Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 2 (sorunların çözümleri- videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
3
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sensör sorunu (arama sonunda ekranınız aydınlanmıyorsa) :
    Yahya Akyolyoutube
    Zenfone 2 sensör sorunu
    https://www.youtube.com/watch?v=ztPRYnGdobM

Çift tıklama ile açılmayan arkadaşlar için:
    Yahya Akyolyoutube
    Zenfone 2 ve G4 çift tıklama (zenmotion vs knock code)
    https://www.youtube.com/watch?v=OTUGVEpBkfM

Arkadaşlarlar zenfone 2 ile ilgili inceleme değil ancak bu tarz videoları sürekli yükleyeceğim.. Mesela bu akşam g4 ile birlikte %100 şarj edip, sabah %kaç şarj yediğini inceleyip sizlere sunacağım..

Lütfen takipte kalın...

(zenfone 2 ile ilgili her türlü sorununuzu yazabilirsiniz)

• tesekkurler
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    1299 tl verip bu telefonu almalımıyım sizce ?

parasına değer mi? fiyat performans ve diğer özelliklere göre kısa bir bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kordem

parasına değer mi? fiyat performans ve diğer özelliklere göre kısa bir bilgi verirseniz sevinirim.

Eğer 1300 lira gibi bir limitiniz varsa ve performans istiyorsanız emin olun daha iyisi yok..

g4,s6,iphone 6 gibi 2-3 bin lira aralığındaki telefonları multitaskingde eziyor zaten.. Ayrıca kamera karşılaştırmam da burda.. 2200 liralık g4 le kapışması :)

https://drive.google.com/folderview?id=0B3Nbe38iJU2RfnpNWjZTUFdtQW5SRjhMZWRmdUY2aWVXY1ZMNm5YMFZ5dC1YZDlzcVdQNlU&usp=sharing

bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

Eğer 1300 lira gibi bir limitiniz varsa ve performans istiyorsanız emin olun daha iyisi yok..

g4,s6,iphone 6 gibi 2-3 bin lira aralığındaki telefonları multitaskingde eziyor zaten.. Ayrıca kamera karşılaştırmam da burda.. 2200 liralık g4 le kapışması :)

https://drive.google.com/folderview?id=0B3Nbe38iJU2RfnpNWjZTUFdtQW5SRjhMZWRmdUY2aWVXY1ZMNm5YMFZ5dC1YZDlzcVdQNlU&usp=sharing

cevap için teşekkürler.

media markette 16 gb olan telefonu inlceledim işlemci numarasını bulamadım ayarlardan, işlemcinin 1.8 GHz olduğunu ve diğer detaylarını
    telefonun hangi menüsüne girip görebiliyoruz ? (benim alacağım tel 2.3ghz olacak heralde aynı menü altındadır.)

screenshot gibi bir foto v.s paylaşırmısn hocam, netten bulamadım bu menüyü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kordem -- 8 Eylül 2015; 20:57:00 >

• quote:

quote:

quote:

cevap için teşekkürler.

media markette 16 gb olan telefonu inlceledim işlemci numarasını bulamadım ayarlardan, işlemcinin 1.8 GHz olduğunu ve diğer detaylarını
    telefonun hangi menüsüne girip görebiliyoruz ? (benim alacağım tel 2.3ghz olacak heralde aynı menü altındadır.)

bu arada fotoğraflarda hiçbir oynama yoksa gerçekten müthiş fark var..

• quote:

quote:

quote:

cevap için teşekkürler.

üzerinde hangi işlemci var onu görmek mi istiyorsunuz hocam tam anlayamadım ?

ayarlar > hakkında > donanım bilgisi > işlemci var.. orda 2.3 Ghz yazar..

ayrıca fotoğraflarda hiçbir oynama yapılmamıştır. Sadece hangi telefona ait oldukları yazıldı. Başka merak ettikleriniz varsa sorun seve seve yanıtlarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus ZenFone 2 Laser [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cihazı dün aldım, çok fazla kurcalayamadım iyi görünüyor şimdilik.

bi kaç sorum olacak. DNS değiştiremiyorum ilk defa bağlanırken bir ağa şifre v.s giriyorum gelişmişten statik seçip dnsleri girince kaydet butonu aktif olmuyor tıklanmıyor yani.

birde bu androidlere önceden eski sürüm olan flash yüklenebiliyordu 5.0.0 andrid gelince, flash player hiç çalışmaz oldu heralde.
    flash eski sürümünü buradan indirmiştim https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html
    güncellemeleri 4de braktı adobe ondan heralde..

• quote:

cihazı dün aldım, çok fazla kurcalayamadım iyi görünüyor şimdilik.

bi kaç sorum olacak. DNS değiştiremiyorum ilk defa bağlanırken bir ağa şifre v.s giriyorum gelişmişten statik seçip dnsleri girince kaydet butonu aktif olmuyor tıklanmıyor yani.

birde bu androidlere önceden eski sürüm olan flash yüklenebiliyordu 5.0.0 andrid gelince, flash player hiç çalışmaz oldu heralde.
    flash eski sürümünü buradan indirmiştim https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html
    güncellemeleri 4de braktı adobe ondan heralde..

flash yüklenmiyor evet.. dns konusunda fikrim yok.

• alınır mı bu telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaya düşen sinek

alınır mı bu telefon

1300 lira gibi bir limitiniz varsa alabileceğiniz en iyi telefondur diyebiliriz hocam.

ayrıca g4le kamera kıyası...https://drive.google.com/folderview?id=0B3Nbe38iJU2RfnpNWjZTUFdtQW5SRjhMZWRmdUY2aWVXY1ZMNm5YMFZ5dC1YZDlzcVdQNlU&usp=sharing
  • quote:

quote:

alınır mı bu telefon

1300 lira gibi bir limitiniz varsa alabileceğiniz en iyi telefondur diyebiliriz hocam.

ayrıca g4le kamera kıyası...https://drive.google.com/folderview?id=0B3Nbe38iJU2RfnpNWjZTUFdtQW5SRjhMZWRmdUY2aWVXY1ZMNm5YMFZ5dC1YZDlzcVdQNlU&usp=sharing

aynen maks 1300 1350 veremem temiz kullansam 4 yıl götürür mü?

• quote:

quote:

quote:

alınır mı bu telefon

aynen maks 1300 1350 veremem temiz kullansam 4 yıl götürür mü?

götürür hocam.. zenfone 2 uzun süre de asusun amiral gemisi kalacak gibi görünüyor. Yani yeni gelen modeller hep daha alt olacak sanırım... Bu yüzden güncelleme falan da sürekli gelecektir.. Sorun olmaz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba. bende de yaklaşık 2buçuk senedir asus zenfone 2 32gb lık versiyonu var performans olarak hiçbir sıkıntım yok diyebilirim. ancak 2 sorun var bunları anlatacağım aynı sorunları yaşayan ve çözüm bulan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim.

1. sorun ön kamera : ön kameram yaklaşık 1 senedir falan yok durduk yere hiçbir sorun yokken kamera uygulamasındaki ön kameraya çevirme butonu yok oldu kamerayla fazla haşır neşir olmadığımdan fazla umursamadım ama ara sıra lazım olmuyor değil. birkaç telefoncuya götürdüm hepsi farklı çözüm önerileri sundu kimi kamera bozuk değişmesi lazım dedi kimi de yazılımsal bi sorun dedi. neyse benim asıl sorunum 2. si yani şarj..

2. sorun : telefonun orijinal şarj kablosu ve adaptörü ile gayet güzel ve hızlı bi şekilde şarj oluyodu nacak orijinal kablosu artık iş görmemeye başladı ucu iyice bozulmuştu ve bende yine orjinal bi samsung telefonun kutusundan çıkan kabloyu kullanmaya başladım ilk zamanlarda oda sıkıntısız çalışıyordu ancak daha sonra oda şarj etmemeye başladı (bu sefer kablo sağlam) son zamanlarda telefonu şarj etmek işkence olmaya başladı. sürekli (desteklenmeyen güç adaptörü) hatası almaya başladım , ilk başlarda kabloyu birkaç defa çıkartıp takınca düzeliyordu hızlı sarj etme modunada geçiyordu ama şimdilerde şarj oluyor yazıyor hızlı şarj moduna geçmiyor , yada şarj oluyor yazıyor ama şarj etmiyor kafayı yemek üzereyim resmen. Ayrıca bugün powerbank aldım (Xiaomi 20000mAh Quick charge 3.0 modeli) ilk denememde baya güzel şarj etti sonraki denemelerimde telefona kabloyu takar takmaz telefon direk kapanmaya başladı sonra telefonu açıp tekrar denediğimde şarj oluyor yazıyor sonra birden şarjı kesiyor. lütfen önerileriniz veya aynı sorunu yaşayıp çözüme ulaşanlarınız varsa benimle de paylaşın lütfen bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

EDİT : konuda bahsettiğim kablo ve powerbanki diğer cihazlarda da denedim gayet stabil çalışıyor ve şarj ediyor hepsi.

• Ato35 A kullanıcısına yanıt
    Ato35 merhaba öncelikle ön kamera sorunun muhtemelen ön kamera soketinin çatlamasına bağlı olduğunu düşünüyorum.Arka kameranın soketi ya da kendisinde sorun olsa zaten kesinlikle kamera uygulamasını açmaz.diğer sorun ise simboard ın takılı olduğu yuvada ya da şarj chipinde sorun olması muhtemeldir.Zenfone2 32 gb seride hızlı şarj özelliği de mevcut muhtemelen biliyorsundur. Eğer bu özellik yoksa şarj chipin sorunludur dostum hülasa bahsi geçen konular anakartından kaynaklı olduğu yüksek ihtimal, dilersen bu hususta sana yardımcı olabilirim, dilersen de güvendiğin bir teknik servise götürebilirsin.
  • ferhatk5334 F kullanıcısına yanıt
    merhaba cevabın için teşekkürler, hızlı şarj özelliğini biliyorum evet yazımda da bahsettim zaten. şarj çipi derken eklediğim görseldeki parçadan mı bahsediyosun ? bir telefoncuya sordum oda bu parçanın arızalı olduğunu söylemiştide. inşallah anakartta sıkıntı yoktur. arızalı parça budur inşallah çünkü yarın parçayı alıp kendim değiştirmeyi düşünüyorum. ASUS ZENFONE 2 (sorunların çözümleri- videolu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ato35 -- 12 Ekim 2017; 2:48:49 >

• Ato35 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dostum, bahse konu olan parçanın şarj ile ilgisi yalnızca iletimi sağlamasıdır.Şarj chip ise anakartın üzerindedir.Umarım sorunun çözülür.Ancak bu parça ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
  • ferhatk5334 F kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözüldü ilgine teşekkür ederim dostum, izmirde yaşayanlar bilir buranın elektronik cenneti çankayadır. dün gittim oraya ve bir önceki mesajda eklediğim görseldeki parçayı 17 tl(önce 20 tl demişti pazarlıkla 17 tlye indi anca ) gibi bi fiyata satın aldım hatta hoparlörde patlaktı onuda 15 tl ye adlım eve gelince kendim değiştirdim ve sorun çözüldü şuan şarj ile ilgili hiçbir sıkıntım kalmadı. Şuan hem önceden sorun çıkaran kabloyla hem de powerbankimle stabil ve hızlı şarj modunda şarj edebiliyorum. hatta şöyle bir detayda var şarj için satın aldığım parçanın üstünde mikrofonda varmış oda yenilenmiş oldu bu sayede. bi telefon konuşması yaptım ve sesimin öncekinden çok daha iyi ve net geldiğini söyledi karşı taraf. bi taşla 2 kuş vurmuş olduk yani :D . sonuç olarak telefoncunun bana sadece şarj soketi ve hoparlör için 80 tl fiyat verdiğini varsayarsak baya bi kardayız. aynı sorunu yaşayan arkadaşlara bi çare olur belki bu yazımız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.