Sizce bekleyip asusmu alayım yok note 5 mi daha ideal olur daha önceden s3 mini kullanmıştım touchwiz sorunluydu hala devam ediyor mu ? sizin fikrinizide almak istedim Aynı zamanda Asus delue modelinin ditayını 500 dolar olarak belirlemişti ülkemize 2000 tl olarak gelir diye düşünüyorum ben Note 5 şu anda 2300 tl seviyesinde
up
Kimse neden yazmamış yav. Aynı konuyu bende açacaktım. Herkese selamlar. Ben Yaklaşık 1 senedir Samsung Galaxy Note 5 kullanıyorum.Kullandığım süreç boyunca Note 5'ten çok memnun kaldım. Android 7.0 geldi. Sanki bir tık yavaşladı gibi.Ancak Note 5 Samsung'un yenilenmiş Touchwizh'i ile birlikte geldiğinden kasma donma abuk subuk hatalar hiçbiriyle karşılaşmadım. Cihazımı değiştirmeyi düşünüyorum. Asus Zenfone 3 daha güncel bir telefon. bir kaç yıl daha note 5 ten daha fazla güncelleme alacaktır diye düşünüyorum.Teyzemde Asus Zenfone3 var. Antutu Bencmark olsun bir çok testte Note 5 galip geliyor. anlamlandıramadığım şu zenfone 3 daha stabil daha akıcı menü arası geçişler uygulama açışları note5 den daha hızlı. İkisi arasında kaldım. Asus Zenfone 3 alsam pişman olur muyum ? Siz değerli üstadlar abiler kardeşler ne düşünüyorsunuz ? Note 5in içini dışını biliyorum.Ekran daha iyi baya baya. ppi veya işlemci daha güçlü gözüküyor. ama zenfone 3 arayüzden mi bilmem daha hızlı ??