Şimdi Ara

Asus Zenfone 4 vs Samsung S3 Mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler.Elimdeki LG T385'i satıp üstüne para koyup;uygun fiyata iyi bir android telefon almaya karar verdim.Bütçem 400-500 lira arası.Başlıktaki iki telefon öne çıkan adaylar ama;belirttiğim aralıktaki diğer android telefon önerilerine de açığım.
    Edit: Görüşlerinizi hemen belirtin.Cumartesi telefonu almaya gideceğim.

• Ikiside alinmaz biraz daha $ koy Zenfone 5 al...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bütçede android değil de wp daha doğru seçim olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 TL den aşağı android tavsiye etmem alcaksan wp tavsiye ederim
  • +1

O fiyata güzel bir wp cihaz alınabilir.

Lumia 820
    Lumia 720
    Lumia 625

Not: Bütçe artırma şansın varsa Zenfone 5 bakabilirsin 70 veya 50 tl de hediye çeki var galibahttp://www.teknosa.com/urunler/125071315/asus-zenfone-5-siyah-akilli-telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 9 Ocak 2015; 11:38:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

+1

Lumia 820
    Lumia 720
    Lumia 625

Not: Bütçe artırma şansın varsa Zenfone 5 bakabilirsin 70 veya 50 tl de hediye çeki var galibahttp://www.teknosa.com/urunler/125071315/asus-zenfone-5-siyah-akilli-telefon

Aynen öyle düşük bütçedeki android ler Max 2 aya rom istiyor s3 mini zaten ölüm1 ay kullandım telefon alana kadar idare edeyim diye hayatımın en çok kasan telefonu oldu allah o telefonu para verip alanlara sabır versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağolun beyler. Nokia Lumia 625,Nokia Lumia 720 ve Nokia Lumia 820'ye whatsapp indirebilir mi?.Ayrıca ve androide indirilen programlarda indirilebilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yalovabelediyespor kullanıcısına yanıt
    Wp market budur burdaki herşeyi indirebilirsiniz

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store
  • Bu arada Nokia Lumia 720'nin şarjı çok idare eder mi ve çok donuyo mu?Eğer donuyorsa hangi uygulamalarda donar?Donunca ne yapmalıyım?
  • Benim kuzen wp aldu (lumia 630 ) hic guzel deil android daha iyi android alacaksanda en az 600 gozden cikaricaksin ben sana (su an kullandigim cihaz) lg l fino oneririm gta ve modern combati asphalt 8 oynatiyo canavar gbi telefon benum onerim fino

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

quote:

+1

Lumia 820
    Lumia 720
    Lumia 625

Aynen öyle düşük bütçedeki android ler Max 2 aya rom istiyor s3 mini zaten ölüm1 ay kullandım telefon alana kadar idare edeyim diye hayatımın en çok kasan telefonu oldu allah o telefonu para verip alanlara sabır versin

Abime hediye ettim. Bi kullanayim dedim. Çok pis kasiyordu

• Zenfone 4
    Lumia 525

• quote:

+1

Lumia 820
    Lumia 720
    Lumia 625

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: ...king...

Benim kuzen wp aldu (lumia 630 ) hic guzel deil android daha iyi android alacaksanda en az 600 gozden cikaricaksin ben sana (su an kullandigim cihaz) lg l fino oneririm gta ve modern combati asphalt 8 oynatiyo canavar gbi telefon benum onerim fino

kötü olan yanlarını sayar mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

quote:

Orijinalden alıntı: ...king...

Benim kuzen wp aldu (lumia 630 ) hic guzel deil android daha iyi android alacaksanda en az 600 gozden cikaricaksin ben sana (su an kullandigim cihaz) lg l fino oneririm gta ve modern combati asphalt 8 oynatiyo canavar gbi telefon benum onerim fino

kötü olan yanlarını sayar mısınız

Menuler falan cok karisik toucwiz arayuzu (bence) daha iyi bide wp fazla ram yemez wpnin 512 mb si 1gb ram gibi diyenler var ama hic de ole degil elime alip detaylica inceledim cogu yuksek perf. Gerektren oyunlari baya kasiyo bu arada cihaza gelirsek ekrani cook kucuk s3 mini nin wp almis hali gibi cogu ozellik ayni s3 mini bile daha pahali ve ne kadar kastigini snde biliyorsun bn senin yerinde olsam dedigim gibi 600 den baslayan android lere bakardim ama yinede karar sana kalmis...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.