Şimdi Ara

ASUS Zenfone 5 mi NOKIA LUMIA 1320 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yandex

Zenfone 5 tabikide. Lumia 1320 bence Lumia serisinin en boş telefonu. Sadece ekranın büyüklüğü var o kadar.

Neden böyle söylediniz hocam. 1 gb rami var kısıtlamaları yok gayet stabil şarj çok çok iyi. Kamera vasat ama lumia serisinde en boş telefon olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 1320 güzel bir telefon neden böyle dediniz anlamadım. Ayrıca Zenfone 6 ile karşılaştırmak daha doğru olmaz mı 1320'yi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

quote:

Orijinalden alıntı: Leblebi Dede

Açık söylüyorum Lumia pişmanlıktır, akıllı telefonun en önemli özelliği uygulamalar ve ne yazık ki windows phone çok eksik bu konuda. Buradakilere bakarsan tuvalet kağıdı yoksa zımpara var diyecek kafadalar, uygulamaları yeterli buluyorlar kendilerince o yüzden uzak dur lumia'dan.

Androidçilerde 100₺ daha koylarla dolu,ya 2000₺ bayılacan yada kasacan 900₺ lik androidlerle mc4 fifa halo asphal 8 oynayan var mı adam gibi?

L1320 de kendim denedim oda adam gibi oynamıyo merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

quote:

quote:

Açık söylüyorum Lumia pişmanlıktır, akıllı telefonun en önemli özelliği uygulamalar ve ne yazık ki windows phone çok eksik bu konuda. Buradakilere bakarsan tuvalet kağıdı yoksa zımpara var diyecek kafadalar, uygulamaları yeterli buluyorlar kendilerince o yüzden uzak dur lumia'dan.

Androidçilerde 100₺ daha koylarla dolu,ya 2000₺ bayılacan yada kasacan 900₺ lik androidlerle mc4 fifa halo asphal 8 oynayan var mı adam gibi?

Ben de kullanıyorum çokta güzel oynatıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

İphone 3gs kullanırken bende öyle diyodum bide başka telden oyna öyke yorum yap

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İphone 3gs kullanırken bende öyle diyodum bide başka telden oyna öyke yorum yap

Mesela hangi tel

• Asus al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yastik1 kullanıcısına yanıt
    1320 çok iyi bir cihaz ben zenfone 5 aldım güvenmemezlik yapma asus diye çok saglam bir telefon cidden ama 1320 ile zenfone 5 arasında tercih yapacaksan android ve wp arasında tercih yapman gerekiyor 2 side iyi 2 side fiyat + performans sayılabilir. bence bi mağazaya git ve dene WP kullanmadıysan daha önce en başta hoşuna gitmeyecektir ama daha sonradanda bırakamayacagın bir sistemdir android kullananlar genelde gömer WP yi ama WP gibi bir sistem bulamazsın.

HIZ ve telefonum uzum ömürlü gitsin dersen 1320

Daha zevkli bir telefon kullanmak istiyorsan zenfone 5 farkı bu.

Telefondan beklentilerini yazarsan isteklerini daha yardımcı olabilirim sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emretas205 -- 15 Kasım 2014; 4:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emretas205

1320 çok iyi bir cihaz ben zenfone 5 aldım güvenmemezlik yapma asus diye çok saglam bir telefon cidden ama 1320 ile zenfone 5 arasında tercih yapacaksan android ve wp arasında tercih yapman gerekiyor 2 side iyi 2 side fiyat + performans sayılabilir. bence bi mağazaya git ve dene WP kullanmadıysan daha önce en başta hoşuna gitmeyecektir ama daha sonradanda bırakamayacagın bir sistemdir android kullananlar genelde gömer WP yi ama WP gibi bir sistem bulamazsın.

1.5 Senelik Wp kullanıcısı olarak ocak gelsede telefonu değiştirsem diye gün sayıyorum wp8 varken aldım gdr1 düzeltir dediler olmadı gdr2 dediler olmadı 8.1 düzeltir dediler olmadı şimdi 10 düzeltecek diyorlar bu masal bitmez Wp boşa macera.

Ben zenfone 5- zenfone 6 hatta ikinci el olur diyorsan Xiaomi Redmi Note diyorum.

• Emretas205 kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandığım whatsapp facebook 9gag oynadığım oyun fazla yok işte otobüste çok sıkılırsam oynarım oda belki düştüğünde hasar almayacak yani öyle elimdeyken düştü ekran gitti veya arka gitti derdi olmasın şarjı aşırı önemli değil ama günü kesin çıkarsın şimdi kullanmayim akşama kalmaz derdi yapmayım istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Hocam kullandığım whatsapp facebook 9gag oynadığım oyun fazla yok işte otobüste çok sıkılırsam oynarım oda belki düştüğünde hasar almayacak yani öyle elimdeyken düştü ekran gitti veya arka gitti derdi olmasın şarjı aşırı önemli değil ama günü kesin çıkarsın şimdi kullanmayim akşama kalmaz derdi yapmayım istiyorum

9gag WP de varmı bilmiyorum ama Eğer telefonda whatsap facebook gibi uygulamaları kullanacaksanız yani pasif kullanacaksanız 1320 alın Wp biraz basit bir sistem ve yavaşlama olmaz facebook whatsap gibi şeyler her telefonda aynı zaten android de daha fazla zevk almazsınız bunları kullandıgınız zaman. Önceki telefonum WP di ablamada WP aldırdım kendim asus alırken çünkü oda facebook whatsapdan başka birşey kullanmıyor hep sosyal uygulamalar hepside mevcut WP de çok da memnun 1 yıldır kullanıyor yaklaşık. Kasa yönünden 1320 yi bilmem ama kullandıgım nokia 620 625 ler aşırı saglam 620 yi taşın üstüne düşürdüm en ağır hasar alabilecek bir yerdi ekranı değdi bide fakat hiçbirşey olmadı şaşırtıcı bir kasa saglamlıgı var daha saglam telefon görmedim fakat 1320 boyutu 6 inç düştügünde daha agır hasar alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emretas205 -- 15 Kasım 2014; 16:16:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

quote:

Orijinalden alıntı: Emretas205

1.5 Senelik Wp kullanıcısı olarak ocak gelsede telefonu değiştirsem diye gün sayıyorum wp8 varken aldım gdr1 düzeltir dediler olmadı gdr2 dediler olmadı 8.1 düzeltir dediler olmadı şimdi 10 düzeltecek diyorlar bu masal bitmez Wp boşa macera.

Ben zenfone 5- zenfone 6 hatta ikinci el olur diyorsan Xiaomi Redmi Note diyorum.

Herkezin beklentisi farklı o açıdan siz WP yi basit bulmuş olabilirsiniz ama telefonda bir gram yavaşlama gözlemlenmiyor herkez diyor bunu sizde dersiniz arkadaşımız sadece facebook whatsap kullanacaksa ilerde yavaşlayacak bir android almanın bir manası yok bence siz 2 yılda telefonu degiştirmezseniz androidde maximum süre bu isteklere göre telefon alımında hareket ederseniz daha etkili olur.

WP yi beğenmemişsiniz ama ben çok güzel buldum WP yi günden güne gelişiyor zamanı olabilir ama kullanıcıya hitap eder şekilde bir telefon üretimi var. Sen sadece sisteme ve temaya bakmazsan kamera yönündende 1 tık önde WP ler ürettigi telefonlarda 5MP ler aşırı iyi çekiyor.

8.1 le hepsi düzeltildi bence sadece kısayol menüsünde 4 tane şey konuluyor orasını beğenmedim ben 8.1 de çift tıklama özelligi bile var

• quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Dediklerinizin hepsi gayet işlevsel olarak var. Pil olarak 1320 çok iyi cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecik09

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Zenfone 5 tabikide. Lumia 1320 bence Lumia serisinin en boş telefonu. Sadece ekranın büyüklüğü var o kadar.

Neden böyle söylediniz hocam. 1 gb rami var kısıtlamaları yok gayet stabil şarj çok çok iyi. Kamera vasat ama lumia serisinde en boş telefon olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Bence de zaten en boş seri 600 serisi.

Edit:Kendi telefonum 625

• Dostum 1320 hiç sağlam değil. Yaklaşık 200gr duştuğu an ekran çatlıyor. 2-3 kere şahit oldum. Androide alıştıysanız devam edin zf5 ile. Wp10 u görmek gerek. Tüm asus cihazlar Android 5 güncellemesi alacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm Discovery vererek 1320 aldim, çok memnunum. Ama ben windowsu merak ettigim icin tercih ettim. Eger macera aramak niyetinde degilseniz z5 alin, ama androidten sikildim birde bunu deneyeyim derseniz 1320 alin.

1320 nin artilari:6 inc ve kaliteli ekran, pil suresi, windowsphone olarak yeni bir deneyim.
    Eksileri: Uygulama sikintisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansutcu -- 15 Kasım 2014; 21:10:22 >
  • bence parana yazık olmasın zenfone 5 al
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.