Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
229.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar asıl istediğim telefon lg g4 ama asusa göre 600tl falan fark var.benim için önemli olan fotoğraf ve video kalitesi.asus lazer videoları izledim youtubede orada fenada işler yapmamış ama forumdaki genel kanı sanırsam iyi fotograf çekmediği? bu telde 1080p 60 fps video kaydı var mı mesala? performansı elbet yeterlidir zaten , daha detaylı fotoğraflar paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar
  • Bugün a5 aldık kayınçoya çektikleri resimleri karşılaştırdım düşük ışıkta oda vasat kumlanma oluyor telefonların genel sorunu heralde güneş 3 gündür çıkmıyor test edemedim hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • here_1967 kullanıcısına yanıt
    Ankara'da maltepenin oralarda satılıyor bildiğim kadarıyla.

• Arkadaşlar 21 inde bende vatandan goldunu aldım. 3 gün oldu. Yeteri kadar video paylaşılmış sagilun. Orta segment bi telefon arayan işimi görsün yeter diyenler için ideal diyorum. Dün aksam 9 da sarjdn çektim su an gece 1 ve şarj %18 :) s4 ü günde 2 kez sarja taktigimi varsayarsak gayet iyi benim için.
    ( Bu fiyata bu performans mantığıyla günü çıkarmasa da ses çıkaracak değilim orası ayrı )

Birde çok beğendim özellik olarak malzeme kalitesini diyim. Ben s4 umu her düşürdüğümde parçalandı korkusuyla yasıyordum. Asus öyle bi arka kapak yapmış ki kurşun testi yapasim var çok hoşuma gitti rahat takiliyorum artik asus beni düşünmüş

Bide bisey sormak istiyorum.. telefon da clean master pidgin free falan içinde vardı. Clean master la cihazı rahatlat diyorum ama yine 1 gb çıkıyor celan master da. Bi ise yaramıyor mu acaba program? Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha456 -- 25 Ekim 2015; 1:21:12 >

• Bir arkadaşıma önerdim 5.5'' lik modelini umarım mahcup olmam herkes memnun sanırım telefondan. 5,5'' modeli daha pahalı ama batarya ve ekran kalitesi olarak fark varmış bu farka değer diye 5.5'' modelini önerdim. İyi yapmış mıyım?
  • Son bir haftadır chrome'da gezinirken anlık takılmalar yaşıyorum. Var mıdır aynı şeyi yaşayan?

• Chromede bendede durduk yere takılmalar oluyor malesef.

• Dostlar ben tarayıcı olarak opera kullanıyorum (opera mini değil sadece opera) hiç takılma ve problem yaşamadım çok stabil çalışıyor sizde opera indirin.

• Ben S3 kullanıyorum. Kaliteli bir kulaklık ile müzik dinliyorum. Ses kalitesi çok iyi wolfson ses çipi var. Bu telefona geçsem ses kalitesi olarak S3 ü ararmıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eros68 kullanıcısına yanıt
    Kulaklık seskalitesini bilmem ama kulaklık ses seviyesi samsungtan iyi oldukca yüksek ses veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 25 Ekim 2015; 18:39:27 >
  • bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    Ben normal tarayicisindan memnunum bi deneyin ister

• talha456 T kullanıcısına yanıt
    Şu ana ekrandaki kameranın solunda olan mı?

• Aynen tam olarak o. Tarayıcı yazıyor zayen. Gecisleri, favori sayfalar kayıtlı sayfalar falan var baya kullanışlı bisey. Normalde chrome kullanırım bunu inceleyince sildim yer kaplamasın diye. Hızlı da kasma olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha456 -- 25 Ekim 2015; 20:59:15 >
  • Bohemians B kullanıcısına yanıt
    Hocam opera'yı denediniz mi?

• hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Yok hocam denemedim daha.

• talha456 T kullanıcısına yanıt
    Tüm yüklü uygulamaları silebiliyor muyuz?

• 5.5 olanı 599TL olursa gayet de F/P olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondaki video mp3 leri usb ablosu ile televizyon veya araba teybiyle paylaşmanın yolunu buldum sonunda.
    Ayarlar - Diğer - dijital ortam sunucusunu seçip aktif edin tv hafızayı görüyor videoları oynatıyor.Bunu yaparken usb kablo televizyona bağlı olmalı çok işime yaradı.Mhl koblo test eden varmı destekliyormu?
    Bazıları zenfonelerde şarj sorunu var demiş ama şarjı çok iyi dayanıyor ilk defa bir telefon 10 saat şarj etmeden kullanıyorum gerçek batarya süresinde samsungu ikiye katlar bu telefon.

• bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzu iyi günlerde kullanın hocam. Kaç inçlik olanını kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar teknosada 5.5 inclik 999
    Asuaun kendi siteain 5.0 inclik olan 799 aralarin oyle ahim sahim fark varmi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.