Şimdi Ara

Asus zenfone 3 laser nasıl bir telefon?Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almak istiyorum en fazla 1300 TL verebilirim Asus zenfone 3 laser de 1300 TL.Bu telefon nasıl bir telefondur? Performans ı oyun performansı nasıldır?Şarjı uzun gidiyormu?Yani örneğin aralıksız baksan kaç saat gider şarjı diğer telefonlara kıyasla dahami hızlı bitiyor aynı mı yoksa daha mı yavaş bitiyor şarjı?Bu telefon mu yoksa Samsung galaxy j7 mi alayım?

• Vodafone 1349 a zenfone 3 veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onsos1100 O kullanıcısına yanıt
    Zenfone 3 daha mı iyidir? Laser de 4 gb ram var 3 GB ram var laserde daha çok ram var.Bir de Vodafone'dan alırsam Vodafone hatmi kullanmak zorundayım Turkcell kullanamazmiyim?Bir de genel olarak bu telefon nasıldır sizce şarj konusu önemli yanı şarjı çabuk bitmesin bu önemli sıradan olması gerektiği hızda bitsin yoğun kullanımda günü kurtarsın yeter.
  • Bende bu cihazdan alcam. Ama kafamı bişey kurcalıyo Bu telefon 2GB mı Yoksa 4 GB mı çoğu sitede 2 GB yazıyo. Şuan hepsiburadada 1.200 tl
  • __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    Vatanda 1300 lira ve özelliklerinde 4GB ram yazıyor özelliklerinde tabi doğruysa sormak lazım hepsiburada da 2GB ram yazıyor ben telefonu almadım yazın bakıcağım durumlara belki iphone 6 16GB alırım yaza ucuzlarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deepfears

Vatanda 1300 lira ve özelliklerinde 4GB ram yazıyor özelliklerinde tabi doğruysa sormak lazım hepsiburada da 2GB ram yazıyor ben telefonu almadım yazın bakıcağım durumlara belki iphone 6 16GB alırım yaza ucuzlarsa.

Çok ucuz olmaz İphone. Bende İphone 6 Plus alcaktım Vodafone dan vazgeçtim Çünki yazın bende İphone 7 Plus alcam tarifeye ek.

O zamana kadar Asus kullancam Az önce KVK gittim bende orda baktım Ordada 4 GB denildi ama adamlar pek emin olamadı. Yani telefon hakkında pek bilgi sahibi değiller

Telefon satıyosun bilgi sahibi değilsin nasıl iş anlamadım
    Haklısınız hocam bakalım bende eğer iphone ucuzlamazsa artık maksimum 1500TL civarı bir android falan alırım artık yapacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepfears -- 16 Şubat 2017; 17:34:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Haklısınız hocam bakalım bende eğer iphone ucuzlamazsa artık maksimum 1500TL civarı bir android falan alırım artık yapacak birşey yok.

Aldım telefonu aksam. Valla çok beğendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

nerden kaça aldınız ? kaç rammiş ?
    İyi hayırlı olsun kaça aldınız kaç GB ram var?

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

quote:

Kvk dan aldim 1.300 Tl ye Fakat Ram konusunda sanirim 4 Gb ram var

• Dünden beri kullaniyorum. Telefon cok akici,internet hizi cekim gucu guzel. Kamerasi fena degil herkesin işini fazlasiyla gorur. Şarj bugun bana yetti Youtube Facebook Wathsabb İnstagram gibi uygulamalarda bugun ara ara takildim Bikac seferde telefonda gorustum Suan %15 kaldi

Telefonun kasasi cok iyi tipini cok begendim Parasini sonuna kadar hakediyor. Soru varsa alirim

• Ayrica telefon Hepsiburada.com da 1200 TL. Ben beklemek istemedim Hemen gittim elden aldim. Beyaz renk cok yakisiyo. Telefon ondem G2 ye benziyo Arkadan Samsung Ama kalitesi guzel telefonu elimden birakmiyorum

• Eşimde com begendi Hatta oda bitane alabilir. Telefon içime cok sindi valla Butun Ön yargilarim kirildi. Eski teelfonum Lenovo Vibe K5 note dan daha kaliteli malzemesi var.

• quote:

Eşimde com begendi Hatta oda bitane alabilir. Telefon içime cok sindi valla Butun Ön yargilarim kirildi. Eski teelfonum Lenovo Vibe K5 note dan daha kaliteli malzemesi var.

Hocam hayırlı olsun telefonunuz Zenfone 3 laser fiyatı hariç güzel telefon.

Ne kadar ekran süresi aldınız bugün?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Telefonda dokunmatik sorunu yasadiniz mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Telefonda dokunmatik sorunu yasadiniz mi acaba

Hayir cokda guzel dokunmatiği var. Sorunum yok suan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

quote:

Eşimde com begendi Hatta oda bitane alabilir. Telefon içime cok sindi valla Butun Ön yargilarim kirildi. Eski teelfonum Lenovo Vibe K5 note dan daha kaliteli malzemesi var.

Hocam hayırlı olsun telefonunuz Zenfone 3 laser fiyatı hariç güzel telefon.

Ne kadar ekran süresi aldınız bugün?

Goruntu budur. Bugun cok kullanamadim Fiyat konusuna gelince bence şu şartlarda normal Eskiden 2.000 TL ye amiral gemiler satilirdi Şimdi Orta segment telefonlara bu para isteniyor. Dolarin yukselisi yuzunden bunlar Ama bu telefon hakediyor ya parasini. Gm 5 plusdan daha kaliteli bence. Ben magazadan aldim internette daha uygunada bulunabilir Tabi onlarda Asus turkiye garantili olmaz Ithalatci garantili olur. Ben kiydim paraya aldim cokda begendim

Saolun hoxam azdaha bilgi verebilirsiniz sevinirim yakinda almayi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Saolun hoxam azdaha bilgi verebilirsiniz sevinirim yakinda almayi dusunuyorum

Ne öğrenmek istiyosunuz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.