Şimdi Ara

Asus ZenFone 3 Deluxe fiyatı ve çıkış tarihi: İlk kez DonanımHaber’de (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gelirse Ekime kadar, gelmezse o fiyata kimse almaz! Bir de üstüne vergiler, şu bu biniyor! Almak isteyende alamıyor zaten!...

• ekim çok uzak ya.açıkçası tanıtım videolarını izledikten sonra asus zenfone'u beklesem mi dedim ama o zamana kadar çıkarmaz beni şimdiki telefonum.asus zenfone 3 baz versiyonu söylenen donanımla (türkiye için çeşitli kısıtlamalar olmazsa yani) ve 1200 lira civarında çıkarsa tercih edilebilir çünkü donanım ve malzeme kalitesi güzel görünüyor.

• Hayır şunu anlamıyorum, ekimde satacağın telefonu neden 5 ay öncesinden tanıtıyorsun!!!
    bundaki mantık ney çözemiyorum. 5 aya kadaaar atı alan üsküdarı geçer, bulursan alacak birini o fiyata satarsın...

• Her zenfone versiyonunda fiyat ikiye katlaniyor. 4'u 5.000 e mi satacaklar nedir?

• 1000 tl seviyesinde asus gm5 plus a iyi alternatif olur

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Ben sadece vergi diliminden bahsetmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nehalem -- 11 Haziran 2016; 6:39:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yalnız adamlar Haziran gibi telefonu çıkarmayı düşünüyor. Türkiyeyi pek takmadıklarından Kasım gibi gelecek deniliyor. Yoksa 3-4 ay öncesinden bildirme gibi durum yok. İşin garibi Türkiye gibi bir pazarı bu kadar geriye atmalarıdır. Sony, Samsung vs bile Global çıkış tarihini Türkiye'de de sürdürüyor. Garip.

• paralel gelir 1 aya:)

• Asus telefonları genel olarak tercih ediyorum ama tanıtım ile satış arasında bir sene var yeni sezon telefonları tanıtıldı zenfon4 cıktı deluxezs570 kl modeli hala ekimi bekliyor çok saçma büyük eksiklik

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.