Şimdi Ara

Asus ZenFone 3 (ZE552KL) Detaylı İnceleme [Yazı + Video] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kafa SAR Değeri: 0.493 W/KG (Watt/Kilogram)
    Vücut SAR Değeri: 1.46 W/KG (Watt/Kilogram)

Hocam bu değerler AB değerleridir.
  • bypangea B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, 1.46 biraz yüksek, düşünmek lazım...
    Merhaba .
    Vodafon'dan zenfon3 32 gb aldım . Bu modelde telefon ekranına parmak ile tıklatınca açılma özelliği var mı ? varsa nasıl aktif hale getirebilirim ? Teşekkürler
  • dmaden D kullanıcısına yanıt
    Ayarlar ekranında ZenMotion diye bir menü olacak oradan ayarlayabilirsiniz hocam
    hocam sizce zenfone 3 32gb mi yoksa zenfone 3 laser mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brabber B kullanıcısına yanıt
    Zenfone 3 hocam ZE552KL modeli 4 GB ram olan model
  • mrb asus zenfone 3 ze552kl almayı düşünüyorum. size bir sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim. asus telefonla birlikte gelen bir çok uygulama var bu uygulamaların istemediklerimizi silebiliyormuyuz? işimize yaramayan uygulama kalabalığı eden uygulamaları silme imkanımız varmı ? samsung kendi uygulamalarını sildirtmiyordu bildiğim kadarıyla.
  • ardaolc kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Asus kendi uygulamaları arasında bazılarını sildirtiyor bazılarını izi vermiyor silmeye, eğer silemediğiniz olursa başlatıcı adlı uygulamada başlangıçta durdurup gereksiz ram kullanımına engel olabilirsiniz. Birde aynı soruyu konu altına yazarsanız bende oradan cevaplasam güzel olur başkaları da faydalanmış olur.
  • Arkadaşlar 32 gb 3gb ramli modeli 2.el almayı düşünüyorum.alırken dikkat etmem gereken bişey var mı.acil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin186 kullanıcısına yanıt
    Genel olarak güzel bir cihaz, dikkat edilecek bir husus yok.
  • Cevabınız için teşekkür ederim.telefonu inceledim.gayet güzel bir cihaz.ebat olarak biraz büyük geldi.onun için almadım.içime sinmedi.galiba ze520kl benim için daha ideal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefon hala alınır mı yoksa biraz fazla para verip Nokia 8 almak daha mı mantıklı? OİS benim için önemli. Nokia 8'in kamera performansı çok iyi görünüyor

Nokia 8 SD835 ve biraz daha güncel telefon. Uzun vadeli telefon bakıyorum ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.