi sorunlar yaşadılar?

Tabi vereceğimiz cvp kişiden kişiye değişir. Telefonla şunları şunları yapacağım tavsiye eder misiniz desen daha net olurdu. Ben kendime göre artı ve eksilerini önceki sayfada yazdım. 2 sene iphone 1 sene zenfone 6 kullanmış biri olarak herkese tavsiye ederim. Öyle yarı yolda bırakacak bir telefon değil. Kimisi güç tuşunu beğenmemiş ama bence yerli yerinde. Ekrana çift tıklama özelliği bağımlılık yapıyor . İnce kenarlar ele müthiş oturuyor . Ben ilk defa bir telefonu kullanırken müthiş keyif alıyorum. Kibar ve kip bir cihaz

• Bende son kullanım güncellememi yapayım... Yoğunluktan henüz yedek pil alamadım...

Telefonla ilgili ilk hatayı Spotify offline kullanırken aldım sanıyorum ki bunun kaynağı Spotify'dı...

Arayüzün muhteşem olduğunu söylemiş miydim :)

Şu an tekrar alır mıyım ? içeri girip zaman bile kaybetmem kapıdan kartı uzatır bana 1 laser 5 inch sarar mısınız derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victory_5

Bende son kullanım güncellememi yapayım... Yoğunluktan henüz yedek pil alamadım...

Telefonla ilgili ilk hatayı Spotify offline kullanırken aldım sanıyorum ki bunun kaynağı Spotify'dı...

Arayüzün muhteşem olduğunu söylemiş miydim :)

Şu an tekrar alır mıyım ? içeri girip zaman bile kaybetmem kapıdan kartı uzatır bana 1 laser 5 inch sarar mısınız derim.

Tekrar alma konusunda görüşünüze aynen katılıyorum. Yedek pil demişsiniz hocam, acaba almak istesek nerden kaça alabiliriz?

• Merhaba arkadaşlar, ben zen 2 kullanıcısıyım , ablama alacağım bu telefonu. 5 ve 5.5 arasında kaldım. Özellik açısından çok fark yok heralde

• htepeli kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Sadece ekran büyüklüğü ve onun beraberinde pilin büyümesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bohemians

Yok hocam. Sadece ekran büyüklüğü ve onun beraberinde pilin büyümesi.

Eyvallah, Teşekkür ederim.

• Selam hızlı şarj nasıl kapatılıyor beyler

• Müzik kısmında bazı parçaların tam adı sığmadığı için ... şeklinde devam ediyor. Tüm parçanın ismini nasıl görebilirim?

• Bu telefonda Wifi Direct özelliği varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega Zeka kullanıcısına yanıt
    O nedir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bohemians

O nedir hocam?

Bu bağlantıda Wifi Direct özelliğinden bahşedilmiş. Çok kullanışlı bir özellik bence.
    www.mobilshift.com/wifi-direct-nedir-ne-ise-yarar-dosya-aktarimi/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle bende zenfone 4'ten zenfone laser 5 e geçmiş bulunmaktayım. Kliksadan 10 takside 845 tleye sipariş verdim 30 tl de hediye çeki kullandım,hafta içi gelir sanırım

• Mega Zeka kullanıcısına yanıt
    Telefonda share link diye bir uygulama var ama dediğiniz şekilde mi çalışıyor bilemedim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.