Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
57
Favori
229.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben tek hesap girmiştim...
  • s.a arkadaşlar.ben bugün 5,5 inç olan zenfon 2 laser aldım ama bildirim ışığı yok mu bunun ben bulamadım???,yrıca alttaki tuşlar gece karanlıkta görünmüyor o da hoşuma gitmedi,onun dışında şimdilik fena değil..
  • pose744 kullanıcısına yanıt
    Bildirim ışığı var, sol üstte, ama gözle görmek çok zor, adamlar iyi kamufle etmiş. Yerini görebilmek için direkt gelen güneşin üzerine tutun telefonu. Alttaki tuşlar evet karanlıkta hoş olmuyor ama zamanla el alışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon 4 çekirdek mi yoksa 8 çekirdek mi ?
    Bazı siteler 8 çekirdek olduğunu söylüyor.
    http://kiyaslahadi.com/tr/1/545,295/
    http://telefon-karsilastir.com/asus-zenfone-2-laser-ze550kl-vs-sony-xperia-t3
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaSaRCaNS

Telefon 4 çekirdek mi yoksa 8 çekirdek mi ?
    Bazı siteler 8 çekirdek olduğunu söylüyor.
    http://kiyaslahadi.com/tr/1/545,295/
    http://telefon-karsilastir.com/asus-zenfone-2-laser-ze550kl-vs-sony-xperia-t3

Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 işlemci var , bu işlemci 4 çekirdek.

• indirim olsa ben 5" almayı düşünüyorum
  • pose744 kullanıcısına yanıt
    Bildirim ışığını yeşil olarak ayarlarsanız kolay görünür oluyor,ben öyle ayarladım memnunum...
  • Nette gezinirken denk geldi,teknosada 750liraüzeri alımlarda bonus carda 100 lira bonus veriyor. 5,5 inclik modeli 799 liraya geliyor,ekstradan da 90 lira hediye çeki veriyor ama o çek 270 liralık alışverişlerde kullanılabiliyormuş. Almayı düşünen arkadaşlar için işin güzel yanı,internetten ödemeyi yapıp mağazadan teslim alınabiliyor ve yöntemle aldıkları üründe sim kart takıp kullanılsa bile memnun kalınmazsa soru sorulmadan iade edilerek paranızı geri alabiliyorsunuz.Kafasında soru işareti olan arkadaşlar için güzel bir seçenek olduğunu düşünüyorum...

• Fotografları çektikten sonra fark ettim ki 10 mp'le çekim yapıyormuşum

Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi millercoholic -- 11 Kasım 2015; 18:59:10 >

• 5.5 olanından hepsiburada.com kolay iade seçeneğiyle satın aldım. Telefonun kenarında çizik olduğu için dün itibariyle iade ettim. Yaklaşık 10 günlük deneyimimi paylaşmak istiyorum. Telefon güzel, 800-900 liralık telefon gibi değil 1200-1500 liralık telefonların havası ve kalitesi var. Elde bıraktığı his kesinlikle premium. dokunmatik ekranın tepkisi çok iyi. 4 sayfa uygulama yükllü 5. sayfada ise 2 tane uygulama daha var. şöyle söyleyeyim yüklü gelen uygulamaların neredeyse hepsini açtım telefonda en ufak bir takılma veya kararsızlık olmadı. ekran kalitesi iyi, sesi az diyenler var ama tek hoparlörlü telefondan ne kadar ses geliyorsa bu telefondan da o kadar ses geliyor. Ama kalkıpta bu telefonu çift hoparlörlü htc telefonlarla bir tutmamak lazım. Sonuç olarak rahatlıkla kullanılabilecek bir telefon, almak isteyene öneririm. Birde eğer internetten alacaksanız kesinlikle hepsiburada.com'dan alın. Kolay iade seçeneğinin olmasına dikkat edin. 14 gün içinde telefonu beğenmezseniz veye telefonda sorun çıkarsa kolayca iade edebiliyorsunuz. Mesela ben bu telefonu başka bir siteden almış olsaydım böyle kolayca iade edemezdim. Kenarı çizik bir şekilde kullanmak zorunda kalabilirdim. Buna dikkat edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: millercoholic

Bildirim ışığını yeşil olarak ayarlarsanız kolay görünür oluyor,ben öyle ayarladım memnunum...

nasıl yeşil yapacağız bulamadım bi yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pose744

quote:

Orijinalden alıntı: millercoholic

nasıl yeşil yapacağız bulamadım bi yardımcı olursan sevinirim

Ayarlar-ses ve bidirim-uygulama bildirimleri-watsapp-ayarlar(sağ üstte dişli şeklinde)-ışıkları yeşil yaptım...Watsappda bildirim ledinin yanmadığını fark etmiştim,sorun Drupe kullandığım için bildirim okumada sadece drupeye izin vermiştim,asus launcherı da checklediğimde sorun ortadan kalktı...

• çok teşekkür ederim... şimdi de başka bi sorunum var:) telefonla konuşurken ekran hep açık kalıyor,bunun ayarını da bulamadım,normalde kulağa değince kapanır,çekince açılırdı ama bu hep açık kalıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pose744

çok teşekkür ederim... şimdi de başka bi sorunum var:) telefonla konuşurken ekran hep açık kalıyor,bunun ayarını da bulamadım,normalde kulağa değince kapanır,çekince açılırdı ama bu hep açık kalıyor..

Hesap makinesini açın,sırasıyla ,12345+= yazın;cihazınızın test menusu açılacaktır,burdan single test,proximity test yapın,ingilizce bilmiyorsanız elinizin avuçiçini ekranın üst kısmına yaklaştırıp geri kaldırın yeşile döndüyse sensörde sorun yoktur (not:burdan diğer testlerinizi de yapmanızı öneririrm) . Sıkıntı yoksa cihazınızı kapatıp tekrar açmanızı öneririrm,sorun devam ediyorsa muhtemelen kullanıyorsanız ekran koruyucu cam yada filmden kaynaklanıyordur,kaldırmanızı öneririm(zaten cihazda gorillaglass 4 var ki çizilmelere dirençli,düşme durumundaysa koruyucu camlar felan hikaye diye düşünüyorum...)

• 5.5" büyük bence 5" daha kibar oda teknosada yok :((
  • Kullandığım kahve-gold arası 2 milimlik 10 tl'lik silikon kılıf,çok şık duruyor,daha iyi bir kavrama sağlıyor,elden kayma ihtimalini azaltıyor,ön yüzde 2 mmlik yükselti olduğundan direk ekran üzeri düşüşlerde koruma sağlayacaktır.Bugün 4-5 kişi telefonu incelemek istedi

Not:ekranda ki siyah nokta tavanda ki spotun yansımasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi millercoholic -- 11 Kasım 2015; 22:22:29 >

• Bugun technopat'in 50 dakikalık asus 2 laser 5 inch in incelemesi cıkmıs, cihaz hakkında genel olarak olumlu konusmuslar ve kamerasından ovgu ile bahsetmişler, izlemenizi tavsiye ederim, guzel inceleme olmus.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    İzledim, bu model hakkında ki en kapsamlı inceleme videosu olmuş,hatta ayrıca otg videosu da çok güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi millercoholic -- 11 Kasım 2015; 22:54:08 >
  • Arkadaşlar asusun sitesinde 100GBlık google drive alanı için 5 inchlik model belirtilmese de 5 inchliğe de destek sağlanmış,az önce 100 GB lık alanı drive hesabıma tanımladım...
  • Asus zenfone selfie modeline yeni gelen güncellemeyle sistem arayüzü durduruldu hatası giderilmiş. 5.5" laser kullanan arkadaşlar güncellemeleri kontrol edebilirler misiniz? Herhangi bir gelişme var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.