Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 2.459 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Al işte..

Al al ne anlatabilirsin ki illa bir şey gösterdiklerini sanıyorlar, o zaman geçmişe gidelim tarih 2001 dolar bir gece de iki katını gördü akşam yattık 1 tl idi sallıyorum sabah uyandık 2 tl.. Napalım şimdi ölelim mi öldü mü o gün o insanlar kimisi battı kepenk kapattı kimisi banka da parası buhar oldu yıllardır bekledi imar bankasındaki olan parasını devletten alabilsin diye..

Bırakın artık yok öyle idi yok böyle idi demeyi ya..

Ben telefon almak için 1 - 3 ay erteledim kendimi ertelemek ister miydim istemezdim ama ülke olarak sen ben erdoğan o şu bu hep birlikte çalışmazsak bu ülke yüzde 52 bu adamı seçti bu adam ülkeyi kurtarsın gibi saçma saçma siyaset konularında birbirimize yazmazsak o zaman bu ülke bir adım ileri gitmeyi öğrenir..

• 2.100 ₺ idi Teknosa da, bir anda uçtu fiyatı..

Herşeye zam geliyor zam.. Ama millet bildiğin Uykuda.. Demek ki bu millete Herşey Müstahak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2001 'i yaşayan biri olarak bir şey olmadı ise bugünde bunlar oluyorsa bir şey yok ise boşa yazarsınız bu sözleri biz alıştık sizlere artık ülke battı ülke elden gitti laiklik elden gidiYEAH diyen dede 'yi bile öldü diye ilan etmiş sizin tayfa herhalde adam çıktı yaşıyorum diye haberlere.. Ülke battı diye yazdınız ülke yerinde sağa sağlam duruyor herkes passat alırken laf yok ki iyi bilirim 42 k 'ya 2007 2008 zamanları satıldı bu araçlar, azıcık bu ülke dar boğaza girdi diye aaaa passat alamıyorum mu oldunuz haaa tabii görürsek söyleriz..

Ölmeyen insanı bile öldü diye ilan ediyorsanız, ülke de battı demenizi de anlamamız lazım..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.