Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
229.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lcfer

Arkadaşlar merhabalar bende bu telefonu almayı düşünüyorum gm 4g arasında kalmıştım çok sayıda kronik vs sorun olduğundam vazgeçtim. Bu telefon ihtiyaçlarımı karşılayacaktır ancak kullanımı olumsuz etkileyecek arayüz donması reset vs sorunu varmı okuduğum kadarıyla yok ama kullanan arkadaşlarında yorumu önemli birde 6.0 ı alacak mı Teşekkürler

1 aydır kullanıyorum , sıfır sorun. Android 6 büyük ihtimalle alacağı söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki sist arayüzü durduruldu deyip takılıyor ancak kapatıp açınca düzeldi. Nedir bu sist?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eros68 kullanıcısına yanıt
    Sistem arayüzü galiba hocam.

• 5 inç mi almalı 5.5 inç mi acele yanıt lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan04

5 inç mi almalı 5.5 inç mi acele yanıt lütfen

arada batarya ve ekran renk farkı varmış.Bataray 2400 den 3000 e çıkıyor ekran daha parlak diyolar.Çok büyük değil bence 5,5 alınabilir. Kendim 5 inç aldım ama sanki 5,5 alsam daha iyiymiş..100 tl fark var
  • ekran da renk ve görüş açısı olarak ben fark göremedim. Teknosa da yan yana getirdim görüş açıları aynı idi.
    100 tl önemsiz bir fark, büyük ekran isteyen 5.5 alsın bence. Yok ben rahat kullanacam diyosan 5 inç.
    5.5 alırsanız kullanıcı yorumlarınızı buraya bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: here_1967

quote:

Orijinalden alıntı: lcfer

Arkadaşlar merhabalar bende bu telefonu almayı düşünüyorum gm 4g arasında kalmıştım çok sayıda kronik vs sorun olduğundam vazgeçtim. Bu telefon ihtiyaçlarımı karşılayacaktır ancak kullanımı olumsuz etkileyecek arayüz donması reset vs sorunu varmı okuduğum kadarıyla yok ama kullanan arkadaşlarında yorumu önemli birde 6.0 ı alacak mı Teşekkürler

1 aydır kullanıyorum , sıfır sorun. Android 6 büyük ihtimalle alacağı söyleniyor.

Teşekkürler. Ekran konusunda tft kullanılıyor galiba 5inç olanda fazla görüntüde fark yoksa tft bildiğim kadarıyla daha iyi pil performansı verir

• merhaba arkadaşlar bende yeni telefon alacağım general mobile one 4g ile asus zenfone 2 laser arasında kaldım siz asus kullananlar olarak ikisi arasında hiç karşılaştirma yaptınızmı hangisini tavsiye edersiniz sizce hangisini almak daha mantıklıdır?
  • arkadaşlar silikon kılıf ve ekran filmi sipariş vermiştim. Şimdi geldi, Ben cam koruyucu sevmiyorum. Filmi henüz takmadım ama silikon kılıf mükemmel gerçekten yok gibi ve elden kayma olayını sıfırlıyor ve tam oturuyor bolluk falan yok, düşünenlere tavsiye ederim. 1 günde istanbula geldi.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-laser-kilif-silikon-yok-gibi-191392836
  • arkadaşlar son ses sizi tatmin ediyormu? çok şakınım bu kadar az ses nasıl çıkar orta seviyenin bile altında ses çıkıyor sizde de öylemi yoksa telefondamı sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bohemians

Evet çok pratik olurdu öyle. Acaba ayarlarda falan yok mudur böyle bir seçenek?

arkadaşlar bu işe bir el atalım hızlı ekrana ses tuşunu nasıl ekleyebiliriz?
  • BalearicVision kullanıcısına yanıt
    S3 neo ve a5 le kıyasladım ses şiddeti aynı telefon için idare eder samsungda ses daha tız zenfonede ses birazdaha derinden geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 3 Kasım 2015; 19:51:59 >
  • tacsiz kral kullanıcısına yanıt
    Bende ikisi arasında kalmıştım zenfone 2 laser aldım iyikide almışım ilk defa bir telefonun şarjı 8 saat dayanıyor normal kullanıcıyı 2 gün bile götürür .Kardeşim discovery 2 aldı bin pişman kendi kendine arama yapıyor konuşurken ses gidiyor , arkadaşımda elite var oda ses görüşme sorunları ve internet kopma sorunlarıyla uğraşıyor 2 gün önce başka iş arkadaşımın discovery side arıza yaptı dokunmatik sorunuyla uğraşıyor rehbere bile giremiyor şarj sorunuda var.

Tek memmun olan heralde benim en küçük kardeşim discovery var o bile birkere şarj girişi yüzünden servise verdi düşún artık.
    Bu dediklerim 1 senelik telefonlarda oluyo ...
    General mobil 4g sayfasına gir birsürü şikayet var hepsi güncelleme bekliyor her markada sorun olur ama 100 telefondan 3 ünde olur generallerin yarısı sorunlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 3 Kasım 2015; 20:13:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

arkadaşlar silikon kılıf ve ekran filmi sipariş vermiştim. Şimdi geldi, Ben cam koruyucu sevmiyorum. Filmi henüz takmadım ama silikon kılıf mükemmel gerçekten yok gibi ve elden kayma olayını sıfırlıyor ve tam oturuyor bolluk falan yok, düşünenlere tavsiye ederim. 1 günde istanbula geldi.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenfone-2-laser-kilif-silikon-yok-gibi-191392836

Kılıf takılı halde bir iki tane resim atar mısınız

• Arkadaşlar bu sadece zenfone laserin 5.5 inçlik modellerinde mi "Sistem arayüzü durduruldu" hatası veriyor. 5.5" inçlik modeli kullanan arkadaşlar cevaplarlarsa memnun olurum.
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Bendeki 5" modeli böyle bir hata vermiyor telefonu güncelledim, sadece 5.5" olanlarında var bu sorun telefonun dilini ingilizce yapınca düzeliyormuş türkiyeye özgü bir hata hala düzelmemiş.

• Arkadaslar şu sistem ara yüzü durduruldu bende de olmak da ve bu sadece şarj %15 in altina düştüğünde oluyor. Teli sarja takmadan kullanmaya devam ettirmiyor. Ayrica tele yarim saat dokunmaz tekrar islem yaptirmaya baslanildiginda tel kapanip tekrar aciliyor ve bu surekli olmak da bunun bir cozumu var mi bi fikriniz var mj

• quote:

Orijinalden alıntı: Doga35_95

Arkadaslar şu sistem ara yüzü durduruldu bende de olmak da ve bu sadece şarj %15 in altina düştüğünde oluyor. Teli sarja takmadan kullanmaya devam ettirmiyor. Ayrica tele yarim saat dokunmaz tekrar islem yaptirmaya baslanildiginda tel kapanip tekrar aciliyor ve bu surekli olmak da bunun bir cozumu var mi bi fikriniz var mj

5 mi 5,5 mu sizin telefonunuz

• ergoben E kullanıcısına yanıt

Alt tarafa kontrol paneli koyan proğramlar var ses açıp kısılabiliyor alt taraftan elinizi yukarı sürükleyince panel açılıyor daha iyileri olabilir google playda normal kontrol paneline bile konabilir benim karşıma ilk bu çıktı.ismi (control panel -smart toogle)
    Ayrıca alt ortada görünen sürükleme yerini ayarlardan küçültüp sağa sola kaydırabiliyoruz klavye kullanımı engellemeyecek biryere koyabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 3 Kasım 2015; 23:05:50 >

• Tesekkur ederim simdilik iş görür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.