Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
229.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 gün civarı kullanım sonrası, arayüz bir Nexus kullanıcısı olarak tek kelime ile MUH-TE-ŞEM !!! Güncelleme falan istemiyorum :)

Akıcı kullanımdan, farklı ve rafine kişiselleştirmeden başka bir şey vermiyor alet....

Benim halen olumsuz olarak söyleyebileceğim tek konu siyah arka kapak yüzeyi !

Konunun kirlenmemesi ve almayı düşünen kişilere referans olması açısından özellikle kullanıcıların ( bir süre kullanım sonrası ) fırsatları olsa tekrar alıp almayacakları sorusunu cevaplamaları ve özellikle olumsuz gördükleri yada yetersiz gördükleri özelliklerden bahsetmeleri daha sağlıklı olur.

Yoksa oyun oynamak isteyen arkadaş minumum 1200 -1500 TL'yi cebinden çıkaracak yada Mona Lisa tablosunu internet üzerinden Louvre Müzesindeki doğal renkleriyle görmek isteyen ekran fetişisti arkadaş retina ekranlı iphone alacak...

Çöpçülerle muhatap bile olmayın ! ikna edemeyeceğiniz gibi sinirlendiğinizle kalırsınız !

Sadece bu telefon için değil forumlardaki diğer konu başlıkları içinde sadece kullanıcı görüşleri ile muhatap olmanız ve çöpçülerden uzak durmanız çok daha sağlıklı olur...

Ekranı çöp diyene, '' evet biz sadece gündüz kullanabiliyoruz sen bu işten anlıyorsun... '' deyin yada işlemcisi çöp diyene, '' evet biz sadece arayacağımız kişinin telini yazıyoruz ama işlemci yetmediği için arayamıyoruz... '' diye yazın geçin... Uğraşmayın !

• Root geldi mi arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 saat oldu ekran sürekli açık wifi açık baya kurcaladım 14:00 şarjdan çıkarmıştım %30 da batarya perfomansı iyi ama birkere dondu playstorede iken telefonu yeniden başlattım mecburen ama güncellemeyi yaptıktan sonra oldu 5.0.2 oldu yazılım.
    şu arka taraftaki ses açma olayı çok saçma zor oluyo neyseki çift tıklamayla ekran kapanıyıyor birde üstteki kapama tuşuna basmak zorunda kalacaktık yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 21 Ekim 2015; 20:23:12 >
  • Özelliklerini incelerken dikkatimi çekti, general mobile android 4g ile özellikleri neredeyse tamamen aynı.
    Chipset, işlemci, ekran, kamera gibi.
  • özellik aynı ama gm 4g de alttaki dokunmatik 3 tuş yok onun yerine ekranda sanal tuş var hiç kullanışlı değil fotoğraf kalitesinde asus daha iyi bence generalde şişirmiş kamerayı ...

• telefonun hoparlör sesi audiowizard dan artırılıyor.
    Youtube da videolar var.
    müzik moduna alıp gelişmiş efektten EQ sekmesine tıklayıp
    sıfırda olan bütün frekans modlarını 12 ye çekiyoruz.
    Ses bir anda artıyor. Deneyin farkı göreceksiniz.
  • Cellfrens Mobile Communityyoutube
    How to increase the SPEAKER VOLUME ON Asus zenfone 2 laser
    https://www.youtube.com/watch?v=60zZRH-HEGM
  • Ooo konu maşallah baya coşmuş. Nazar etmeyelim telefon hakkında görüşlerini belirten arkadaşlara teşekkür ediyorum. Benim gibi telefon konusunda kafası karışık olanları aydınlatıyorsunuz.
  • Ekran resmi yakalamanın pratik yolunu buldum
    (Ayarlar - asus özelleştirilmiş ayarlar - yeni uygulamalar tukşu - ekranı yakalamak için domunmaya devam edin ) seçin sağ alt taraftaki kare şeklindeki dokunmatik tuşa 2 saniye basılı tutun ekran resmini çekiyor.

Bu cihazda otg veya mhl desteği varmı test eden varmı ben bulamadım telefonu usb ile tv ye bağlayıp hafıza kartındaki videoyu tv de oynatacaktım olmadı samsunglarda usb yardımcı uygulamaları sečeneği vardı.Mhl desteği varsa süper olurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Orijinalden alıntı: yokolebiri

quote:

quote:

quote:

MTK işlemciler artik eskisi gibi değil.
    Mtk6595ten itibaren bütün işlemcileri stabil.
    Mtk6592 ve düşük serilerde garip problemler vardı ama mediatek bu sorunları çözdü.
    Şebeke çekimi, kamera problemleri vs vs gibi.
    P70, vibe x2 a7000 arasında en stabil çalışan modeli A7000 şuan. Neredeyse problemsiz denebilir. Neyse almissiniz artik. Geçmiş olsun.

a7000 dediğiniz model 8gb dahili hafızalı, 8 mp arka kameralı ayrıca gorilla glass olmayan ekrana sahip bir telefon. zf2 laser 16 gb dahili hafızalı,13 mp arka kameralı,ayrıca en son çıkan gorilla glass 4 korumalı ekrana sahip. burda kararsız insanları yanıltmaya hakkınız yok.

kime göre stabil,neye göre stabil, bu zamanda 8 gb dahili hafızalı tlfn almayı mantıklı bulmanız zaten olaya taraflı yaklaştığınızı gösteriyor.

p70 4000 mah pili var güya ama forumlarına girin kullanıcıları şarjın kısa sürede bitmesinden şikyetçi,sanki 4000 değilde 2500 mah gibi süreler alıyoruz yazıyolar,ayrıca kamera çekimleri ortalamayı bırakın vasatın altında diyor çoğunluk.

vibe x2 deseniz hafıza kartı girişi bile yok,ince yapıcam diye şekile önem vermiş içerik yok,kullananlar günde 2 kere şarja taktığından şikayetçi,ayrıca fiyatı 150 tl daha pahalı.ayrıca bunlar bataryası çıkmayan telefonlar, yanınızda bir yedek batarya taşıyabilme veya batarya ölmeye başladığında servise 100 lerce tl verip değiştirtmek yerine alıp kendinizin takabilmesi büyük özgürlüktür.

kısacası herşey bir bütündür,sadece işlemciye bakarak karar vermek ,çoçukların arabaların camına kafalarını yapıştırıp hız kadranını görmeye çalışıp ,oo bunda 250 yazıyo,aa bunda 300 yazıyo olum bu daha iyimiş demeleriyle aynı mantık .

almayı düşünen arkadaşlar yapmanız gereken tek şey 800 tl lik bütçeniz varsa o fiyata yakın tüm telefonları sıralayın ve tek tek forumlarda ki kullanıcı yorumlarına kulak verin. gidin teknoloji mağazalarına elinize alın kurcalayın öyle karar verin. hiç bir telefon kağıt üstü özellikleriyle alınmamalı,ne yazdığı ve gerçekte size ne verdiği önemli.

A7000 dediğin model stabil. 8gb hafızası olması biseyi değiştirmez. Hafıza kartı takilabiliyor en azından. Ayrıca uygulamaları SD karta aktarma biliyorsun. P70lerin bazılarında bu problem var. Vibe x2yi hic onermedim zaten.
    İçlerinde en stabil ürünün A7000 olduğunu zaten söyledim. GG var diye alin ASusu 799a.
    GG var diye kendinizi tatmin edersiniz Snapdragonun çöp 410 işlemcisine 799TL vermekle. Pardon çöp bile değil. Çöpe hakaret olmasın

quote:

Kötülemek değil de F/P yazılması yanlış.
    799 etmez o cihaz.

lenovo a7000 sahibi olmanın pişmanlığıyla insan demek ki böyle nereye saldıracağını bilemiyor :)

ne oldu neye sinirlendin sen böyle bakim, 8gb dahili hafızalı ,8 mp kameralı,gorilla glass olmayan ekranlı telefonunla mutlu edemedin mi kendini ? keşke lenovo değilde bende bunu alsaydım demenin pişmanlığıyla forumlarda kendini tatmin mi ediyosun :) yazık ilişmeyin çoçuğa,köşede sessizce ama o f/p değil bana ne bana ne f/p değil diyerek kendini avutmaya çalışsın :)

Zenfone 2yi de millet övüyordu. Yok şarj sorunu yok kasa açıklığı. Görürüm aglamani yakin zamanda. Gidin çöpe para verin. Unlu bi edebiyatcinin bi lafı var. Türkler para kazanmayı biliyor ama harcamayı bilmiyor diye. Aha karşımda o güruhtan bi zerzevat.
    8 GB dediğin telefonun ekranını LG üretiyor.
    Kamerası gayet yeterli. Alin beyler alin.

Not:
    Lenovo A7000 sahibi değilim. Vibe x2 sahibiyim.
    Senin gibi aldığım ürünü yuceltmeye calismiyorum. Objektif davraniyorum. Hitabında dikkat et abin yaşındayım
    Annen baban hitap ogretmediyse ben ogretirim. Ankaradayim Etlikte.

herşeyi bilip bilmeden konuştuğun daha yaşımı bilmeden abin yaşındayım demenden belli ki bu ergen konuşmalarınla ortaokul çoçuklarının abisi olacak yaşdasındır diye tahmin ediyorum.
    vibe x2 kullanıcısıyım demişsin, donanımhaberde daha sadece ilk sayfada yer alan yorumlardan örnekler sana, dvmına bakıcak kadar boş vaktim yok

Iconic - ''Hocam bırak allah aşkına,lenovo vibe x2 serüveni 1 günde bitti benim için.
    Vatana gittim bu sabah almak niyetiyle,telefonu iyi ki internet üzerinden sipariş etmemişim...Allah aşkına o nasıl bi kasa öyle ya?Oyuncak gibi telefon hayatımda bu kadar kötü bi telefon kasası görmedim desem yeridir,arayüze hiç değinmiyorum zaten bütün uygulamalar ana ekranda falan
    İçimde patladı açıkçası,kapıdan çıkarken iphone standına doğru yöneldim ve gerçekten kalite diye bağırıyor telefon,şu saatten sonra iphone dışı almak biraz polyannacılığa girer gibi.
    Not:Discovery kullanıcısıyım ve abartmıyorum discovery'nin kasası o kasayı 2 ye katlar.''

necobaba70 - ''alma kardeşim. Telefon uykudayken bildirim mesaj gelmemesi nedir yaa... lenovo servisi araya araya bi kaldım telefonu düşmez bi türlü 1 saat sonra telefon düştü. ses kalitesi bozuk. söylediği talimatları yaptım yine durum öyle dedim. servise gönderin o zaman diyor.1 haftalık tel servise mi gider yaa''

suprose - ''Bugün itibari ile bu telefondan kurtuldum. Hayatımda bu kadar berbat bataryası olan bir telefon kullanmadım. Ayrıca recovery menüsü falan lollipop güncellemsiyle wifi falan çalışmaması. 1 haftada zindan etti hayatı bana. Nexus 5 aldım android 5.1.1 ile mutluyum. Android 6.0 'ın betası bile indirilmeye açık nexus 5 için. Nexus 5'inde bataryası 2300mah ama vibe x2'nin 2.5 katı pil performansı aldım.''

dynner- ''Arkadaşlar ben LG G2 den bu cihaza geçtim ancak hoşuma gitmedi G2 ye geri döndüm, Turkcellden aldım 1320 TL faturası duruyor 5 gun önce kesildi TURKCELL ve KVK Garantili 2 yıl olarak.''

bu vibe x2 yorumları uzar gider,o yüzden sende bu sayfadan uza git kirlilik yapma kullanmadığın tlfn hakkında yorum yapma, kullananlar memnun sen gelip kendini tatmin ediyosun. vibe x2 ekranı lg üretiyor yazmışsın gorilla glass koruması bile yok, tırnak değse çizilecek ekran, bu zamanda 8 gb hafızalı tlfn üreten kaliteli firma kalmadı başka,üretilenlerde çoluk çoçuğa hediye olsun hevesini alsın diye satın alınan alt model tlfnlar. hadi hafızayı geç vibe x2 nin şarjı faciadır,kendi tlfonun sayfasında takılırsan orda ki batarya yorumlarını görürsün.
    neyse daha fazla konu kirlenmesin bırak telefonu kullananlar yorum yapsın.

• Arkadaşlar bu gorilla glass için ekran filmine gerek var mı acaba? Yoksa ekranı kaplatmasak telefonu düşürme dışında bir sıkıntı olmaz mı?

• Kamera performansı hakkında fikir sahibi olmak için aşağıdaki linke bakabilirsiniz.
    http://www.teknogezgin.com/asus-zenfone-2-laser-kamera-performansi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok6666

Ekran resmi yakalamanın pratik yolunu buldum
    (Ayarlar - asus özelleştirilmiş ayarlar - yeni uygulamalar tukşu - ekranı yakalamak için domunmaya devam edin ) seçin sağ alt taraftaki kare şeklindeki dokunmatik tuşa 2 saniye basılı tutun ekran resmini çekiyor.

Bu cihazda otg veya mhl desteği varmı test eden varmı ben bulamadım telefonu usb ile tv ye bağlayıp hafıza kartındaki videoyu tv de oynatacaktım olmadı samsunglarda usb yardımcı uygulamaları sečeneği vardı.Mhl desteği varsa süper olurdu...

buradaki videoyu izlemeni tavsiye ederim otg desteği hakkında

• Mega Zeka kullanıcısına yanıt
    paylaşım için sağol otg kablo ile usb hafıza kartı takmışlar otg desteği var.
    Ama benim sorunum daha farklı usb kablosuyla telefon veya telefondaki sd karttaki video mp3 leri araba teybi veya televizyonda açmak samsung bazı modellerinde ve general mobilde bu mümkün oluyordu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

MTK işlemciler artik eskisi gibi değil.
    Mtk6595ten itibaren bütün işlemcileri stabil.
    Mtk6592 ve düşük serilerde garip problemler vardı ama mediatek bu sorunları çözdü.
    Şebeke çekimi, kamera problemleri vs vs gibi.
    P70, vibe x2 a7000 arasında en stabil çalışan modeli A7000 şuan. Neredeyse problemsiz denebilir. Neyse almissiniz artik. Geçmiş olsun.

a7000 dediğiniz model 8gb dahili hafızalı, 8 mp arka kameralı ayrıca gorilla glass olmayan ekrana sahip bir telefon. zf2 laser 16 gb dahili hafızalı,13 mp arka kameralı,ayrıca en son çıkan gorilla glass 4 korumalı ekrana sahip. burda kararsız insanları yanıltmaya hakkınız yok.

kime göre stabil,neye göre stabil, bu zamanda 8 gb dahili hafızalı tlfn almayı mantıklı bulmanız zaten olaya taraflı yaklaştığınızı gösteriyor.

p70 4000 mah pili var güya ama forumlarına girin kullanıcıları şarjın kısa sürede bitmesinden şikyetçi,sanki 4000 değilde 2500 mah gibi süreler alıyoruz yazıyolar,ayrıca kamera çekimleri ortalamayı bırakın vasatın altında diyor çoğunluk.

vibe x2 deseniz hafıza kartı girişi bile yok,ince yapıcam diye şekile önem vermiş içerik yok,kullananlar günde 2 kere şarja taktığından şikayetçi,ayrıca fiyatı 150 tl daha pahalı.ayrıca bunlar bataryası çıkmayan telefonlar, yanınızda bir yedek batarya taşıyabilme veya batarya ölmeye başladığında servise 100 lerce tl verip değiştirtmek yerine alıp kendinizin takabilmesi büyük özgürlüktür.

kısacası herşey bir bütündür,sadece işlemciye bakarak karar vermek ,çoçukların arabaların camına kafalarını yapıştırıp hız kadranını görmeye çalışıp ,oo bunda 250 yazıyo,aa bunda 300 yazıyo olum bu daha iyimiş demeleriyle aynı mantık .

almayı düşünen arkadaşlar yapmanız gereken tek şey 800 tl lik bütçeniz varsa o fiyata yakın tüm telefonları sıralayın ve tek tek forumlarda ki kullanıcı yorumlarına kulak verin. gidin teknoloji mağazalarına elinize alın kurcalayın öyle karar verin. hiç bir telefon kağıt üstü özellikleriyle alınmamalı,ne yazdığı ve gerçekte size ne verdiği önemli.

A7000 dediğin model stabil. 8gb hafızası olması biseyi değiştirmez. Hafıza kartı takilabiliyor en azından. Ayrıca uygulamaları SD karta aktarma biliyorsun. P70lerin bazılarında bu problem var. Vibe x2yi hic onermedim zaten.
    İçlerinde en stabil ürünün A7000 olduğunu zaten söyledim. GG var diye alin ASusu 799a.
    GG var diye kendinizi tatmin edersiniz Snapdragonun çöp 410 işlemcisine 799TL vermekle. Pardon çöp bile değil. Çöpe hakaret olmasın

quote:

Kötülemek değil de F/P yazılması yanlış.
    799 etmez o cihaz.

lenovo a7000 sahibi olmanın pişmanlığıyla insan demek ki böyle nereye saldıracağını bilemiyor :)

ne oldu neye sinirlendin sen böyle bakim, 8gb dahili hafızalı ,8 mp kameralı,gorilla glass olmayan ekranlı telefonunla mutlu edemedin mi kendini ? keşke lenovo değilde bende bunu alsaydım demenin pişmanlığıyla forumlarda kendini tatmin mi ediyosun :) yazık ilişmeyin çoçuğa,köşede sessizce ama o f/p değil bana ne bana ne f/p değil diyerek kendini avutmaya çalışsın :)

Zenfone 2yi de millet övüyordu. Yok şarj sorunu yok kasa açıklığı. Görürüm aglamani yakin zamanda. Gidin çöpe para verin. Unlu bi edebiyatcinin bi lafı var. Türkler para kazanmayı biliyor ama harcamayı bilmiyor diye. Aha karşımda o güruhtan bi zerzevat.
    8 GB dediğin telefonun ekranını LG üretiyor.
    Kamerası gayet yeterli. Alin beyler alin.

Not:
    Lenovo A7000 sahibi değilim. Vibe x2 sahibiyim.
    Senin gibi aldığım ürünü yuceltmeye calismiyorum. Objektif davraniyorum. Hitabında dikkat et abin yaşındayım
    Annen baban hitap ogretmediyse ben ogretirim. Ankaradayim Etlikte.

herşeyi bilip bilmeden konuştuğun daha yaşımı bilmeden abin yaşındayım demenden belli ki bu ergen konuşmalarınla ortaokul çoçuklarının abisi olacak yaşdasındır diye tahmin ediyorum.
    vibe x2 kullanıcısıyım demişsin, donanımhaberde daha sadece ilk sayfada yer alan yorumlardan örnekler sana, dvmına bakıcak kadar boş vaktim yok

Iconic - ''Hocam bırak allah aşkına,lenovo vibe x2 serüveni 1 günde bitti benim için.
    Vatana gittim bu sabah almak niyetiyle,telefonu iyi ki internet üzerinden sipariş etmemişim...Allah aşkına o nasıl bi kasa öyle ya?Oyuncak gibi telefon hayatımda bu kadar kötü bi telefon kasası görmedim desem yeridir,arayüze hiç değinmiyorum zaten bütün uygulamalar ana ekranda falan
    İçimde patladı açıkçası,kapıdan çıkarken iphone standına doğru yöneldim ve gerçekten kalite diye bağırıyor telefon,şu saatten sonra iphone dışı almak biraz polyannacılığa girer gibi.
    Not:Discovery kullanıcısıyım ve abartmıyorum discovery'nin kasası o kasayı 2 ye katlar.''

necobaba70 - ''alma kardeşim. Telefon uykudayken bildirim mesaj gelmemesi nedir yaa... lenovo servisi araya araya bi kaldım telefonu düşmez bi türlü 1 saat sonra telefon düştü. ses kalitesi bozuk. söylediği talimatları yaptım yine durum öyle dedim. servise gönderin o zaman diyor.1 haftalık tel servise mi gider yaa''

suprose - ''Bugün itibari ile bu telefondan kurtuldum. Hayatımda bu kadar berbat bataryası olan bir telefon kullanmadım. Ayrıca recovery menüsü falan lollipop güncellemsiyle wifi falan çalışmaması. 1 haftada zindan etti hayatı bana. Nexus 5 aldım android 5.1.1 ile mutluyum. Android 6.0 'ın betası bile indirilmeye açık nexus 5 için. Nexus 5'inde bataryası 2300mah ama vibe x2'nin 2.5 katı pil performansı aldım.''

dynner- ''Arkadaşlar ben LG G2 den bu cihaza geçtim ancak hoşuma gitmedi G2 ye geri döndüm, Turkcellden aldım 1320 TL faturası duruyor 5 gun önce kesildi TURKCELL ve KVK Garantili 2 yıl olarak.''

bu vibe x2 yorumları uzar gider,o yüzden sende bu sayfadan uza git kirlilik yapma kullanmadığın tlfn hakkında yorum yapma, kullananlar memnun sen gelip kendini tatmin ediyosun. vibe x2 ekranı lg üretiyor yazmışsın gorilla glass koruması bile yok, tırnak değse çizilecek ekran, bu zamanda 8 gb hafızalı tlfn üreten kaliteli firma kalmadı başka,üretilenlerde çoluk çoçuğa hediye olsun hevesini alsın diye satın alınan alt model tlfnlar. hadi hafızayı geç vibe x2 nin şarjı faciadır,kendi tlfonun sayfasında takılırsan orda ki batarya yorumlarını görürsün.
    neyse daha fazla konu kirlenmesin bırak telefonu kullananlar yorum yapsın.

Kizdirmayin küçük enisteyi.
    Benim vibe x2 önerdiğimi nerde gördün de vibe x2 şikayetlerini gosteriyorsun. Boşuna zahmet etmissin. Ben A7000 onerdim. Hem ucuz hem stabil. Yazdiklarimi okumaya yetecek kadar zekan yok sanirim. Ben goremedim nerede vibe x2 onermişim. Ben senin gibi kendi kullandığım ürünü övecek kadar akil yoksunu değilim koçum.
    Abin yaşındayım. Terbiyeli ol.
    Belli yeni uyesin. Asus çalışanı misin? Ekmek parası diyorsan yazmayın.

Bak.
     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]
    A7000 iyi telefon ;). Bunlar hep cahillikten. Oku biraz oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 22 Ekim 2015; 21:02:56 >

• android 6.0 alacak olan asus modelleri

5.5 var 6 var ama 5' neden yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 22 Ekim 2015; 21:14:18 >

• Resimlere baktım kamerasıyla önplana çıkan bir telefondan daha iyi performans bekliyo insan ister istemez kamerada samsunglar daha başarılı diğer firmalara göre özellikle s5 s6 kamerası süper

• Evet 5"e , android M gelmeyecekse ...bu telefon ölü doğmuştur...
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt
    Birader uzatma yürü git işine ya. Seni burda kimse kaale almıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: smartcell

Evet 5"e , android M gelmeyecekse ...bu telefon ölü doğmuştur...

Laser ın 5 ile 5.5 olanı arasında pil kapasite dışında hiç bir fark yok. Ya ikisi de güncelleme alır yada hiç biri almaz. O haber zaten tahmini. Bence zenfone 2 bağlılarının hepsi 6.0 güncellemesi alacak.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.