Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
229.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yokolebiri

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde
    MTK işlemciler artik eskisi gibi değil.
    Mtk6595ten itibaren bütün işlemcileri stabil.
    Mtk6592 ve düşük serilerde garip problemler vardı ama mediatek bu sorunları çözdü.
    Şebeke çekimi, kamera problemleri vs vs gibi.
    P70, vibe x2 a7000 arasında en stabil çalışan modeli A7000 şuan. Neredeyse problemsiz denebilir. Neyse almissiniz artik. Geçmiş olsun.

a7000 dediğiniz model 8gb dahili hafızalı, 8 mp arka kameralı ayrıca gorilla glass olmayan ekrana sahip bir telefon. zf2 laser 16 gb dahili hafızalı,13 mp arka kameralı,ayrıca en son çıkan gorilla glass 4 korumalı ekrana sahip. burda kararsız insanları yanıltmaya hakkınız yok.

kime göre stabil,neye göre stabil, bu zamanda 8 gb dahili hafızalı tlfn almayı mantıklı bulmanız zaten olaya taraflı yaklaştığınızı gösteriyor.

p70 4000 mah pili var güya ama forumlarına girin kullanıcıları şarjın kısa sürede bitmesinden şikyetçi,sanki 4000 değilde 2500 mah gibi süreler alıyoruz yazıyolar,ayrıca kamera çekimleri ortalamayı bırakın vasatın altında diyor çoğunluk.

vibe x2 deseniz hafıza kartı girişi bile yok,ince yapıcam diye şekile önem vermiş içerik yok,kullananlar günde 2 kere şarja taktığından şikayetçi,ayrıca fiyatı 150 tl daha pahalı.ayrıca bunlar bataryası çıkmayan telefonlar, yanınızda bir yedek batarya taşıyabilme veya batarya ölmeye başladığında servise 100 lerce tl verip değiştirtmek yerine alıp kendinizin takabilmesi büyük özgürlüktür.

kısacası herşey bir bütündür,sadece işlemciye bakarak karar vermek ,çoçukların arabaların camına kafalarını yapıştırıp hız kadranını görmeye çalışıp ,oo bunda 250 yazıyo,aa bunda 300 yazıyo olum bu daha iyimiş demeleriyle aynı mantık .

almayı düşünen arkadaşlar yapmanız gereken tek şey 800 tl lik bütçeniz varsa o fiyata yakın tüm telefonları sıralayın ve tek tek forumlarda ki kullanıcı yorumlarına kulak verin. gidin teknoloji mağazalarına elinize alın kurcalayın öyle karar verin. hiç bir telefon kağıt üstü özellikleriyle alınmamalı,ne yazdığı ve gerçekte size ne verdiği önemli.

+1

Bu fiyata kalite olarak gayet güzel telefon Zenfone 2 Laser.Ayrıca aynı fiyata güncelleme almayan 1gb ramli samsung alınacağına kesinlikle Zenfone 2 Laser alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Mtk6592 ve düşük serilerde garip problemler vardı ama mediatek bu sorunları çözdü.
    P70, vibe x2 a7000 arasında en stabil çalışan modeli A7000 şuan. Neredeyse problemsiz denebilir. Neyse almissiniz artik. Geçmiş olsun.

a7000 dediğiniz model 8gb dahili hafızalı, 8 mp arka kameralı ayrıca gorilla glass olmayan ekrana sahip bir telefon. zf2 laser 16 gb dahili hafızalı,13 mp arka kameralı,ayrıca en son çıkan gorilla glass 4 korumalı ekrana sahip. burda kararsız insanları yanıltmaya hakkınız yok.

kime göre stabil,neye göre stabil, bu zamanda 8 gb dahili hafızalı tlfn almayı mantıklı bulmanız zaten olaya taraflı yaklaştığınızı gösteriyor.

p70 4000 mah pili var güya ama forumlarına girin kullanıcıları şarjın kısa sürede bitmesinden şikyetçi,sanki 4000 değilde 2500 mah gibi süreler alıyoruz yazıyolar,ayrıca kamera çekimleri ortalamayı bırakın vasatın altında diyor çoğunluk.

vibe x2 deseniz hafıza kartı girişi bile yok,ince yapıcam diye şekile önem vermiş içerik yok,kullananlar günde 2 kere şarja taktığından şikayetçi,ayrıca fiyatı 150 tl daha pahalı.ayrıca bunlar bataryası çıkmayan telefonlar, yanınızda bir yedek batarya taşıyabilme veya batarya ölmeye başladığında servise 100 lerce tl verip değiştirtmek yerine alıp kendinizin takabilmesi büyük özgürlüktür.

kısacası herşey bir bütündür,sadece işlemciye bakarak karar vermek ,çoçukların arabaların camına kafalarını yapıştırıp hız kadranını görmeye çalışıp ,oo bunda 250 yazıyo,aa bunda 300 yazıyo olum bu daha iyimiş demeleriyle aynı mantık .

almayı düşünen arkadaşlar yapmanız gereken tek şey 800 tl lik bütçeniz varsa o fiyata yakın tüm telefonları sıralayın ve tek tek forumlarda ki kullanıcı yorumlarına kulak verin. gidin teknoloji mağazalarına elinize alın kurcalayın öyle karar verin. hiç bir telefon kağıt üstü özellikleriyle alınmamalı,ne yazdığı ve gerçekte size ne verdiği önemli.

A7000 dediğin model stabil. 8gb hafızası olması biseyi değiştirmez. Hafıza kartı takilabiliyor en azından. Ayrıca uygulamaları SD karta aktarma biliyorsun. P70lerin bazılarında bu problem var. Vibe x2yi hic onermedim zaten.
    İçlerinde en stabil ürünün A7000 olduğunu zaten söyledim. GG var diye alin ASusu 799a.
    GG var diye kendinizi tatmin edersiniz Snapdragonun çöp 410 işlemcisine 799TL vermekle. Pardon çöp bile değil. Çöpe hakaret olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon 2 saat önce geldi oyun falan yükledim telefonu kurcaladım 37 derecede ısınma sorunu yok.
    Telefonla konuşurkenki ses iyi ama ahize sesi açınca çokta iyi değil sesten çok birşey beklemeyin bende s3 neo var onun gibi.

Kamera 13 megapixel denmiş yalan ama kaliteli 8 megapixel ayrıca odaklama hızı yüksek gerçekten .Kapalı havada ev içinde çektim resimler o yüzden tam verim almamış olabilirim s3 neo ile aynı kalitede ama şöyle bir üstünlüğü var ışık ayarı iyi çalışıyor güneşten etkilenip görüntüyü samsung gibi karartmıyor fotoğraf ayarını otomatik hızlıca yapıyor bu yönünü sevdim.
    Ekran parlaklığı ençok endişe ettiğim şeydi içiniz rahat olsun ekran kaliteli ips farklı açılardan bozulmuyor. Dokunmatik iyi hassas s3 neodaki amoledden daha parlak diyebilirim bukadarını beklemiyordum.
    Batarya şarj hızı ampere ile test ettim 1000MA
    gibi yüksek hız çıktı çoğu telde 500ma oluyor s3 neodada 500ma şarj oluyor .
    Batarya testi ve çektiğim resimleri yarın forumda paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 21 Ekim 2015; 13:46:48 >

• 6.cadde kullanıcısına yanıt
    Zenfone 2 Laser Anakonusunda telefon kötülemeyi bırakın gidin başka konu açın kullananlar yorum yapsın.

Anakonuyu mesajlarınızla kirletmeyin lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Zenfone 2 Laser Anakonusunda telefon kötülemeyi bırakın gidin başka konu açın kullananlar yorum yapsın.

Kötülemek değil de F/P yazılması yanlış.
    799 etmez o cihaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

799 etmez o cihaz.

Arkadaşım basbaya kötülüyorsun telefonu. Snapdragon 410 çöpmüş hatta çöpe hakaret olurmuş falan filan ...
    ben asus e shop üzerinden 799 tl ye aldım, 1.5 günde evime geldi. 70 tl lik zenpower da hediye.
    aynı işlemciyi kullanan samsung a5 çıkalı kaç ay oldu hala 1000 tl nin üzerinde.
    asus bedava mı versin ki f/p olsun? Zenpower hediyesiyle f/p bandına oturuyor zaten.
    siz gidin lenovonuzu alın güle güle kullanın konuyu da kirletmeyin.

• 1 yıllık zenfone 6 deneyimimden sonra Zenfone 2 Laser aldım ve yaklaşık 10 gündür kullanıyorum.
    Zen 6 dan da çok memnundum ama büyük telefon kullanmak beni mahvetti, araba kullanırken birini aramak işkence olmuştu.
    196 gr ağırlığında koca telefon cebimde bile rahatsızlık veriyordu. Boyutu dışında zen 6 dan çok memnundum.

Laser modeli çıkınca baktım tam bana göre, iyi ki zenfone 2 almamışım dedim. Bunda bir çok özelliği mevcut hemde 300 tl daha ucuz :)
    Artıları
    _ 5 inç ekrana HD yetiyor, hiç öyle 1080 p lere heveslenmeyin.
    _Zen motion olayı süper. Ekrana çift tık uyut uyandır. Harfler çizerek kamera el feneri mesajlaşma nereye istersen gir.
    _Kamerası zen2 kamerası ile aynı hatta laser gibi bir artısı var. Zen 6 dan zaten çok çok iyi. 800 liralık telefon kameralarının hepsinden iyi bence
    _Ekran TFT mi IPS mi bilmem ama açıları falan iyi, zen 2 ile yan yana getirmiştim media markt ta fark göremedim. Eğer TFT ise bile sorun yok, çünkü pil süresi daha iyi olacak
    _Pili çok iyi gidiyor. Sabah tan gece yatana kadar elimde oyun,internet,wifi vs müzik dinleme harici herşeyi yapıyorum ortalama 5 saat ekran alıyorum. Dün 5.30 saat aldım.
    _Kenarlarının ince olması çok rahat bir tutuş sağlıyor. Küçük telefon büyük rahatlıkmış. 196 gr dan 140 gr a geçmek müthiş :)
    _Modern combat 5 gayet güzel oynatıyor. Boom beach , temp run oynuyorum gayet yeterli.

Eksileri
    Gerçekten eksi bir şey bulamadım, fiyatına göre bence hiç bir eksiği yok.
    Sadece şunu sormak isterim kullanıcı arkadaşlara, WhatsApp resimlerim galeri de gözükmüyor.
    Acaba bir ayarı var da ben mi bulamadım.

Kullandıkça ilerleyen zamanlarda tekrar bir değerlendirme yaparım.
    Almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi here_1967 -- 21 Ekim 2015; 13:24:49 >

• here_1967 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben herhangi bir ayar yapmadım ama bende gözüküyor. İsterseniz galeriye basınca sağ üstte çıkan 3 tane alt alta çizgi var. Ona basın, oradan albümler seçeneğini seçin, belki düzelir.
    Bende de şöyle bir sıkıntı var, mesela whatsapp'tan bir konuşmadan 50+ mesaj gelince konuşmayı açınca 50 okunmamış mesaj yerine konuşmanın en altını açıyor. Ama mesela 10 mesaj gelince böyle bir sıkıntı olmuyor. Var mıdır bir fikri olan?

Hocam ne olmasını bekliyorsunuz peki. Lenovo'nun s580 modeli 600, s60 modeli 700 lira. Şimdi gidip bana demeyin ki bu telefon s60 düzeyinde. Bu telefonu almadan önce s60 düşünüyordum onu da inceledim. S60 bir kere oyuncak gibi durdu elimde, hiç incelemeden kenara yavaşça bıraktım.

• 799 TL ye fena durmuyor, snapdragon 410 sunan icin gayet yeterli bir işlemci, hatta soyle diyeyim sırf gosteris diye 3000 tl verip iphone 6 alanların %70 ine snapdragon 410 hayli hayli yeter, 3000 tl veriyolar kullandıkları arama, whatsapp, facebook bilemedin swarm, instagram. Bunlar icin sp 410 yeter de artar bile. Çok oyun çılgınıyım diyorsan daha üst işlemcilere bakılabilir ama su an guncel oyunları sp 410 oynatır. Çift hat ihtiyacı olanlar , fena resim cekmesin, sarjı cabuk bitmesin, 4g si olsun diyenler icin fena değil gozukuyor. Bu fiyata alternatiflerinden biri ise 800 kusur fiyatlara metal kasalı gene sp410 işlemcili 5.5 inch Huawei ascend g7.
    quote:

quote:

quote:

A7000 dediğin model stabil. 8gb hafızası olması biseyi değiştirmez. Hafıza kartı takilabiliyor en azından. Ayrıca uygulamaları SD karta aktarma biliyorsun. P70lerin bazılarında bu problem var. Vibe x2yi hic onermedim zaten.
    İçlerinde en stabil ürünün A7000 olduğunu zaten söyledim. GG var diye alin ASusu 799a.
    GG var diye kendinizi tatmin edersiniz Snapdragonun çöp 410 işlemcisine 799TL vermekle. Pardon çöp bile değil. Çöpe hakaret olmasın

quote:

799 etmez o cihaz.

lenovo a7000 sahibi olmanın pişmanlığıyla insan demek ki böyle nereye saldıracağını bilemiyor :)

ne oldu neye sinirlendin sen böyle bakim, 8gb dahili hafızalı ,8 mp kameralı,gorilla glass olmayan ekranlı telefonunla mutlu edemedin mi kendini ? keşke lenovo değilde bende bunu alsaydım demenin pişmanlığıyla forumlarda kendini tatmin mi ediyosun :) yazık ilişmeyin çoçuğa,köşede sessizce ama o f/p değil bana ne bana ne f/p değil diyerek kendini avutmaya çalışsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokolebiri -- 21 Ekim 2015; 13:48:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bohemians

Hocam ne olmasını bekliyorsunuz peki. Lenovo'nun s580 modeli 600, s60 modeli 700 lira. Şimdi gidip bana demeyin ki bu telefon s60 düzeyinde. Bu telefonu almadan önce s60 düşünüyordum onu da inceledim. S60 bir kere oyuncak gibi durdu elimde, hiç incelemeden kenara yavaşça bıraktım.

mm de s60 ı ben de inceledim hakkaten maket telefon gibi duruyor.
  • Snapdragon 615 falan daha performanslı işlemci kullansa tam f/p ürünü olurdu .
    şuan için ürün parasının hakkını veriyor ucuz değil pahalıda değil normal fiyat zaten faturaya baktım 600tl gerisi vergi 780tl verdim donma takılma vs ... yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 21 Ekim 2015; 13:50:49 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

799 etmez o cihaz.

lenovo a7000 sahibi olmanın pişmanlığıyla insan demek ki böyle nereye saldıracağını bilemiyor :)

ne oldu neye sinirlendin sen böyle bakim, 8gb dahili hafızalı ,8 mp kameralı,gorilla glass olmayan ekranlı telefonunla mutlu edemedin mi kendini ? keşke lenovo değilde bende bunu alsaydım demenin pişmanlığıyla forumlarda kendini tatmin mi ediyosun :) yazık ilişmeyin çoçuğa,köşede sessizce ama o f/p değil bana ne bana ne f/p değil diyerek kendini avutmaya çalışsın :)

Zenfone 2yi de millet övüyordu. Yok şarj sorunu yok kasa açıklığı. Görürüm aglamani yakin zamanda. Gidin çöpe para verin. Unlu bi edebiyatcinin bi lafı var. Türkler para kazanmayı biliyor ama harcamayı bilmiyor diye. Aha karşımda o güruhtan bi zerzevat.
    8 GB dediğin telefonun ekranını LG üretiyor.
    Kamerası gayet yeterli. Alin beyler alin.

Not:
    Lenovo A7000 sahibi değilim. Vibe x2 sahibiyim.
    Senin gibi aldığım ürünü yuceltmeye calismiyorum. Objektif davraniyorum. Hitabında dikkat et abin yaşındayım
    Annen baban hitap ogretmediyse ben ogretirim. Ankaradayim Etlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 21 Ekim 2015; 15:55:27 >

• Arkadaşlar 1-2 sorum olacak

1) usb 2 ile bilgisayardan sarj oluyormu? oluyorsa kaç saat te bir denermesiniz.
    2) bundaki navagasyon veri indirmeden (şebeke olmadan) kullanılabiliyormu? ( anten var yazıyor ama )
    3) telefonu modem olacak kullanabiliyormusunuz?
    4) mümkünse ev ortamında bir topun havadayken çekilmiş fotosunu eklermisiniz :))) çokmu oldum acep

not : konuyu deneyen arkdaşlar yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remeoo -- 21 Ekim 2015; 16:13:59 >
  • here_1967 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ben de laserciyim, ilk android telefonum. belkide ilk alanlardanım. 899 du ilk başlarda ben bimeksten 840 a almıştım.
    millet demiş ya f/p değil yok ekran yok işlemci..
    bu paraya bu kadar.herşeyi beğenmeyen biri olarak bence tasarım olarak çok güzel. işinizi görmem demiyor.
    çok iyi telefonlar var ama(G4 düşünüyordum) belki vergi, belki dolar yüzünden gereksiz yere çok pahalılar.

sorun için kardeşim galeri de sağdaki üç noktada "albüm göster gizle" var.oradan whatsapp ı seçebilirsin.
  • telefonun teknik özellikleri çok tartışılıyor. hem güzel hem kötü... ama marka kalitesinden hiç haber yok :))
    ---
    benim telefon tamircisi bir tanıdığım var.

--abi telefon lazım dedim ne alayım ne tavsiye edersin...

içerde tamir masasının üstünü gösterdi.. ve şunu ekledi...............ASUS ..ASUS....

HEMEN HEMEN HER MARKA VARDI... BİR ASUS YOKTU :)))
    BEN HALA NOKİA 5800 KULLANICI OLARAK .. tel değiştirme vaktimin geldiğini hisettim ve araştıryorum.

ister inanın... ister inanmayın tercih sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remeoo -- 21 Ekim 2015; 16:11:32 >
  • remeoo kullanıcısına yanıt
    1-usb den şarj olmayan telefon yok gibi ama normalden daha uzun sürer ve bildiğim kadarıyla iphone harici bütün markalar şu anda aynı usb ucu kullanıyor.
    2-evet kullanıyor hücresel veriyi kapat kullan.ben nokia here uygulamasını kullanıyorum.ilk başta türkçe navigasyon sesi ve haritaları indirmen gerekiyor.
    3-evet modem olarak şebeke internetini wifi den yani hotspot özelliği ile paylaşabilirsin.
    4-sorular biraz lüks olmuş.kamera her iş için gayet yeterli.
  • İki saat 20 dakikada %96 dan %68 düştü fena değil okadar uğraşmaya rağmen .Yağmurlu kapalı havada 3 resim çektim kapalı havada çokda iyi değil s5 performansı beklemeyin.

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]

• Tesbit ettiğim diğer olumsuzluklar
    Chrome s3 neoda daha performanslı çalışıyo bunda arasıra donma oluyo masaüstü modda tabi .
    Kulaklık yerindeki hoparlör içerde neden dışarı çıkıntılı yapmamışlarki tuhaf duruyor.

Klavyeden birşey yazarken boşluk tuşuna basmak isterken elim ev şeklindeki tuşa değiyo gıcık bir durum zamanla el alışır heralde .

8 megapixel kameraya 13 demeleri milleti saf yerine koymak.

Hoparlör daha kaliteli olabilirdi.

Antutu 64 bitte 23000 aldı 32 bitte 20000 puan alıyor.

Wifiyi açmak istediğinizde Üst tarafı iki kere aşağı çekmek gerekiyo ilkinde anlamsız bir menü çıkıyor.

Kenarlar çerçeve ince kesinlikle kılıf olmalı düşerse cam dağılır.

İyi tarafları batarya hızlı doluyor . wifi açıkken rahat 6 saat ekran süresi alırım 3 saate %56 oldu.

Ekran dokunmatiği parlaklığı güzel hoş bir tasarımı var kırmızı olanın.

Ekran kapalıyken w yazıp elfenerini açabiliyorum güzel birşey.

Şu ana kadar stabil çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 21 Ekim 2015; 17:52:29 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.