Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
229.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frozen88

Arkadaslar teknosada 5.5 inclik 999
    Asuaun kendi siteain 5.0 inclik olan 799 aralarin oyle ahim sahim fark varmi

Sadece pil farkı var. Başkada bir şey yok hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    5 inç zenfone laser 2 benimkisi boyut olarak iyi diğerleri gözüme biraz büyük gözüktü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Tel isinden anlamam bu sd 410 islemciyi neden kotulerler

• quote:

Orijinalden alıntı: frozen88

Tel isinden anlamam bu sd 410 islemciyi neden kotulerler

Internette gezinip basit uygulamalar kullanacaksanız. Bu işlemci yeterli. Yüksek grafikli oyun, full hd film çeşitli ağır uygulamalar kullanacaksanız daha üst modellere yönelmeniz gerekiyor.

• Resimde tam parmağımın olduğu yere hafif bastırınca bir gıcırtı sesi geliyor.
    Halbuki kapak oturmuş, tırnak da kırık değil ama sanırım içten bir boşluk var.
    o ses ondan olmalı diye düşünüyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba ?
     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]
  • bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    evet bende dikkat ettim. Kendi tarayıcısında sorun yok ama.
  • here_1967 kullanıcısına yanıt
    Kapaktaki oynamayla ilgili bu bağlantıda:http://forum.donanimhaber.com/m_110577536/tm.htm yapılan incelemede bahsedilmiş. Tıraşlanmış kapakları inceledim. Diğer mat kapaklara göre biraz daha sert gibi sağlam bir yapıya sahipti hemde parmak izi tutmuyor o açıdan tıraşlanmış kapağı tavsiye ederim.
    Evet bendeki zenfonedede oraya parmakla bastırınca hafif bir çıt sesi geliyor arka kapak bombeli yapıya sahip boşluk var goğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 26 Ekim 2015; 17:22:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Kapaktaki oynamayla ilgili bu bağlantıda:http://forum.donanimhaber.com/m_110577536/tm.htm yapılan incelemede bahsedilmiş. Tıraşlanmış kapakları inceledim. Diğer mat kapaklara göre biraz daha sert gibi sağlam bir yapıya sahipti hemde parmak izi tutmuyor o açıdan tıraşlanmış kapağı tavsiye ederim.

Tıraşlanmış kapak nerede satılıyor hocam? Kaç paradır acep

Tıraşlanmış kapak nerede satıldığını bilmiyorum. Internetten yada telefonculardan araştırabilirsiniz. Ben mağazada telefonu incelerken mat kapakla tıraşlanmış kapak farkını orada gördüm.

• Var mı Ankara'da bu telefon için kapak satan yer bulan?

• Bohemians B kullanıcısına yanıt
    Ankara sıhhıye'de balıkçıoğlu işhanında azunlar aksesuar var oraya gidersen bulursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben internetten sipariş sevmem, gidip bu telefonu alabileceğim ve zen power hediyesini de veren yer biliyormusunuz? Bimeks te veriyorlarmı hediye ile?

• hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Hocam azunların merkezi maltepede, sıhhiyede olan şubesi. Acaba şubesinde bulunur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bozok6666

Kulaklık sorun çıkarmaz sadece ses tuşu sıkıntılı zor basılıyor kılıf alırken aynı rengi almakta fayda var sırıtıyor ben mecburiyetten bu rengi aldım siyahla bu vardı.
     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]

Acaba akıllı kılıf kullananlar kılıfın kapağını kapatıp actığmızda ekranın gelmesi 1 , 1.5 sn suruyormu. Telefonumuz düştü acaba ondan sonra mı böyle oldu diye merak ettik.

Ve şuan cihaz 5.0.2 sürüm var güncelleme gelmiş durumda acaba güncellemelimiyiz iyi midir kullanıcı yorumlarınızı merak ettim ona göre güncellemeyi düşünüyorum.

• Bohemians B kullanıcısına yanıt
    Bulunur hocam.

• Emre654 kullanıcısına yanıt
    Benimki güncellemiş kendini 5.0.2 ye. Açıkçası pek bir fark yok gibi telefonu ilk aldığım zamana kıyasla.

• Emre654 kullanıcısına yanıt
    1sn veya daha az sürüyor normal değil .
    Hesap makinasını açıp ,12345+= yazın çıkan menüden single testi seç en alttaki proximity test ve light sensör var testi başlat sorunluysa fail yazar zaten diğer sensörleride test et sadece g sensör hata vermesi gerekiyor tüm asuslarda hata veriyormuş ekranı tutuş şekline göre dik veya yatay konuma getiriyor düzgün çalışıyor hata versede ..Sorun yoksa fabrika ayarlarına döndürmek zorunda kalabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 27 Ekim 2015; 11:12:51 >
  • Merhaba bu laserin 5.5 inc ini kullaniyorum hersey gayet iyi hos da telefon konusmasinda ekran kapaniyor fakat sonra acilmiyor cagriyi kapatamiyorum ozellikle whatsap aramalarinda. Bunun bir ayarlamasi var mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Bohemians

Benimki güncellemiş kendini 5.0.2 ye. Açıkçası pek bir fark yok gibi telefonu ilk aldığım zamana kıyasla.

hayır şuan benimde 5.0.2 ama daha başka bi güncelleme geldiğini söylüyor telefon bunun üzerine gelen güncellemeyi yapsam mı diye düşündüm.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.