Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 2.459 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan Asus telefonlara %18 indirim yapmış. Meraklısı varsa fiyat iyi.

Link:
    www.vatanbilgisayar.com
    Asus Zenfone 5 Akıllı Telefon Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-zenfone-5-64-gb-akilli-telefon-gece-mavisi.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamera çözünürlüğün, 1.8 diyaframın iyi, Ekran özelliklerin iyi, ekran boyutun iyi, çerçeve oranın kabul edilebilir, Ram boyutun, hafıza boyutun iş görür. Neden Snapdragon 636 anlatsana biraz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Kamera çözünürlüğün, 1.8 diyaframın iyi, Ekran özelliklerin iyi, ekran boyutun iyi, çerçeve oranın kabul edilebilir, Ram boyutun, hafıza boyutun iş görür. Neden Snapdragon 636 anlatsana biraz?
    SD 845 koyunca 5Z oluyor

Ayrıca SD 636 orta seviye için gayet iyi bir işlemci.
  • Kadima kullanıcısına yanıt
    835 olsaydı iyiydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • koyacak başka isim yokmuymuş tutup eski modelin ismini vermişler telefona, ne kadar salak bir firma bu asus arkadaş. zenfone 2 kullanıyorum 2 buçuk senedir, tamam donma takılma yokta başkada bir b.k yok telefonda. 2 senedir güncelleme almıyor telefon. ilk çıktığında yalandan 2-3 güncelleme verdiler o kadar. android 6 yükseltmesini bile OTA dan veremediler böyle rezil bir firmadır asus. telefonları kötü mü değil ama bir söz vardır ; "ekmeği ekmekçiye ver, bir ekmekte üste ver" diye, amiral gemisi modeline güncelleme veremeyen dandik bir telefon markasına bulaşıpta kendinizi heba etmeyin. gidin ana üretimi TELEFON olan bir firmadan alın telefonunuzu.

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

koyacak başka isim yokmuymuş tutup eski modelin ismini vermişler telefona, ne kadar salak bir firma bu asus arkadaş. zenfone 2 kullanıyorum 2 buçuk senedir, tamam donma takılma yokta başkada bir b.k yok telefonda. 2 senedir güncelleme almıyor telefon. ilk çıktığında yalandan 2-3 güncelleme verdiler o kadar. android 6 yükseltmesini bile OTA dan veremediler böyle rezil bir firmadır asus. telefonları kötü mü değil ama bir söz vardır ; "ekmeği ekmekçiye ver, bir ekmekte üste ver" diye, amiral gemisi modeline güncelleme veremeyen dandik bir telefon markasına bulaşıpta kendinizi heba etmeyin. gidin ana üretimi TELEFON olan bir firmadan alın telefonunuzu.
    Android de zaten sony ve Nokia(saf android) hariç bütün markalar amiral gemileri dahil sadece 1 tane güncelleme veriyor. Çok çok nadir olarak 2 tane alanlar var. Gerçi android 9 çıktıktan sonra android 8 i yeni alan telefondan da ne hayır gelir bilinmez. Xda developerda güncellemeleri resmi olmadan popüler telefonlara bir şekilde çıkıyor. Mesela samsung S serileri S5 e bile sanırım android 7-8 var idi. Böyle cihazları takip etmek gerekiyor. Bende saf android olduğu için ve Nokia güncellemeleri zamanında verdiği için Nokia 8 aldım ancak android 9 dan sonrasını vermeyeceklerine eminim :). Ayrıca xda'da bir topluluğu oluşmadığı için ileriki güncellemeler de resmi olmayan yollarla bile gelmeyecektir. Zaten güncelleme olayı cihazlarda çözülse bir telefonu herkes 5-6 sene en az kullanabilirdi.

• Şu fiyatlara 5z düşmez ki alalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Android de zaten sony ve Nokia(saf android) hariç bütün markalar amiral gemileri dahil sadece 1 tane güncelleme veriyor. Çok çok nadir olarak 2 tane alanlar var. Gerçi android 9 çıktıktan sonra android 8 i yeni alan telefondan da ne hayır gelir bilinmez. Xda developerda güncellemeleri resmi olmadan popüler telefonlara bir şekilde çıkıyor. Mesela samsung S serileri S5 e bile sanırım android 7-8 var idi. Böyle cihazları takip etmek gerekiyor. Bende saf android olduğu için ve Nokia güncellemeleri zamanında verdiği için Nokia 8 aldım ancak android 9 dan sonrasını vermeyeceklerine eminim :). Ayrıca xda'da bir topluluğu oluşmadığı için ileriki güncellemeler de resmi olmayan yollarla bile gelmeyecektir. Zaten güncelleme olayı cihazlarda çözülse bir telefonu herkes 5-6 sene en az kullanabilirdi.

Alıntıları Göster
    benim telefonda 2 senedir android 6 var, android 7-8 eksikliği hissetmedim hiç. hatta evde yedek bir telefon var eski and. 4 yüklü, lazım olduğunda işimi görüyor. bu android güncellemeleri biraz pazarlama kısmı işin ha ben telefonu en az 5-6 sene kullanırım diyorsan zaten telefon perte çıkar ihtiyaçta kalmaz androide. mesele güncelleme konusu değil, iphone neredeyse en eski telefonuna bile ios desteği sunuyor, keza xiaominin yazılım desteği malum. tutupta asus ben telefon yapıyorum demesin bir zahmet, asus dışında böyle alakasız bir marka yoktur yazılım konusunda. ayrıca 1 kere güncelleme falan yok, her marka belirli bir süre boyunca yazılım desteği sunuyor sadece android yükseltmesi meselesini konuşmuyoruz, telefonlarda bir sürü bug güvenlik açığı var bunları düzeltiyorlar en kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Alıntıları Göster
    Hocam nokia 8 den memnunmusun ghost screen sorunu var deniyor

• Telefonlar tasarım olarak iphone x kopyası oldu, hepsi tek tip

• fiyat 2459 değil, 2541 TL olarak görünüyor bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: börü06

Hocam nokia 8 den memnunmusun ghost screen sorunu var deniyor

Alıntıları Göster
    Bende öyle bir problem olmadı. Forumda birkaç kişide mevcut ama gri renkte bilmem ne koşulunda bir morluk görüyorlarmış yani bilmiyorum bende o kadar şahin gözü yok :). Ben çok memnunum sadece youtubedan çok sık video izleyen birisi olarak stereo hoparlör isterdim. Onun dışında işte kişisel beklentilerin fazla değilse bence fiyatına göre en iyi telefon .
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Enerji ve dolar tasarrufu için

• telefonum bozuldu , bu fiyatlarda telefon almayı düşünüyorum aslında mi8 ve 5z aklımdaydı malum dolar kurundan dolayı fiyatlar gereksiz yükseldi , telefonda benim için en önemli özellik kamerasıdır görüşü olan varsa paylaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuemyusuf044

telefonum bozuldu , bu fiyatlarda telefon almayı düşünüyorum aslında mi8 ve 5z aklımdaydı malum dolar kurundan dolayı fiyatlar gereksiz yükseldi , telefonda benim için en önemli özellik kamerasıdır görüşü olan varsa paylaşabilir.
    Bundan önceki telefonum zenfone 3'tü ve kamerasından çok memnundum. Geçen ay 2.800 TL verip zenfone 5 aldım. Bunun kamerası öncekinden çok çok iyi. Sosyal medyaya attığım resimlerde bile arkadaşlar bunu neyle çektin diye soruyor. Sadece gece performansı çok iyi değil

• _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Paylaştığımda geceye özel fiyatı öyleydi, sonradan güncelleyip yazdığınız fiyattan satışına devam ettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: pascalonur

Bundan önceki telefonum zenfone 3'tü ve kamerasından çok memnundum. Geçen ay 2.800 TL verip zenfone 5 aldım. Bunun kamerası öncekinden çok çok iyi. Sosyal medyaya attığım resimlerde bile arkadaşlar bunu neyle çektin diye soruyor. Sadece gece performansı çok iyi değil

Alıntıları Göster
    zaten zenfone serilerinde gündüz çekimi kötü olan telefon yok herhalde. zenfone 2 nin bile gündüz çekimleri birçok iphone samsung modelini tokatlar ama hayat gündüzlerden ibaret değil maalesef.

Asus Zenfone 5  2.459 TL

• Asus rezil bir telefon markası.
  • 2450 ye iyiymiş. Honor Play almasaydım bunu alırdım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.