Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
229.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hep mi oluyor bu sıkıntı acaba?
    Bende de kulaklık takılıyken biri arayınca sesim karşıya gitmiyor, mikrofon kendini devre dışı bırakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 2 Laser ın 5.5 inçlik versiyonu 100 tl indirime girmiş.
    Asus e shop ta 899 tl. Ayrıca alışverişten sonra 20 tl çek veriyor.
    Bende asus e shop tan aldım, 1.5 günde evime ulaştı. Sorunsuz diyebilirim.
    Almak isteyenler kaçırmasın bence. Çünkü seçimden sonra telefon zamları gelebilir.
  • here_1967 kullanıcısına yanıt
    Seçimden sonra kesin olmamakla beraber doların biraz daha düşüp dolar bazlı satılan ürünlerin fiyatında düşüş olma ihtimalide var. Artı yılbaşıda yaklaşıyor. Stokları eritmek için teknoloji mağazalarının indirimleride olacaktır diye düşünüyorum. :) tabi hepsi şimdilik kurgudan ibaret. Şimdilik pusuda bekliyorum. Fiyat düşünce alacağım inşallah. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: here_1967

Zenfone 2 Laser ın 5.5 inçlik versiyonu 100 tl indirime girmiş.
    Asus e shop ta 899 tl. Ayrıca alışverişten sonra 20 tl çek veriyor.
    Bende asus e shop tan aldım, 1.5 günde evime ulaştı. Sorunsuz diyebilirim.
    Almak isteyenler kaçırmasın bence. Çünkü seçimden sonra telefon zamları gelebilir.

5 inch de 699 tl ye düşerse çok tatlı olur.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 700 lira olursa tadından yenmez. Tam fiyatını bulmuş olur.

• Bohemians B kullanıcısına yanıt
    Evet hep olmakta normal cagriyi cozdum guc dugmesini aktiflestirince kapaniyor ama whatsapta guc dugmesiyle kapanmiyor kulaklikla henuz denemedim umarim olmuyordur sisin gibi 😊

• 5.5 inç olan model full hd olaydı iydi diyecektim ama o zamanda performans düşer
  • 5.5 inç le bunun arasınd tek fark ekran boyutu, pil kapasitesini fark olarak görmüyorum çünkü o ekrana bağlı güç tüketimini dengelemek için farklı olmak zorunda.Bu farkın 200 lira etmeyeceğini asus da anladı heralde. Büyük olanı 100 lira indirdi. Şimdi aradaki fark 100 lira. Bence iyi oldu. Fiyatların düşeceğini falan beklemeyin,zira zenfone go nun hatta zenfone zenfone4 ve 5 in satıldığı pazarda laserin o fiyat bandına inmesi mümkün değil.

• Güneşi havada resim çektim en sonunda ama kendi programıyla değil başka programla
     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]

Alttakinide kendi uygulamasıyla çektim
     Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 28 Ekim 2015; 17:43:57 >

• Arkadaşlar kapaklı kılıf aldım da, bu telefon şu zencircle uygulamasını nasıl otomatik etkinleştiriyor anlamış değilim. Telefon kapaklı kılıf aldığımı nereden anlıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bohemians

Arkadaşlar kapaklı kılıf aldım da, bu telefon şu zencircle uygulamasını nasıl otomatik etkinleştiriyor anlamış değilim. Telefon kapaklı kılıf aldığımı nereden anlıyor?

Yanlış bilmiyorsam telefonda hall sensorü var. kılıfı kapatınca otomatik olarak devreye giriyor.

• 6inc halen yok
    Evet hal sensörüyle kapağın yönünü bile tesbit ediyor kılıftaki mıknatıslar hal sensörünü uyarıyor kılıf programı başlıyor .

• Nadiren de olsa "harici depolama alanı eklendi" diye bildirim alıyorum. Var mı aynı şeyi yaşayıp da çözüm bulan?

• bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    Kapak kapalıyken gelen çağrıda konuştuktan sonra konuşmayı nasıl sonlandırıyoruz? Mecburen kapağı açmak mı gerekiyor?

Bu hata bendede oluyor normalde usb kabloyla telefonu pc ye bağladığımızda hafıza kartı doğrudan pc ye bağlanır çektiğiğimizde bu uyarıyı verir bu telefonda durduk yere bu uyarıyı veriyor ilerde artarsa sorun çıkarabilecek bir durum.

Kılıf kapalıyken çift tıkladığımızda ekran gelmeli ama gelmiyor asus bir hata yapmış ama kılıfı açmana gerek yok güç düğmesine basınca ekran geliyor kapatabiliyorsun veya erişebilirlikten güç dügmesini çağrı sonlandırma düğmesi yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 30 Ekim 2015; 18:40:37 >
  • bozok6666 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için. Umalım da bir sorun çıkmasın ileride.

• arkadaşlar telefon masada duruyorken video da veya başka bişeyde ses kısmak mümkün değil..İllaki telefonu elimize mi almak gerekiyor?
  • ergoben E kullanıcısına yanıt
    Evet ben de çok uyuz oluyorum şu ses açma-kısma olayına... Ya ayarlardan ses ve bildirim kısmından sesi ayarlamak gerekiyor, ya da telefonu masadan kaldırıp arkadan halledilecek... Hiç pratik değil.

• Yukardan inen pencerede parlaklık ayarı varya keşke onun altında da ses ayarı olsa da herseferinde arkadaki tuşları kullanmak zorunda kalmasak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.