Şimdi Ara

Asus zenfone 2 laser sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumun modeli 5 inç olandan.telefonu alali 1.5 ay oluyor.gece şarja takıyorum.sabah 7 de çıkarıyorum.okula gidiyorum.10 dk müzik dinlersem dinliyorum onun haricinde pek kullanmıyorum.mobil veride kapalı oluyor.ikindi vakti 5'e doğru yüzde 10 oluyor sarj.sarjım bitmesin biri arar diye birsey kullanmiyorum.yani ona ragmen sarj bitiyor.2400 mah batarya bu arada.

Sizce normal mi bu durum,yoksa gercekten cabuk mu bitiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaykTaysın

Telefonumun modeli 5 inç olandan.telefonu alali 1.5 ay oluyor.gece şarja takıyorum.sabah 7 de çıkarıyorum.okula gidiyorum.10 dk müzik dinlersem dinliyorum onun haricinde pek kullanmıyorum.mobil veride kapalı oluyor.ikindi vakti 5'e doğru yüzde 10 oluyor sarj.sarjım bitmesin biri arar diye birsey kullanmiyorum.yani ona ragmen sarj bitiyor.2400 mah batarya bu arada.

Batarya değiştirin.Batarya nız ölmüş olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

Telefonumun modeli 5 inç olandan.telefonu alali 1.5 ay oluyor.gece şarja takıyorum.sabah 7 de çıkarıyorum.okula gidiyorum.10 dk müzik dinlersem dinliyorum onun haricinde pek kullanmıyorum.mobil veride kapalı oluyor.ikindi vakti 5'e doğru yüzde 10 oluyor sarj.sarjım bitmesin biri arar diye birsey kullanmiyorum.yani ona ragmen sarj bitiyor.2400 mah batarya bu arada.

Yani bu kadar çabuk bitmesi anormal.ve telefonu yeni aldım aldığımdan beri böyle. Ne ara öldü batarya.alırken ölü batarya gelebilir mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

Yani bu kadar çabuk bitmesi anormal.ve telefonu yeni aldım aldığımdan beri böyle. Ne ara öldü batarya.alırken ölü batarya gelebilir mi?

Gelebilir belli mi olur.Ama batarya %5 olana kadar sarja takmamak lazım sizde biraz etki etmiş olabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.