Şimdi Ara

Asus ZenFone 3 Deluxe fiyatı ve çıkış tarihi: İlk kez DonanımHaber’de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tombombadil_07

quote:

Orijinalden alıntı: Devan Seaworth

Zenfone 3 düşünüyordum ama 1200tlye bu iş olmaz.

Senin fikrin tabi. 1000 TL ye GM5+ mı? Yoksa Asus Zenfone 3 mü? Asus taki işlemci SD617 nin güncel versiyonu. Kamera en yeni sony sensörü ve artı olarak OIS+EIS, parmak izi okuyucu ve lazer otofokus bunlar için 300 TL daha fazla veririm. Bunlar GM5+ ta yok. Android güncelleme konusunda ise ne zaman yeni android sürümüne geçsem sıkıntılar oldu. O yüzden güncelleme yapmam daha iyi.

Bence zenfone 3 1200 etmeyeceği gibi gm 5+ da 1000 tl etmez, zen 3 999tl, gm5+ 799tl olmalıydı telefonlar olması gerektiğinden çok daha fazla paraya satılıyor, böyle diye diye 3 yıldır Lumia 920 kullanıyorum.

• kimse bu telefona 2500 vermez g5 in fiyatı 2600 e düşmüş bunu alacak adam 300 lira daha koyar s7 alır s7 bir çok yönden bu telefondan üstün tek iyi yanı 2gb fazla ram var bunda s7 kalan her konuda daha iyi 820 koydular diye bişey olmuş bunlara 1800 liradan alınır bu telefon.
  • İkinci Asus telefonumu kullanıyorum. Lg samsung vs.. kullanmış biri olarak Asusu tavsiye ederim. Cidden sağlam kararlı çalışıyor. Tepe modelleri kullananlara tavsiye etmem tabi.

• Zen 3 1099 lira Zen 3 Ultra 1599 lira Zen 3 Deluxe 1999 liradan sat piyasa yıkılır.S7 dururken ve bunlar telefonu çıkarana kadar fiyatı daha da düşecekken kimse zen 3 deluxe almaz.

• Doğmamış çocuğa don biçmek bizim teknoloji editörlerimizin yaptığı en iyi şey daha piyasaya çıkmayan telefonlar hakkında fiyat söylemek bence piyasa için çok büyük etkisi var bu durumun son kullanıcıya yansıması kötü oluyor bildiğiniz gibi LG telefonları çok çabuk fiyat kırpıyor asıl değerine ulaşıyor artık teknoloji haberlerinde telefonlara fiyat biçilmemesi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

İPhonelar çok pahalı diyenleri buraya alalım

Hee ne oldu geldim işte. tekrar söylüyorum apple sizin gibi avanakları çok güzel kazıklıyor

• gelirse ekime gelmezse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kişi zaten eksiklerinden ve pazarlama hatalarından bahsetmiş ama bende demeden edemeyeceğim, böyle güçlü cihazlara 3000mah pil nedir ya? Artık amiral gemisi telefonlarda 4000-5000mah standart olmalı.

• Bu adamların elinin ayarı yok bildigin

• Burada yazılmamış ama 499$ olan başlangıç fiyatı. 64gb hafıza, 4gb ramli olan model. 6gb ram olan 128 ve 256 gblık olanlar. Lütfen yazıyı güncelleyin.

• Aman aman asus mu boşverin gitsin. Görende apple iPhone 7 çıkarıyor sanır. Neymiş ekime gelecekmiş. Hem o paraya gider S7 olmadı iphone 6s alınır.

Asus gözünü çok erken yukarılara dikti hele bir dur bakalım 1000 tl lik telefon üreticisiyken ne oldu hemen 2500 e zıpladın?

• Kimse bu telefona o kadar para vermez.

• Arkadaşlar çok boş eleştiri yapıyorsunuz editörlerde yanlış yapmış fiyat sallamasında. Biraz sabırlı olun herşey belli olsun sonra eleştirin ön yargılı olmayın yok o zamana s7 alırım falan diyosunuz. s7 ile zaten zenfone 3 ün fiyatı bir olmaz.

• ekimde satilmasi ne demek? o tarihte android n cikacak ve adamlar daha yeni marshmallowlu telefonu satmaya hazirlanacaklar.

telefin tanitildigi tarihten en fazla 2 gun sonra satisa cikmali.
  • Eeeeeee heeeeeeeeeee Ekim ayında gelecekmiş. Ölme eşşeğim ölme yaz gelecek. Ekim ayına kadar zaten Samsung Galaxy note 6 bütün piyasayı ele geçirir.

• geçen sene haziranda çıkacak denilen zenfone2 buraya temmuzda geldi
    bunada ekim dediklerine göre artık kasımı bulur nerdeyse sene bitecek bide 2500 satacak
    sizin yapacağınız işin ta ......
  • " Asus Zenfone 3 ve Zenfone 3 Ultra fiyatı Asus cihazın satış fiyatını hatırlanacağı üzere 499 Dolar olarak açıklamıştı ancak ülkemizde uygulanan vergilendirme sistemi, aracı ve satıcı kârları ile birlikte bu rakam, %80 oranında zamlı olarak Türk tüketicisine yansıyabiliyor. ""

Yabancı ülkelerde ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ hariç hepsi yok mu da böyle bir şey deyip duruyorsunuz???

• ekım mantık dısı bır tarıh...neredeyse sene bıtmıs oluyor ,5 ay var daha!..

buda uretım hacımlerının olmadıgını goterıyor,bunu Sony de yapıyor...xperia x ortalıklarda yok daha ,s7 ve g5 ile hemen hemen aynı tarıhlerde duyurulmustu...

özetle; cıhazlar 5 ay ıcınde cıkmadan eskır.z3 ultra,degerlendırılmesı gereken bır cıhaz.

• Demek ki telefon yapmakla olmuyor bu işler. Üretimin de fazla olması lazım. Fazla üretemiyor böyle firmalar demek ki. Bu yüzden yerel firma olarak kalmaya devam edecekler. Samsung ve Lg telefon tanıttıktan sonra en kötü ihtimalle 1 ay içinde hemen hemen dünyanın her yerinde satışa çıkıyorlar.
    5 ay sonra snapdragon 820'de eskimiş olacak ve telefonun 2500 TL gibi kazık bir fiyat ile satışa çıkacağı söyleniyor.
    Güzel telefon olmuş lakin ölü doğmuş ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 30 Mayıs 2016; 22:55:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.