Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
229.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme haberlerinde zenfone 2 güncelleme alacak yazıyor model belirtmemişler.zenfone 5 bile android 6 ya geçebilir.

Zenfone laser kötüleyen arkadaş telefonu eleştireceksen önce bir cihazı test et kullan 2 gündür kullanıyorum sevmediğim tarafları var ama güzel cihaz stabil çalışıyor herşey donanım değilki .
    Telefonun ekranı amoledden bile güzel kendinde bak çizilmeye dayanıklı cam var bimekse git elindekiyle karşılaştır.
    2000- 3000 liraya satılan iphone 6 da 1gb ram ve 1.4ghz çift çekirdek işlemci var zenfone 2 de ise 4 çekirdekli snabdragon 410 64 bit işlemci 2gb ram var senin mantığına göre zenfone daha iyi iphoneden!!!
    Bende s3 neo var 60 tane oyun yüklü donanım yönünden zenfoneden düşük snapdragon 400var ama daha hızlı çalışıyor herşey donanımda bitmiyor.

A7000 ve vibe x2 ile zenfoneyi kullan karşılaştır ona göre yorum yap millette faydalanır hangisi iyiyse onu seçer sırf kötüleme amaçlı yorum hoş değil.
    Senin mesajlarını okuyan kişinin aklına ilk gelen şey vibe x2 sorunlu heralde elinde kalmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 23 Ekim 2015; 0:54:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: here_1967

quote:

Orijinalden alıntı: smartcell

Evet 5"e , android M gelmeyecekse ...bu telefon ölü doğmuştur...

Laser ın 5 ile 5.5 olanı arasında pil kapasite dışında hiç bir fark yok. Ya ikisi de güncelleme alır yada hiç biri almaz. O haber zaten tahmini. Bence zenfone 2 bağlılarının hepsi 6.0 güncellemesi alacak.

Hocam bende Zenfone 2 Laser 5" sahibiyim.

Webteknoda listede sadece Zenfone 2 Laser diye belirtilmiş ekstra model yazmıyor.Zaten mantıklı olan bu 5 ve 5.5 inç arsında ayrım olmaması bence buradan Laser serisinin 6'yı alacağı anlaşılıyor.

Liste burada:

Webtekno
    İşte Android 6.0 Marshmallow Alacak Telefonlar!
    http://www.webtekno.com/mobil/android-6-0-marshmallow-telefon-listesi-h11412.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 23 Ekim 2015; 3:02:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arka planda çalışan bir uygulamayı nasıl kapatırım?

• Zenfone 2 Laser modellerinin hepsi güncelleme alır. Google 18 ay güncelleme şartı sunuyor telefon firmalarına. Daha yeni çıkmış bir modele güncelleme her türlü gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozok6666

Güncelleme haberlerinde zenfone 2 güncelleme alacak yazıyor model belirtmemişler.zenfone 5 bile android 6 ya geçebilir.

Zenfone laser kötüleyen arkadaş telefonu eleştireceksen önce bir cihazı test et kullan 2 gündür kullanıyorum sevmediğim tarafları var ama güzel cihaz stabil çalışıyor herşey donanım değilki .
    Telefonun ekranı amoledden bile güzel kendinde bak çizilmeye dayanıklı cam var bimekse git elindekiyle karşılaştır.
    2000- 3000 liraya satılan iphone 6 da 1gb ram ve 1.4ghz çift çekirdek işlemci var zenfone 2 de ise 4 çekirdekli snabdragon 410 64 bit işlemci 2gb ram var senin mantığına göre zenfone daha iyi iphoneden!!!
    Bende s3 neo var 60 tane oyun yüklü donanım yönünden zenfoneden düşük snapdragon 400var ama daha hızlı çalışıyor herşey donanımda bitmiyor.

A7000 ve vibe x2 ile zenfoneyi kullan karşılaştır ona göre yorum yap millette faydalanır hangisi iyiyse onu seçer sırf kötüleme amaçlı yorum hoş değil.
    Senin mesajlarını okuyan kişinin aklına ilk gelen şey vibe x2 sorunlu heralde elinde kalmış olur.

S3 Neo pek iyi bir telefon değil, eger Asus 2 laser ondan da yavas calisiyorsa performanı kötü o zaman. Zira aynı işlemci yani Snapdragon 410 kullanan Samsung galaxy E5 hafızasının neredeyse %80 i dolu ve alınmasından aylar geçmesine ragmen cok akıcı ve hızlı , yağ gibi..

• S3 neo yavaş çalışmıyorki 60 tan fazla oyun yükledi oğlum yavaşlama yok samsungun ender donanım yazılım uyumlu telefonlarından e5 de güzel telefon almak istediğim telefon oydu samsungda düzelme var ama 2 yıl sonra telefon bir anda yavaşlıyo örnek verecek olursak s3 abuk subuk romlarlarla çözüm arıyorlar.

Ben s3 neodaki chromeyi daha performanslı gördüm zor oyunlarda henüz test etmedim asusu sadece birkere takıldı chromedeyken.
    Kamerası iyi değil onun haricinde čok güzel eşime aldım ama hič vermek istemiyorum.

• quote:

S3 neo yavaş çalışmıyorki 60 tan fazla oyun yükledi oğlum yavaşlama yok samsungun ender donanım yazılım uyumlu telefonlarından e5 de güzel telefon almak istediğim telefon oydu samsungda düzelme var ama 2 yıl sonra telefon bir anda yavaşlıyo örnek verecek olursak s3 abuk subuk romlarlarla çözüm arıyorlar.

Ben s3 neodaki chromeyi daha performanslı gördüm zor oyunlarda henüz test etmedim asusu sadece birkere takıldı chromedeyken.
    Kamerası iyi değil onun haricinde čok güzel eşime aldım ama hič vermek istemiyorum.

S3 Neo kardeşimde var hafif takılmalar oluyor. Hızlı demek doğru değil S3 Neo için.

• quote:

S3 neo yavaş çalışmıyorki 60 tan fazla oyun yükledi oğlum yavaşlama yok samsungun ender donanım yazılım uyumlu telefonlarından e5 de güzel telefon almak istediğim telefon oydu samsungda düzelme var ama 2 yıl sonra telefon bir anda yavaşlıyo örnek verecek olursak s3 abuk subuk romlarlarla çözüm arıyorlar.

kamerası iyi değil mi ? acıkcası laser odaklama olarak kamera pazarlamalı cıkan bir cihazın kamerasının iyi olmaması kötü olmuş çünkü çoğu kişi laser odaklamaya aldanarak güzel fotograf cekcegini sanıyor oysa laserin tek getirisi hızlı odaklama.

• unpop kullanıcısına yanıt
    Beni hayal kırıklığına uğratan düşük ışıkta kapalı havada iyi sonuç vermemesi oldu çektiğim resimler önceki sayfada var.Güneşli havada test edemedim henüz iyiyse idare etcez s5 değil sonuçta.
    Bugün kılıf aldım mıknatıslı olanı kapağı açmadan müzik dinleyip saat tariha bakabiliyoz asus güzel yapmış kılıf uygulamasını.
    Yüksek çözünürlük fotoğraf bekleyenler uzak dursun onun haricinde parasının hakkını veriyor.

• bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    Kılıfı nerden aldınız acaba?

• bu zenpower zenfone 2'yi hızlı şarj ediyor mu? diğer powerbankler bayaaaaa geç şarj ediyor da.
  • Kartal sahilde caminin orda bankaların telefoncuların olduğu bir cadde var orda telefoncudan aldım 35 tl zor buldum uyumlu olanı ...internettede var gittigidiyorda kargoyla 35 tl ye maloluyor internette renk seçeneği daha çok.

GittiGidiyor
    Asus Zenfone 2 Laser Kılıf ZE500KL Puma Case Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-laser-kilif-ze500kl-puma-case-191909713

Kılıfın yanında jelatinle kalemde veriyorlar kargo dahil 35tl .

Bu ürün benim aldığımla aynı marka ama söyleyim ses zor açılıyo parmağı kalın olan zor açar diğer kılıf kullananlarınkidemi böyle asus ses açma yeri biraz çıkıntılı yapması gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 24 Ekim 2015; 9:31:20 >

• Bir süre Ankara'dayım.. Yedek pil alabileceğim 1 yer bilen ? Avantajını yaşamaya başlayalım artık...

Güncelleme sağlıklı gelecekse gelsin yoksa performansa etkisi olursa çöp muamelesi bile yapmazlar, karışır buralar, gelinmez :) Nexus'ların ilk 5.0 güncellemesi aldığı zamanı hatırlıyorumda Android'e çöp diyen görmüştüm :) Telefonun arayüzü ve stabilitesi gayet güzel...

Bu telefon Asus'un giriş seviyesi telefonlarından... Hiç bir özelliği ile liderliğe oynayarak çıkmadı... Dolayısıyla sorunsuz kamera, ekran, işlemci, vb. bütçenize ve beklentilerinize kıydığınız ölçüde istediğinizi alırsınız. Örneğin ekran takıntısı olan birisini retina ekranın altı kurtarmaz. Ör.2 : Oyun oynamak isteyen ve bunu en az 2 - 3 sene sürdürebilmek isteyen Amiral gemileri yada 1 alt segmentten altı kurtarmaz. Ör. 3 : Fotoğrafçılar :) Üreticiler hangi telefonu alacağınız konusunda net bir şekilde lensleri ile gururla ortaya koyuyor.

ya 799 TL'ye satılan 1 telefondan her şeyi bekliyorsunuz... ya da 1 eksikliğini, yetersizliğini aşağılayarak küçümsemek ego rahatlatıyor... Bu segmentte 3 sene aynı stabilitede kullanabilirsen fiyat/performans telini yakalamışsın demektir. 3 sene sonra 799 TL'ye o zamanın f/p sini yakalarsan reel anlamda 6 senede toplam 1200 -1500 TL aralığında 2 tel kullanmış olursun.

2015 senesinde hem en ucuz olsun hemde çoktan seçmeli canımın istediği özellik vasat yada kötü olmasın... Yok böyle bir ürün ! Olmayacakta !!! Kaldı ki bu ürün gayet güzel bir fiyat/performans ürünü.

Son olarak Ankara'da pil nerede buluruz ?

• "Kamera"
    play.google.com
    Camera for Android - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=photo.camera.hdcameras

Google playdan indirdim bu kamera uygulamasını kendi uygulamsından çok daha net iyi çekiyor fazla çekim seçeneği yok ama beğendim ben belirgin fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 24 Ekim 2015; 0:01:26 >

Teşekkür ederim.

Kulaklık girişi herhangi bir sıkıntı yaratıyor mu kılıf varken? Benim kulaklık girişi şu dik şekilde olanlardan değil de yatay olanlardan, acaba elinizde bu şekilde bir kulaklık girişi varsa dener misiniz?

• Kulaklık sorun çıkarmaz sadece ses tuşu sıkıntılı zor basılıyor kılıf alırken aynı rengi almakta fayda var sırıtıyor ben mecburiyetten bu rengi aldım siyahla bu vardı.
     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 24 Ekim 2015; 16:16:09 >

Şu daire şeklindeki uygulama nasıl etkinleştiriliyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bohemians -- 24 Ekim 2015; 16:54:43 >
  • Bohemians B kullanıcısına yanıt
    Kişiselleştirme klasöründe uygulaması var kapağı kapattığında devreye giriyo senin birşey yapmana gerek yok .müzik açma elfeneri saat vs... seçenekler var sağa sola sürükledikce değişiyor.

• Şeffaf ve ince silikon kapaksız kılıf varmı bu telefon için

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.